رفتن به مطلب

دریافت رمز پویا روی گوشی (SMS) بدون درخواست رمز پویا از طرف خودم

Sam-j
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان امروز ساعت 2 یک اس ام اس رمز پویا مثل بقیه درخواست های رمز پویا از بانک ملت برام اومد بدون اینکه من درخواست داده باشم یا در حال خرید باشم

همین یک کارت رو برای خرید اینترنتی دارم و هیچ سایت غیر رسمیی هم خرید نداشتم حداقل در 6 ماه گذشته و هیچ خریدی هم نکردم که کسی بخواد از اون طریق فیشینگ کنه بعلاوه اینکه خودم حواسم هست به درگاه

تنها مواردی هم که عکس کارتم رو ارسال کردم احراز هویت سایت های رمزارز بوده

به هرحال مبلغی از کارتم کم نشد ولی خیلی  از ظهر تا الان دارم فکر میکنم که چی شده

.

لینک به دیدگاه

کارت رو باطل کن یه جدید بگیر و هیچ وقت ccv2 و تاریخ انقضا رو نشون نده

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، surena گفته است :

کارت رو باطل کن یه جدید بگیر و هیچ وقت ccv2 و تاریخ انقضا رو نشون نده

نمیدونم بعد از ابطال میشه همون شماره کارت رو گرفت یا نه چون 8 ساله این شماره استفاده میکنم و جاهای زیادی ثبت هست تغییر شماره دردسرش زیاده ، گرفتن کارت جدید هم تو این کرونایی دردسره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

همونطور که دوستمون گفتن، به نظر میاد شخصی شماره کارت، تاریخ انقضا و cvv2 شما رو میدونه داره،  با این سه مورد میشه از صفحات پرداخت اینترنتی دستور ارسال رمز پویا رو ارسال کرد (یعنی یکی از راههاش اینه)، در کل مشکلی پیش نمیاد(در حال حاضر!) چون رمز صرفا برای شما ارسال میشه، اما بهتره به بانک مراجعه کنید برای تعویض، در مورد عوض شدن شماره کارت هم میتونید تلفنی ازشون سوال کنین.

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Sam-j گفته است :

نمیدونم بعد از ابطال میشه همون شماره کارت رو گرفت یا نه چون 8 ساله این شماره استفاده میکنم و جاهای زیادی ثبت هست تغییر شماره دردسرش زیاده ، گرفتن کارت جدید هم تو این کرونایی دردسره

شماره کارت عوض نمیشه، فقط ccv2 و تاریخ انقضا عوض میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...