رفتن به مطلب

خریدار گیم پد Xbox One

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود بر دوستان گرامی،  یک دستگاه گیم پد مایکروسافت Xbox one  یا حتی مدل S لازم داریم،  واسه مریضِ بدحال میخوام، از دیدن قیمت ها فشارش افتاده، باید براش خوش قیمت بخرم حالش خوب شه :D

* مدل گل منگلی و طرحدارشو نمیخوام، صاف و سادش، مشکی یا سفید

*قیمت رو خودتون لطف کرده و مشخص می کنید، اعلام قیمت از سمت فروشنده هست که نشون میده واقعا قصد فروش داره، نه اینکه از من بپرسید "چند میخری؟"، اگه به من باشه میگم 100 هزار تومن، نه، میدیش به من 100 تومن؟ :D پس بهتره خودتون قیمت بذارید

*کارکرده میخوام، اگه قرار باشه برای کارکرده تنها درصد ناچیزی از قیمت آکبند کم کنین انتخابم اینه که همون نو رو بگیرم که دستمالی هم نشده باشه، یعنی هزینه دستمالی نشدن رو با جون و دل میپردازم اگه قرار باشه قیمتتون به نو نزدیکتر باشه تا کارکرده 😂 این رو هم بگم که "یک بار استفاده شده" و "فقط جعبشو باز کردم ببینمش" کارکرده حساب میشه، چطور میخوای به من ثابت کنی که فقط یکبار استفادش کردی؟حالا اگه فاکتور خریدت(فاکتور معتبر!) مال یکی دو روز قبل باشه شاید بشه بهش استناد کرد :D

* 4-5 روز مهلت تست میخوام، چون مشکل به صدا افتادن بعضی کلیدهاشون در صورتی که یه مدت باشون بازی نشه یا نهایت روزی یکساعت باشون بازی کنید بطور موقت از بین میره، اما اگه یهو باشون 5-6 ساعت بازی کنی مشخص میکنن به صدا افتادنشون رو.

* دسته Xbox 360 هم اگه برای فروش دارید بفرمایید، شاید اونم به کار اومد.

*اصلا چه کاریه؟ اگه حوصله ندارید به من نفروشید :D

پیروز و شادکام باشید

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام،

داروی مورد نظر خریداری شد(مدل سفیدش) و حال مریضمونم بهتره.

ختم تاپیک.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...