رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود بر همه دوستان و کاربران لیون

به همراه یکی از دوستان دنبال درایور و نصب وب کم قدیمی بر روی ویندوز 10 بودیم که راهی تا به حال پیدا نکردیم

چشمم توی یوتیوب به مطلبی افتاد که دوربین گوشی تبدیل به وب کم کرده بود خودم تست کردم دیدم راحت میشه انجامش داد به صورت وای فای ، به صورت کابلی تنظیمات خاصی میخواد که لینک مرجع میزارم تا هر کسی مایل بود انجامش بده

در ابتدا برنامه Ivcam از گوگل پلی بر روی گوشی دانلود و نصب کنید

از این لینک : https://www.e2esoft.com/ivcam/

برنامه رو به صورت رایگان دانلود و تو کامپیوتر نصب کنید بعد نصب ، هر دو برنامه گوشی و کامپیوتر باز کنید چک کنید حتما اینترنت متصل باشه (به یک مودم یا اتصال اینترنتی وصل باشید)

اینم نتیجه کار 

Untitled.thumb.jpg.ff242d0ef659ba5c1dca434869164fdc.jpg

لینک مرجع

لینک به دیدگاه

سلام

خیلی خوبه، من خودم همین طوری نیاز به وب کم رو تأمین کردم. کیفیتی هم که ارائه میده ده ها برابر بهتر از ارزونترین وب کم 500 هزار تومنیه که الان میشه خرید!

البته من از DroidCamX استفاده میکنم. درایور صدا هم داره و صدای میکروفون گوشی رو هم به کامپیوتر منتقل میکنه

فقط هنوز راه درستی برای نصب یه موبایل قناس بالای مانیتور پیدا نکردم! شما کجا نصب میکنی گوشی رو؟

لینک به دیدگاه

منم چند روز پیش دنبال همچین چیزی بودم سه تا برنامه پیدا کردم یکیش Ivcam بود که هرکاری کردم با وای فای وصل نمیشد بیخیالش شدم

DroidCam رو امتحان کردم خوب بود ولی همه تنظیماتش در دسترس نبود و برای رزولوشن بیشتر نیاز به خرید داشت

الان از iruin Webcam استفاده میکنم که میشه تا آخرین رزولوشن قابل پشتیبانی دوربین گوشی رو استفاده کرد بدون محدودیت و کیفیتش خیلی بهتر از وبکم هست

فقط مشکلی که هست اینه برای استفاده طولانی مدت گوشی ممکنه باتریش آسیب ببینه ولی برای کارای معمولی میتونه خیلی مناسب باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

سلام

خیلی خوبه، من خودم همین طوری نیاز به وب کم رو تأمین کردم. کیفیتی هم که ارائه میده ده ها برابر بهتر از ارزونترین وب کم 500 هزار تومنیه که الان میشه خرید!

البته من از DroidCamX استفاده میکنم. درایور صدا هم داره و صدای میکروفون گوشی رو هم به کامپیوتر منتقل میکنه

فقط هنوز راه درستی برای نصب یه موبایل قناس بالای مانیتور پیدا نکردم! شما کجا نصب میکنی گوشی رو؟

درود

من واسه برادرم میخواستم معلمه و نیاز به وب کم داره ، وب کم قدیمی نصب نشد

واسه نصب هم یه پایه گوشی فکر کنم کافی باشه زیرش یه چند تا کتابی چیزی بزار ارتفاش بالاتر بره

در 1 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است :

منم چند روز پیش دنبال همچین چیزی بودم سه تا برنامه پیدا کردم یکیش Ivcam بود که هرکاری کردم با وای فای وصل نمیشد بیخیالش شدم

DroidCam رو امتحان کردم خوب بود ولی همه تنظیماتش در دسترس نبود و برای رزولوشن بیشتر نیاز به خرید داشت

الان از iruin Webcam استفاده میکنم که میشه تا آخرین رزولوشن قابل پشتیبانی دوربین گوشی رو استفاده کرد بدون محدودیت و کیفیتش خیلی بهتر از وبکم هست

فقط مشکلی که هست اینه برای استفاده طولانی مدت گوشی ممکنه باتریش آسیب ببینه ولی برای کارای معمولی میتونه خیلی مناسب باشه

ivcam که برای من براحتی با وای فای وصل میشه واسه نصب از طریق کابل هم آموزشش لینک دادم

تو استفاده طولانی مدت هم مشکلی پیش نمیاد فقط باتری زود خالی میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

ivcam که برای من براحتی با وای فای وصل میشه واسه نصب از طریق کابل هم آموزشش لینک دادم

تو استفاده طولانی مدت هم مشکلی پیش نمیاد فقط باتری زود خالی میشه

برنامه زیاده برای این کار و زیاد فرقی نداره چی باشه

منظورم از طولانی مدت طی ماه ها و سالها بود که باعث خرابی باتری میتونه بشه به خاطر همین زود خالی شدن باتری😉

که خیلی کم پیش میاد کسی اینجوری استفاده کنه ازش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Yosef Faraji گفته است :

برنامه زیاده برای این کار و زیاد فرقی نداره چی باشه

منظورم از طولانی مدت طی ماه ها و سالها بود که باعث خرابی باتری میتونه بشه به خاطر همین زود خالی شدن باتری😉

که خیلی کم پیش میاد کسی اینجوری استفاده کنه ازش

کسی که بخواد دائمی استفااده کنه بهتره وب کم بگیره ، اما واسه کسی که هر از گاهی وب کم لازم داره  ، نیازشو برطرف میکنه

باتری گوشی هم هر کاری کنی بعد 3 حداکثر 4 سال باید تعویض بشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

درود بر همه دوستان و کاربران لیون

به همراه یکی از دوستان دنبال درایور و نصب وب کم قدیمی بر روی ویندوز 10 بودیم که راهی تا به حال پیدا نکردیم

چشمم توی یوتیوب به مطلبی افتاد که دوربین گوشی تبدیل به وب کم کرده بود خودم تست کردم دیدم راحت میشه انجامش داد به صورت وای فای ، به صورت کابلی تنظیمات خاصی میخواد که لینک مرجع میزارم تا هر کسی مایل بود انجامش بده

در ابتدا برنامه Ivcam از گوگل پلی بر روی گوشی دانلود و نصب کنید

از این لینک : https://www.e2esoft.com/ivcam/

برنامه رو به صورت رایگان دانلود و تو کامپیوتر نصب کنید بعد نصب ، هر دو برنامه گوشی و کامپیوتر باز کنید چک کنید حتما اینترنت متصل باشه (به یک مودم یا اتصال اینترنتی وصل باشید)

اینم نتیجه کار 

Untitled.thumb.jpg.ff242d0ef659ba5c1dca434869164fdc.jpg

لینک مرجع

این از شبکه استفاده میکنه یا با اینترنت ارسال میکنه ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، timsar1 گفته است :

تست نکردم به نظر میاد از شبکه استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، timsar1 گفته است :

بنده تست کردم، از شبکه استفاده میکنن.

لینک به دیدگاه

منم از droidcam استفاده میکنم. خوبه ولی این صدا رو نمیدونم چیکار کنیم؟ صدا زیاد خوب نیست. میک هم همش گرون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، RED گفته است :

منم از droidcam استفاده میکنم. خوبه ولی این صدا رو نمیدونم چیکار کنیم؟ صدا زیاد خوب نیست. میک هم همش گرون.

من یه میکروفن معمولی گرفتم برای برادرم خوبه بد نیست نسبت به قیمتش

410 تومن از دیجی کالا گرفتم الان ارزونتر شده ، مدل BY-M1 A20 یکمی گرونتره به نظر میاد بهتره

https://www.digikala.com/product/dkp-784530/میکروفون-بویا-مدل-by-m1

لینک به دیدگاه

بصورت سخت افزاری راهی نداره؟

چون من یک گوشی قدیمی سیمبین (نوکیا n95) دارم مثلا بشه دوربین گوشی در آورد با لحیم کاری به یه مدار بصورت وب کم درستش کرد

ویرایش شده توسط mahddi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...