رفتن به مطلب

تعویض هارد داخلی WD Essential

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز ، مدتی هست به فکر این افتادم به جای خرید یک هارد اکسترنال دوم ، همین هارد فعلی ( وسترن دیجیتال 3.5 اینچ اکسترنال اسنشیال) رو ارتقا بدم و هارد داخلی یک ترابایتش رو با هارد 2 یا 2.5 ترابایت عوض کنم ....

در انجمن های خارجی هم گشتم و همه با شک و تردید نظر میدادند ، میخواستم نظر شما رو هم در این مورد بدونم ...با تشکر

بازش هم کردم و همانطور که میبینید یک عدد خاویار گرین داخلش هست .

ویرایش شده توسط esthesist
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر من مشکلی نداره و جواب میده

لینک به دیدگاه

تنها چیزی که ازش میترسم اینه که چیپ داخل کیس هارد ظرفیت بالاتر رو نشناسه ، اگه موفق بشم هم 1 ترابایت بیشتر روی سیستم خونه دارم هم 2.5 اینجا که البته تفاوت قیمت زیادی هم داره با نوی 2 ترابایت همین هارد !

لینک به دیدگاه

سلام

بنده یدونه از هارد های اکسترنالم که گارانتیش تموم شده بود و باز کردم و الان داخل کیس تشریف داره.

اینرو حتما در نظر داشته باش که به محض باز کردن هارد از سیستم داخلی باکسش دیگه و به هیچ وجه نمیتونی اطلاعاتت رو بدست بیاری.(یه هفته ای مشغول ریکاوری بودم ولی اینگار نه اینگار)

فکر کنم خام وفرمت شدن هارد به خاطر امنیتی هست که وسترن برای این هاردها در نظر گرفته یا شایدمشکل از طرف من بوده ولی بعید میدونم چون خیلی با احتیاط بازش کردم.

به هرحال بهتره از جهت احتیاط هم که شده اول اطلاعات رو به یه جای امن انتقال بدین بعد هر کاری دلتون میخواد پیاده سازی کنین.

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ، من هارد رو بعد از انداختن این عکس ها بطور کامل باز کردم و چیپ رو از هارد جدا کردم ولی به سیستمی وصلش نکردم ، دوباره قطعات رو جمع کردم تا زمانی که امکان خرید هارد جدید پیش بیاد و تعویض کنم .

منظور شما از از بین رفتن اطلاعات در زمانی هست که فقط از چیپ جدا شده یا زمانی که به یک سیستم دیگه وصل میشه ؟ من رمز هاردم رو غیر فعال کردم کلا ، همچنین درایو VCD هارد رو و الان هم بدون مشکل از هارد استفاده میکنم ، البته با خواندن راهنمایی شما فک کنم باید بگم شانس هم آوردم کمی تا نیمه ابری !!!

ویرایش شده توسط esthesist
لینک به دیدگاه

راستش دقیقا نمیدونم کی این فرمت شدن پیش اومد ولی بعد از وصل کردن هارد با کابل ساتا به سیستم دیدم که هیچ اثری از اطلاعاتم نیست. البته الان دیگه با توجه به صحبت شما میشه فهمید که فرمت شدن هارد من موقع وصل کردنش با کابل ساتا پیش اومده.

(البته باز هم خدا کنه از طرف من اشتباهی بوده باشه تا کس دیگه ای اطلاعاتش نپره)

در مورد رمز باید بگم من اصلا از رمز استفاده نمیکردم و اگر این مکانیزم فرمت شدن برای این هاردها تعبیه شده باشه 100% به رمز محدود نیستش.

به نظرم بهتره اول اطلاعاتت رو به یه هارد دیگه( به جز این دو هاردی که قصد تعویضشون رو داری) انتقال بدی بعد هر بلایی که میخواهی سر هاردها و باکس بیاری بیاری.... :)

موفق باشین-شب خوش

ویرایش شده توسط UP90
لینک به دیدگاه

حتما همین کار رو میکنم ، از راهنمایی شما خیلی ممنونم ...

شب شما هم به خیر :)

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ، کسی تجربه نصب هارد بیشتر از یک ترابایت داخل محفظه این هارد ها رو داشته ؟

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ، کسی تجربه نصب هارد بیشتر از یک ترابایت داخل محفظه این هارد ها رو داشته ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز . از قرار معلوم کسی این حرکت رو انجام نداده و همه منتظر هستند که شما به عنوان نفر اول این کار رو تست کنید.

bg4.gif

لینک به دیدگاه

ای بد بخت من !

:D

عمرا اگه همینجوری بگم نتیجشو...

میبینین چه زندگی خلاقانه ای دارم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سوال کردن نداره وصل ببین چی میشه خوب :D :p

دست من بود تا الان ترکونده بودمش :lol:

خارج از شوخی احتمال اینکه مشکلی واسه هاردی که بهش وصل میکنید پیش بیاد صفر هستش . یکی از هاردهای داخل سیستمت رو بهش وصل کن اگه جواب داد مطمئن باش 2 ترا رو هم جواب میده خیالت راحت .

لینک به دیدگاه

محمد جان مشکل من اینجاست که هارد بالای 1 ترابایت ندارم که ببینم این چیپ ساپورتش میکنه یا نه ! از طرفی میترسم یه 2.5 ترابایت وسترن که دیدمش بخرم و کار نکنه با این محفظه قدیمی ، اینطوری ممکنه هزینه برای چیزی بکنم که هیچ فایده ای نداشته !

به عبارتی پول خرید یه هارد اکسترنال دیگه رو هم به هدر دادم !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محمد جان مشکل من اینجاست که هارد بالای 1 ترابایت ندارم که ببینم این چیپ ساپورتش میکنه یا نه ! از طرفی میترسم یه 2.5 ترابایت وسترن که دیدمش بخرم و کار نکنه با این محفظه قدیمی ، اینطوری ممکنه هزینه برای چیزی بکنم که هیچ فایده ای نداشته !

به عبارتی پول خرید یه هارد اکسترنال دیگه رو هم به هدر دادم !

درود :

پست بنده رو یکبار دیگه بخونید . ;)

موفق باشید :wub:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدل دقیق چیپ کنترلرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟.روی برد رابط هارد را نگاه کنید و شماره و اسم دقیق چیپ را ذکر کنید شاید بشه از طریق اطلاعات چیپ حداکثر ظرفیت قابل کنترلرش را به دست آورد

لینک به دیدگاه

درود :

پست بنده رو یکبار دیگه بخونید . ;)

موفق باشید :wub:

هارد های دیگه رو ساپورت میکنه ، امتحان کردم ، 2.5 ترابایت رو که خریدم نتیجشو همینجا اعلام میکنم ، ممنون که همگی شما به من کمک کردین . :wub: B) :)

لینک به دیدگاه

مدل دقیق چیپ کنترلرش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟.روی برد رابط هارد را نگاه کنید و شماره و اسم دقیق چیپ را ذکر کنید شاید بشه از طریق اطلاعات چیپ حداکثر ظرفیت قابل کنترلرش را به دست آورد

دوست عزیز دوباره باز میکنم هارد رو و مدلش رو برای شما هم اینجا قرار میدم . ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :wub:

فکر نمیکنم مشکلی با میزان حافظه هارد دیسک داشته باشه .

تنها یک مشکل میتونست پیش بیاد اونم این بود که فقط با هارد اصلی جواب میداد که میگید با هارد های دیگه هم به راحتی کار میکنه .

پس به احتمال بسیار زیاد مشکلی نیست , عملیش کنید ;)

لینک به دیدگاه

چشم ، ممنونم که کمک کردین ، راستی ! جایی وام نمیدن ما بریم هارد بخریم ؟ :unsure:

لینک به دیدگاه

دوست من خودم محفظه رو باز کردم .. و هارد داخلیش رو تعویض کرم به نظر من جواب میده

لینک به دیدگاه

دوست من خودم محفظه رو باز کردم .. و هارد داخلیش رو تعویض کرم به نظر من جواب میده

دوست عزیز من هم اتفاقا به همین نتیجه رسیدم و ترس رو گذاشتم کنار ، تنها چیزی که الان احتیاج دارم مقداری پول و وقت برای انجام اینکار هست ، مطمئن باشید اگر هارد بالاتر نخرم و بخوام فقط اینو ارتقا بدم حتما شما عزیزان رو در جریان کار قرار میدم . ممنونم از همه شما :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...