رفتن به مطلب

برق سی پی یو

Blackwisdom
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام . من میخوام یه برد و سی پی یو بگیرم اول نظرم روی z490 و نسل 10 اینتل بود بعد که فهمیدم این مادربرد برق مورد نیاز سی پی یوش 8 + 4 پین هست و پاور من ( گرین 650uk+ )فقط یک 8 پین داره از خرید این باندل صرف نظر کردم و اومدم سراغ نسل 9 و دیدم بعضی از مدل های این سری هم اینجور برق سی پی یویی نیاز دارن ( 8 + 4 ) حالا سوالم اینه من اگر z390 + 9900k بگیرم یا z490 + 10700k ایا نیازه هردو کابل برق وصل باشه یا یدونه 8 پین کافیه ؟ لطفا توضیح بدید دوستان اون 4 پین اضافه تو بعضی از برد ها برای چیه ؟ بودنش یا وصل کردنش چقد ضروریه

لینک به دیدگاه

سلام برادر این مادربرد ها برای cpu هایی که پسوند k دارن ساخته شدن البته روی همه cpu های نسل ۹ و ۸ جواب میدن خوب cpu های k قابلیت اورکلاک دارن در نتیجه برق بیشتری مصرف میکنن و یدونه ۸ پین جوابگوشون نیست و از یه ۴ یا ۸ پین دیگر نیز استفاده میکنن حالا اگه شما قصد اورکلاک نداشته باشین و با سرعت نرمال خود cpu کار کنید همون ۸ پین رو بندازین کار میکنه و ۴ پین خالی میمونه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

متصل بودن اون سوکت 4 پین به برق الزامی نیست و فقط برای وقتیه که سیستم زیر اورکلاک سنگینه. بدون اون هم سیستم بدون مشکل کار میکنه

فعلا سوکت 4 پین برق پردازنده هنوز در پاورهای میدرنج خیلی معمول نیست، ولی در آینده معمول تر میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...