رفتن به مطلب

پیش بینی بازار کامپیوتر

MohammmadrPc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی من همین دو روز پیش تقریبا ی سیستم خریدم (کارت گرافیک و کیس مونده هنوز نخریدم) میخواستم بدونم بنظرتون قیمتا میاد پایین ؟؟؟ یعنی من اشتباه کردم و باید صبر میکردم؟؟؟؟؟

یا میره بالا هرچه زودتر بقیه رو هم بخرم؟؟!!

ویرایش شده توسط MohammmadrPc
اشتباه تایپی
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MohammmadrPc گفته است :

سلام به همگی من همین دو روز پیش تقریبا ی سیستم خریدم (کارت گرافیک و کیس مونده هنوز نخریدم) میخواستم بدونم بنظرتون قیمتا میاد پایین ؟؟؟ یعنی من اشتباه کردم و باید صبر میکردم؟؟؟؟؟

اگر پولتون جور حتما بخرید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MohammmadrPc گفته است :

دوست عزیز هرکی بگه اب دستته بزار زمین بخر دروغ گفته اونی هم که میگه نخر ارزون میشه دروغ گفته

هیچ کس هیچ کس!! غیر از کله گنده های این بیزنیس از چند ماه اینده این بازار خبر ندارن حرف چند تا خرده فروش چمیدونم سایت دوزاری باور نکنین

شما چقدر بودجه داری

مشخصات سیستمی که خریدی چیه

چقدر میخوای خرج گرافیکت کنی

اینو بگو بگم الان بخری یا صبر کنی

لینک به دیدگاه

من فقط اینو میدونم قیمت مادربردهای H310 ریزش داشته ، احتمال ارزون شدن قطعات خیلی زیاده ، شما بهتر بود دست نگه میداشتی 

لینک به دیدگاه

هر وقت فهمیدید قورباغه از کف برکه تا سطح آب چطور شنا میکنه،فرمول قیمتا تو ایران هم میفهمید 9_9

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hosin گفته است :

دوست عزیز هرکی بگه اب دستته بزار زمین بخر دروغ گفته اونی هم که میگه نخر ارزون میشه دروغ گفته

هیچ کس هیچ کس!! غیر از کله گنده های این بیزنیس از چند ماه اینده این بازار خبر ندارن حرف چند تا خرده فروش چمیدونم سایت دوزاری باور نکنین

شما چقدر بودجه داری

مشخصات سیستمی که خریدی چیه

چقدر میخوای خرج گرافیکت کنی

اینو بگو بگم الان بخری یا صبر کنی

Ryzen 5 3600

ram adata xpg 16G

A320M-C R2.0 قیمت این مادر برد بعد سفارش من 750 اومد پایین زنگ زدم گفتن احتمالا ما به تفاوتو تو حسابت شارژ میکنیم 🙁 خدا کنه بدن (از همین لیون خریدم)

کارت گرافیکم تو فکر 1660 super هستم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MohammmadrPc گفته است :

Ryzen 5 3600

ram adata xpg 16G

A320M-C R2.0 قیمت این مادر برد بعد سفارش من 750 اومد پایین زنگ زدم گفتن احتمالا ما به تفاوتو تو حسابت شارژ میکنیم 🙁 خدا کنه بدن (از همین لیون خریدم)

کارت گرافیکم تو فکر 1660 super هستم

بخر

این میان رده ها نهایت ارزون بشه 1 تومنه ارزش نداره بخوای چند ماه واسش صبر کنی

یه بنده خدایی شهریور 1650سوپر خرید 8700

الان شده 8 تومن میگه کاش الان میخردم میگم مرد حسابی داره 3 ماه میشه از خریدت کلی گیم زدی حال کردی حالا دلت پی 700 تومنه یعنی حاضری سه ماه سیستمت لنگ بمونه واسه 700 تومن 😂

مین بهتر بود سری B برمیداشتین

قیمت های لیون هم اصلا مناسب نیست همه قطعاتش نسبت به جاهای دیگه گرون تره اونم با اختلاف فاحش حالا دستچین چند تا اون وسطا خوبه

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، hosin گفته است :

بخر

این میان رده ها نهایت ارزون بشه 1 تومنه ارزش نداره بخوای چند ماه واسش صبر کنی

یه بنده خدایی شهریور 1650سوپر خرید 8700

الان شده 8 تومن میگه کاش الان میخردم میگم مرد حسابی داره 3 ماه میشه از خریدت کلی گیم زدی حال کردی حالا دلت پی 700 تومنه یعنی حاضری سه ماه سیستمت لنگ بمونه واسه 700 تومن 😂

مین بهتر بود سری B برمیداشتین

قیمت های لیون هم اصلا مناسب نیست همه قطعاتش نسبت به جاهای دیگه گرون تره اونم با اختلاف فاحش حالا دستچین چند تا اون وسطا خوبه

😂😂حال این رفیقت خریدارم 

در در 28 آبان 1399 در 00:25، MohammmadrPc گفته است :

دوست عزیز نگرانیتو درک میکنم 

ولی داداش دنبال گرافیک ۱۶۶۰ نباش برو 

بهتره یه ۵۷۰۰xt از نوین فون بخری ک خیلی قویتره 

۱۳.۵ الان قیمتشه 

درست الان قیمتا اومده پایین به نسبت فقط مین سی پی یو تکون خوبی خورد و فقط در افته 

اما گرافیک ن دلشون نمیاد پایین بیارن پول یامفت زیادی خوردن دیگه نمیتونن لقمه کوچیک بخورن دیگه خرید کردن گرافیک از سایتهای داخلی اصلا نمیصرفه 

بی شرفا ps5 گذاشتن ۵۰ ملیون انقدر شهر بی کلانتر شده 

زورشون فقط به گیمرها رسیده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...