رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خنک کننده CPU

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من کیس Deep cool مدل GENOMEL دارم ، که روی خود کیس واتر کولر 360 دیپ کول برای خنک کردن CPU نصب شده ، سئوالاتی در خصوص تمیز کردن آن دارم.

از قبل هم خمیر سیلیکون دیپ کول Z9 خریدم.

۱)آیا با الکل ضد عفونی کننده دست هم میشه خمیرهای قبلی روی CPU و کارت گرافیک را پاک کرد؟
۲)چگونه مایع داخل واتر کولر را تعویض کنم؟ 
۳)مایع مناسب برای این واتر کولر چیست؟
۴)برای پاک کردن گرد خاک فن ها به خصوص از بین رفتن خاک های چسبنده ، از چه چیزی استفاده کنم؟
۵)آیا در هنگام پاک کردن گرد و خاک سیستم ، استفاده از دستبند آنتی استاتیک لازم است؟

باتشکر

ویرایش شده توسط Kazarooni
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

1- اگه پنبه الکلی با درصد بالا باشه بهتره

2- نیازی به تعویض فکر نکنم باشه... نحوه تعویضش هم بستگی به ساختار سیستم خنک کننده داره که از کجا بشه حلقه گردش مایع رو باز کرد

3- به مایع داخل واترکولر میگن «کولانت» (Coolant). آمادش هست، خودتونم میتونید درست کنید. آمادش تقریبا لیتری 400-500 هزار تومنه، خودتونم میتونید آب مقطر (با خلوص خیلی بالا) بریزید داخل سیستم، با قطره های Thermaltake TT Premium Concentrate هم میتونید بهش رنگ بدید. ولی مجددا عرض میکنم، نیاز فنی به این کار نیست؛ مگه اینکه خودتون بخواید تنوع ایجاد کنید

4- بنده خودم با گوش پاک کن نمناک این کار رو انجام میدم و لبه های پره هارو تمیز میکنم

5- اگر قبل از شروع کار، با دست زدن به چهارچوب در یا رادیاتور شوفاژ تخلیه الکتریکی کنید بدنتون رو، مشکلی پیش نمیاد. ترجیحا روی فرش هم کار نکنید

لینک به دیدگاه

در در 25 آبان 1399 در 09:06، ali_8114 گفته است :

سلام دوست عزیز

1- اگه پنبه الکلی با درصد بالا باشه بهتره

2- نیازی به تعویض فکر نکنم باشه... نحوه تعویضش هم بستگی به ساختار سیستم خنک کننده داره که از کجا بشه حلقه گردش مایع رو باز کرد

3- به مایع داخل واترکولر میگن «کولانت» (Coolant). آمادش هست، خودتونم میتونید درست کنید. آمادش تقریبا لیتری 400-500 هزار تومنه، خودتونم میتونید آب مقطر (با خلوص خیلی بالا) بریزید داخل سیستم، با قطره های Thermaltake TT Premium Concentrate هم میتونید بهش رنگ بدید. ولی مجددا عرض میکنم، نیاز فنی به این کار نیست؛ مگه اینکه خودتون بخواید تنوع ایجاد کنید

4- بنده خودم با گوش پاک کن نمناک این کار رو انجام میدم و لبه های پره هارو تمیز میکنم

5- اگر قبل از شروع کار، با دست زدن به چهارچوب در یا رادیاتور شوفاژ تخلیه الکتریکی کنید بدنتون رو، مشکلی پیش نمیاد. ترجیحا روی فرش هم کار نکنید

سلام مجدد ،  ممنون از راهنمایی

۱) باتوجه به نوع کیس و نوع واتر کولر ، اگر بعد از ۴ سال مایع داخلش عوض نشود ، چه مشکل به خصوصی در آینده در پی خواهد داشت؟

۲) چگونه مایع داخلش بریزیم که هوا داخلش نرود و یک جورایی بشود راحت هواگیری شود و مانع از خراب شدن واتر کولر شود؟

ویرایش شده توسط Kazarooni
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Kazarooni گفته است :

سلام مجدد ،  ممنون از راهنمایی

۱) باتوجه به نوع کیس و نوع واتر کولر ، اگر بعد از ۴ سال مایع داخلش عوض نشود ، چه مشکل به خصوصی در آینده در پی خواهد داشت؟

۲) چگونه مایع داخلش بریزیم که هوا داخلش نرود و یک جورایی بشود راحت هواگیری شود و مانع از خراب شدن واتر کولر شود؟

سلام

1- اگه همین الان مشکلی نداره، بذارید همین طوری باشه. واقعا نمی‌ارزه به دردسرش.

2- هواگیری جزو اصلی ترین و چالشی ترین مراحل اسمبل سیستم خنک کننده مایعه... توی سیستم های حلقه باز مخزن دار، مخزن رو پر میکنن و میذارن سیستم کار کنه. بعضا با تکون دادن رادیاتور و پمپ، هوا تقریبا تخلیه میشه. ولی توی سیستم حلقه بسته که مخزنی وجود نداره، هواگیری کار به شدت دشواریه. خنک کننده کیس شما ظاهر حلقه باز رو داره، ولی عملا حلقه بسته به حساب میاد و هواگیریش به شدت کار دشواریه. البته من مجددا عرض میکنم، با ساختار کولر کیس ژنوم آشنا نیستم. شاید بشه با خلاقیت یه راهی پیدا کرد و یه حرکتی زد، ولی همینطوری من بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...