رفتن به مطلب

راه حلی برای جدا کردن چسب سیلیکون از هیت سینک روی cpu

reza619
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام.

من اوایل سال برای تمیز کردن داخل کیس رفتم برای cpu خمیر سیلیکون بگیرم که از شانس بد من یه نابغه افتاد گیر من که به جای خمیر سیلیکون چسب سیلیکون بهم داد.منم از همه چیز بیخبر هم روی هیت سینک کارت گرافیک زدم.هم روی cpu

حالا بعد چند وقت تازگی زیاد صفحه مانیتورم سیاه میشه و نمیاد مگر اینکه ریست کنم تا بیاد.حالا از شما دوستان کمک میخوام که چطور چسب رو پاک کنم

ویرایش شده توسط reza619
نوشتار
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بعید میدونم من که مشکل از اون چسب سیلیکونی باشه که شما استفاده کردید چون اصلا ربط خاصی به هم ندارن (اگه هم داشتن، همون روز اول اینطوری باید میشد)

میشه دقیق تر شرح بدید که مشکل چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام,الان چند روزی هست که این مشکل رو داره,مثلا همین چند دقیقه پیش میخواستم تو همین سایت این پیام رو بنویسم,صفحه مانیتور شطرنجی و سیاه میشد دیگه نمیومد,تا ری استارت کنم,اخه روی cpu هم زدم

ویرایش شده توسط reza619
نوشتار
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، cyberpolice گفته است :

"این چسب ها به دلیل مقاومت بالایی که در برابر رطوبت دارند بهترین انتخاب برای درزهای اطراف وان های حمام، سرویس های بهداشتی و سینک های ظرف شویی می باشند. این چسب ها همچنین برای فضاهای خارجی ساختمان جهت محافظت از رطوبت و سایر عوامل آب و هوایی مناسب می باشند. چسب های سیلیکونی بر روی سطوح مختلف سنگی، سرامیکی،شیشه ای، پلاستیکی، فلزی و…  استفاده می شوند. این چسب ها بعد از اجرا روی سطح و خشک شدن به سختی قابل خراشیدن و شکل دهی هستند بنابراین اجرای این چسب ها  به دقت بالایی نیاز دارد."

فاتحه فکر کنم .........

ببینید یه چسب سیلیکون اینه، یه چسب سیلیکون دیگه هم هست که ماهیتش کلا با این متفاوته و تو الکترونیک استفاده داره

عملا همون خمیر سیلیکون خودمونه، منتهی چسبناکه و برای چسبوندن هیت سینک به کامپوننت های داغی که امکان محکم کردن هیت سینک به صورت عادی (با پیچ و بست و امثالهم) روشون نیست استفاده میشه

من فکر میکنم که استارتر از همچین چسب سیلیکونی استفاده کردن... و احتمالا با الکل پاک بشه

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

ببینید یه چسب سیلیکون اینه، یه چسب سیلیکون دیگه هم هست که ماهیتش کلا با این متفاوته و تو الکترونیک استفاده داره

عملا همون خمیر سیلیکون خودمونه، منتهی چسبناکه و برای چسبوندن هیت سینک به کامپوننت های داغی که امکان محکم کردن هیت سینک به صورت عادی (با پیچ و بست و امثالهم) روشون نیست استفاده میشه

من فکر میکنم که استارتر از همچین چسب سیلیکونی استفاده کردن... و احتمالا با الکل پاک بشه

بله دو نوع چسب سیلیکون داریم.

1- یه نوعش که تو الکترونیک هم کاربرد داره و رسانای حرارتی است.(چسبندگی هم داره) اکثرا هم سفید است.

2- کاربرد صنعتی داره و کارش عایق کردن ، پر کردن و چسباندن است و عایق حرارتی است.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، MIFans گفته است :

سلام
با یه حلال مثل استون شاید بشه کاری کرد

متاسفانه فعلا هیچ حلالی برای چسب سیلیکون ساخته نشده(تا اونجا که من مدتی دنبالش بودم و اطلاع دارم). شاید ترفندی وجود داشته باشه ولی حلال نداره

لینک به دیدگاه

یکی از دوستان اسپری پاک کننده چسب سیلیکون رو پیشنهاد کرده ولی هر چی سرچ کردم نیست,

لینک به دیدگاه

اون چسب سیلیکونی که توی بسته بندی خمیری میدن برای درزگیری با حرارت جمع و خشک میشه و دود میکنه چطور روی سی پی یو دوام اورده ؟ اصولا پخش هم نمیشه به خوبی مطمئنید از این نوع استفاده کردید ؟

اگر از این نوع خمیر استفاده کرده باشید یا هر چسب دیگه ای با پایه سیلیکون بهترین راه استیک اسید هست که اگه در دسترس نیست همون سرکه و الکل (یا اسپری ناهید) یا میتونید کم کم حرارات بدید با قاشقک جمع کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، reza619 گفته است :

با عرض سلام.

من اوایل سال برای تمیز کردن داخل کیس رفتم برای cpu خمیر سیلیکون بگیرم که از شانس بد من یه نابغه افتاد گیر من که به جای خمیر سیلیکون چسب سیلیکون بهم داد.منم از همه چیز بیخبر هم روی هیت سینک کارت گرافیک زدم.هم روی cpu

حالا بعد چند وقت تازگی زیاد صفحه مانیتورم سیاه میشه و نمیاد مگر اینکه ریست کنم تا بیاد.حالا از شما دوستان کمک میخوام که چطور چسب رو پاک کنم

نکته قابل توجه اینجاست:

نوع چسب هرچی میخواد باشه مهم نیست. مهم اینکه الان جی چی یو به هیت سینک چسبیده . پس هر حلالی هم بریزی به پردازنده صدمه میزنی(چون پایه های پردازنده زیر شکمش است) و اگر زیر پردازنده کثیفی یا هر ماده ای بره باعث اختلال در کارکرد میشه. عملا تقریبا راهی برای جدا کردنش نداری الا از نخ دندان که بین جی پی یو و هیت سینک قرار بگیره و مثل اره ببری. البته اینکار هم مسولیتش با کسی که انجام میده و باید قبلش درست پیش بینی کنه که خراب نکنه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، reza619 گفته است :

با عرض سلام.

یه عکس نمیتونی بفرستی از وضعیتش ببینم چجوریه میشه پاکش کرد؟ 

تنها راه پاک کردنش استفاده استون هست از اسید استفاده نکنی یوقت 

اگر لایه بین هیت سینک و سی پی یو ضخیم هست میتونی یه سوراخ ایجاد کنی کم کم استون بریزی حواست هم بهش باشه تا پاک بشه 

لینک به دیدگاه

استون و اتانول و متانول هیچ کمکی به پاک کرن نمیکنن یا باید از استیک اسید استفاده کنید در صورتی که امکان داره و به مدار نخوره یا کلروفرم و زایلین که در دسترس نیستن

یا حرارت و برش مثل دوستمون که گفت نخ دندون  یا استیک اسید بدون برخورد با Die کارت یا سی پی یو

لینک به دیدگاه

سلام من امروز یک هدسینگ کوچک که بر روی cpu یک عدد dvr بود به این صورت جدا کردم که هدسینگ رو به صورت نیم دایره با کمی فشار به چب و راست تونستم جدا کنم

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

متاسفانه فعلا هیچ حلالی برای چسب سیلیکون ساخته نشده(تا اونجا که من مدتی دنبالش بودم و اطلاع دارم). شاید ترفندی وجود داشته باشه ولی حلال نداره

من به زور کندم
و بقایاشو با استون پاک کردم تمیز شد

البته هیتسینک رو از روی چیپ مادربرد جدا کردم٬ چسبش کم بود

لینک به دیدگاه

فکر میکنم قبلا یکی از دوستان این مشکل رو تایپک کرده بود. جست و جو کنید شاید به درد شما بخوره...

..........

شاید هم دچار نوع جدیدی از دژاوو شدم 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، reza619 گفته است :

با عرض سلام.

درود

این لینک ویدیو ببینید در یوتیوب ممکنه بهتون کمک کنه 

مسعولیتش با خودتونه

https://www.youtube.com/watch?v=Kx-9C1R-Wk0

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...