رفتن به مطلب

کمک فوری برای خرید پرینتر لیزری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان لیونی

بنده قصد خرید یه پرینتر دارم ک برای کاربرد خونگی میخوام.برای چاپ سوالات و ازمون و جزوات.

هیچ سایتی هم. مشاوره و راهنمای خرید  پرینتر و قیمت ک بروز باشه نداره.

چاپگر سیاه و سفید تک کاره و لیزری.

قیمت هم از یک و نیم تا دو نیم هر پیشنهادی دارید ممنون میشم کمک کنید.

اشنایی زیادی با پرینتر و برند های معروف  ندارم

ممنون میشم کمک کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

با این قیمت ها و بودجه شما بعید میدونم بتونید پرینتر نو بگیرید!

بهتره به خیابون ایرانشهر(تهران) یه سر بزنید، اونجا لوازم اداری فروش هستن و دستگاه استوک و خوب دارن...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Yasin.s گفته است :

با سلام خدمت دوستان لیونی

بنده قصد خرید یه پرینتر دارم ک برای کاربرد خونگی میخوام.برای چاپ سوالات و ازمون و جزوات.

هیچ سایتی هم. مشاوره و راهنمای خرید  پرینتر و قیمت ک بروز باشه نداره.

چاپگر سیاه و سفید تک کاره و لیزری.

قیمت هم از یک و نیم تا دو نیم هر پیشنهادی دارید ممنون میشم کمک کنید.

اشنایی زیادی با پرینتر و برند های معروف  ندارم

ممنون میشم کمک کنید.

سلام این 3 مدل چاپگر رو با توجه به بودجتون تو دیجی کالا براتون پیدا کردم

1 : مدل laser 107a  دو ملیون و پنصد هزار تومان

2 : laser jet pro m15a  سه ملیون تومان

Screenshot_20201105_191319_com.digikala.diagon.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Faridyt گفته است :

سلام این 3 مدل چاپگر رو با توجه به بودجتون تو دیجی کالا براتون پیدا کردم

1 : مدل laser 107a  دو ملیون و پنصد هزار تومان

2 : laser jet pro m15a  سه ملیون تومان

Screenshot_20201105_191319_com.digikala.diagon.jpg

اول ممنونم از موارد پیشنهادیتون.هردو سه تومن قیمتشونه.چیزی ک حداکثر دوونیم یک مورد هم اگه کیفیت خوب باشه ماکزیمم تا دو میلیون و کمی کمتر و بیشتر چی پیشنهاد میکنین؟

اگر دیگه مورد خوبی تا دو نیم پیدا نشد مجبورم یه سه تومنی بخرم.

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم😊😊. نه من مورد دیگه  ای تا 2.5 میلیون تو دیجی کالا پیدا نکردم متاسفانه

شما اگه جنس خوب میخواین که تا چند سال براتون خوب کار کنه باید حداقل از 3میلیون یا حداکثر 3.5 میلیون به بالا بخرید. (البته باز خودتون میدونید) 

من رو برند چاپگر ها مطمعن نیستم که بهتون بگم کدوم برند خوبه و کدومش خوب نیست. خودتون باید تصمیم بگیرید

لینک به دیدگاه

چاپگر عمری فقط canon کیفیت و طول عمر بالا ...hp هیچ وقت توصیه نمیکنم .کلا خرابیشون بالاست

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

چاپگر عمری فقط canon کیفیت و طول عمر بالا ...hp هیچ وقت توصیه نمیکنم .کلا خرابیشون بالاست

شما تجربه کار با کدوم برند و کدوم مدل رو داشتید؟

الان پیشنهاد شما پیشنهاد خرید کدوم مدل رو تا سه تومن میدید؟

در 11 ساعت قبل، Faridyt گفته است :

خواهش میکنم😊😊. نه من مورد دیگه  ای تا 2.5 میلیون تو دیجی کالا پیدا نکردم متاسفانه

شما اگه جنس خوب میخواین که تا چند سال براتون خوب کار کنه باید حداقل از 3میلیون یا حداکثر 3.5 میلیون به بالا بخرید. (البته باز خودتون میدونید) 

من رو برند چاپگر ها مطمعن نیستم که بهتون بگم کدوم برند خوبه و کدومش خوب نیست. خودتون باید تصمیم بگیرید

من هم چک کردم  انگار پایین تر زیاد خوب نیستند.

لینک به دیدگاه

حقیقت چاپگر ماله خودم نبوده (ماله فامیلمون هست)ولی استفاده بیشتر باخودم بوده 

مدل دقیق الان چاپگر کنون رو نمیدونم ولی اسکنر/چاپگر لیزری بود 

......

اگر میخوای چاپگر عمری داشته باشی بگرد دنبال لیزری ها نه جوهری -درسته کیفیت پرینت مثل جوهری نداره ولی خرابیش خیلی به ندرت پیش میاد و طول عمرش خیلی زیاده 

.......

چاپگر لیزری استوک بخر اگر بودجت نمیرسه ----لیزری دست دومش زیاد مشکلی نداره ولی اگر جوهری میخوای بخری همون نو تهیه کن

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد

دوستان  تو این مدت به یه چند مدلی برخورد کردم.ممنون میشم نظرتون رو بدونم.

یه مدل استوک از دبی ک وارد شده dell 2330dnهست که 2700 میده و البته 6 ماه گارانتی از طرف خود فروشنده که عمده میاره و گفته مشکلی داشت  بیا من درستش میکنم.و حتی گفت میتونی ببری یه هفته استفاده کنی ببینی کیفیتش چطوره.الان این مارک دل یه کم برام مبهمه.خودش هم گفت که با این بودجه و  کارت این خیلی خوبه.خود این مدل هم 234 دلاره فک کنم تو امازون.تو ایران هم که کلا مدل دل پیدا نمیشه.

مدل hp laster jet pro 400 m401aهم که نوش بین ده تا یازده هست رو 3 و 600 دست دوم میده با شش ماه گارانتی از طرف خودش.

نظر شما چیه؟

مدل های نو و اکبند با بودجه 3/600 هم hp laster jet pro m12aهست  برای خرید.

laster jet pro m15a

canon isensys lb6030b

canon i sensys LB6030

کلا بین این مدلا گیر کردم.دو دلم.نمیدونم کدومو بخرم؟خودم نظرم روی دل هست ولی چون که نه تو ایران پیدا میشه و دست دومه و تو پرینت نمیدونم چطوریه.

ممنون از همگی

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Yasin.s گفته است :

با سلام مجدد

دوستان  تو این مدت به یه چند مدلی برخورد کردم.ممنون میشم نظرتون رو بدونم.

یه مدل استوک از دبی ک وارد شده dell 2330dnهست که 2700 میده و البته 6 ماه گارانتی از طرف خود فروشنده که عمده میاره و گفته مشکلی داشت  بیا من درستش میکنم.و حتی گفت میتونی ببری یه هفته استفاده کنی ببینی کیفیتش چطوره.الان این مارک دل یه کم برام مبهمه.خودش هم گفت که با این بودجه و  کارت این خیلی خوبه.خود این مدل هم 234 دلاره فک کنم تو امازون.تو ایران هم که کلا مدل دل پیدا نمیشه.

مدل hp laster jet pro 400 m401aهم که نوش بین ده تا یازده هست رو 3 و 600 دست دوم میده با شش ماه گارانتی از طرف خودش.

نظر شما چیه؟

مدل های نو و اکبند با بودجه 3/600 هم hp laster jet pro m12aهست  برای خرید.

laster jet pro m15a

canon isensys lb6030b

canon i sensys LB6030

کلا بین این مدلا گیر کردم.دو دلم.نمیدونم کدومو بخرم؟خودم نظرم روی دل هست ولی چون که نه تو ایران پیدا میشه و دست دومه و تو پرینت نمیدونم چطوریه.

ممنون از همگی

دوست من . برند استوک خوبه البته اگه برند واقعی باشه. بنظرم همون 2.700 بدی استوک بخری بهتره. البته اگه واقعا فروشنده به حرفایی که گفته عمل کنه. میارزه که ازش بخری

البته برند  و Canon وhp هم بنظرم خوبه

لینک به دیدگاه

6030 کنون بهترین انتخاب هست دوست عزیز. مدل های جدید hp زیاد جالب نیست و کیفیت خوبی ندارن. 

لینک به دیدگاه

باید ازنزدیک نگاه کنی جنس رو /رفتی به جای تمام پیچ و مهرش نگاه کن یه چندتا برگ تست (مثلا 20 -30) ببر و پرینت ازش بگیر ببین چه طور پرینت میکنه اگر تمیز بود از این لحاظ بخرش  (معمولا این پرینترا مربوط به اداره جات بوده که خیلی کارکرده و بعد خراب شده که از رده خارج شده و بعد با یه تعمیر اوردن تو ایران ) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...