رفتن به مطلب

خاموش روشن شدن مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من یه مانیتور MSI 272QR خریدم ولی وقتی چراغ اتاق یا هر جای خونه خاموش و یا روشن میکنیم صفحه مانیتور هم چند ثانیه خاموش و بعد روشن میشه ولی در غیر این صورت به صورت عادی مانیتور روشنه بدون مشکل.

بردم توی سالن و کابل hdmi رسیور رو وصل کردم بهش اونجا مشکلی نداشت و مانیتور خیلی خیلی کم روشن خاموش شد برعکس تو اتاقم. ( فقط وقتی کلید چراغ تو سالن رو که چسبیده بود به پریز برقی که مانیتور بهش وصل بود روشن خاموش میکردم هر از گاهی مانیتور نوسان میداد ولی در حد 2-3 بار این اتفاق افتاد و بقیه کلیدای رو روشن خاموش کردم این اتفاق نمیافتاد در صورتی که وقتی توی اتاقم هست هر جای خانه چراغ روشن بشه مانیتورم روشن خاموش میشه)

اینم بگم که مانیتورم به مین بورد وصله و از چین هم اوردن واسم که شاید سیستم برق اونجا تفاوت میکنه

ظاهر امر اینه که اتاقم نوسان برق داره.

دوتا سوال داشتم .

1- این نوسانات خیلی به مانیتور ضربه میزنه؟

2-راه حلتون چیه؟ باید برق کار بیارم برا تعویض سیم کشی اتاقم یا راه دیگه مثل استابیلایزر پیشنهاد میدین؟

ممنون

لینک به دیدگاه

به هیچ عنوان نگران نباشید. توضیح دادن این مسئله از حوصله خارجه. این یه مشکل نیست. یه پدیده است که به دلیل امواج و نویزهای الکترو مغناطیسی ایجاد میشه. 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، moonstar گفته است :

سلام
من یه مانیتور MSI 272QR خریدم ولی وقتی چراغ اتاق یا هر جای خونه خاموش و یا روشن میکنیم صفحه مانیتور هم چند ثانیه خاموش و بعد روشن میشه ولی در غیر این صورت به صورت عادی مانیتور روشنه بدون مشکل.

بردم توی سالن و کابل hdmi رسیور رو وصل کردم بهش اونجا مشکلی نداشت و مانیتور خیلی خیلی کم روشن خاموش شد برعکس تو اتاقم. ( فقط وقتی کلید چراغ تو سالن رو که چسبیده بود به پریز برقی که مانیتور بهش وصل بود روشن خاموش میکردم هر از گاهی مانیتور نوسان میداد ولی در حد 2-3 بار این اتفاق افتاد و بقیه کلیدای رو روشن خاموش کردم این اتفاق نمیافتاد در صورتی که وقتی توی اتاقم هست هر جای خانه چراغ روشن بشه مانیتورم روشن خاموش میشه)

اینم بگم که مانیتورم به مین بورد وصله و از چین هم اوردن واسم که شاید سیستم برق اونجا تفاوت میکنه

دوتا سوال داشتم .

2-راه حلتون چیه؟ باید برق کار بیارم برا تعویض سیم کشی اتاقم یا راه دیگه مثل استابیلایزر پیشنهاد میدین؟

ممنون

عزیز مشکل از نویز برق هست از محافظ برق با کیفیت استفاده کنید و هم چنین از کابل تصویر با کیفیت. مشکل حل میشه. 

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

به هیچ عنوان نگران نباشید. توضیح دادن این مسئله از حوصله خارجه. این یه مشکل نیست. یه پدیده است که به دلیل امواج و نویزهای الکترو مغناطیسی ایجاد میشه. 

اخه من هم گرافیک هم اس اس دی و هم یه مانیتور حس میکنم رو همین نوسان برق از دست دادم. خیلی بی دلیل خراب شدن

در 12 ساعت قبل، zen گفته است :

عزیز مشکل از نویز برق هست از محافظ برق با کیفیت استفاده کنید و هم چنین از کابل تصویر با کیفیت. مشکل حل میشه. 

جفتش دارم و متاسفانه همچنان مشکل برقراره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، moonstar گفته است :

اخه من هم گرافیک هم اس اس دی و هم یه مانیتور حس میکنم رو همین نوسان برق از دست دادم. خیلی بی دلیل خراب شدن

باید یه برق کار بیاری یه یه کابل دیگه از کنتور بکشه تو راحش یه فیوز بذاره بعد بکشه تا اتاقت دیگه این تنها راه که برق کامپیوتر از برق خونه جدا کنید. 

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، zen گفته است :

باید یه برق کار بیاری یه یه کابل دیگه از کنتور بکشه تو راحش یه فیوز بذاره بعد بکشه تا اتاقت دیگه این تنها راه که برق کامپیوتر از برق خونه جدا کنید. 

فکر میکردم با استابیلایزر اوکی شه. پس یه برق کار باید بیارم.

دمت گرم مرسی دادا 

لینک به دیدگاه

در در 3 آذر 1399 در 14:37، zen گفته است :

گمون نکنم این کار راهش باشه

zen عزیز آیا شما خودت عملا تجربه کردی یا حدس میزنی اینجوری درست میشه؟

چون نمیخواییم هزینه اضافه به استارتر تحمیل بشود.

اگه مصرف کننده بالایی بود(زیاد آمپر میکشید)   مثل ریگ ماینینگ اونجوری که شما گفتید صحیحه.مدار جدا بعد از کنتور بشرطه مناسب بودن نمره سیم و جریان نامی کنتور موثر بود منتها

خاموش روشن شدن مونیتور با روشن و خاموش کردن لامپ خونه که استارتر  فقط میگه لامپها  که اونها هم مصرف چندانی ندارند. پس عنایت بفرمایید

برای مودم adsl هم سیم(مدار جدا) کشیدن  کاره صحیحیه.

شما اگه یقین دارید که هیچ ولی اگه نمیدونی و گمان میکنی اینجوری درست میشه رو اعلام کن.

بهتر نیست اول کابل hdmi یا دیسپلی پورت شون رو عوض کنن با مدلی مرغوبتر؟

لینک به دیدگاه

در در 3 آذر 1399 در 13:14، moonstar گفته است :

منم همین مشکل تو خونه داشتم یکی مهتابی یا وسایل مثل چرخ گوشت را روشن میکرد تصویر مانیتورم میرفت می اومد  یه سیم جدا کشیدم مشکلم حل شد. بعد این بنده خدا میگه محافظ برق دارم کابل تصویر خوب هم دارم ولی بازم اینطوری میشه. بهترین راه حل اینه که بره پیش یه برق کار با تجربه تا بهش راهنمایی بده چون خیلی از خونه ها این مشکل دارن و احتمال زیاد به برق کار ها مراجعه کردن برای رفع مشکل. 

لینک به دیدگاه

در در 4 آذر 1399 در 20:55، Elderado گفته است :

گمون نکنم این کار راهش باشه

zen عزیز آیا شما خودت عملا تجربه کردی یا حدس میزنی اینجوری درست میشه؟

چون نمیخواییم هزینه اضافه به استارتر تحمیل بشود.

اگه مصرف کننده بالایی بود(زیاد آمپر میکشید)   مثل ریگ ماینینگ اونجوری که شما گفتید صحیحه.مدار جدا بعد از کنتور بشرطه مناسب بودن نمره سیم و جریان نامی کنتور موثر بود منتها

خاموش روشن شدن مونیتور با روشن و خاموش کردن لامپ خونه که استارتر  فقط میگه لامپها  که اونها هم مصرف چندانی ندارند. پس عنایت بفرمایید

برای مودم adsl هم سیم(مدار جدا) کشیدن  کاره صحیحیه.

شما اگه یقین دارید که هیچ ولی اگه نمیدونی و گمان میکنی اینجوری درست میشه رو اعلام کن.

بهتر نیست اول کابل hdmi یا دیسپلی پورت شون رو عوض کنن با مدلی مرغوبتر؟

والا کلا الان که فکر میکنم چندتا از دستگاه های خونه حتی برد یخساز و ابسرد کن یخچال فریزر و مانیتور و گرافیم و اس اس دی سیستمم و ... هم خراب شده تو این چند سال خیلی بی دلیل و حدس میزنم از همین نوسان بوده باشه

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، moonstar گفته است :

و حدس میزنم از همین نوسان بوده باشه

یعنی سیمه جدا بکشی دیگه نوسان نخواهی داشت؟

بسم الله....

لینک به دیدگاه

در در 6 آذر 1399 در 16:40، Elderado گفته است :

یعنی سیمه جدا بکشی دیگه نوسان نخواهی داشت؟

بسم الله....

به نظرم باید کل سیم کشی خونه رو عوض کرد . شما نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

در در 2 آذر 1399 در 17:46، moonstar گفته است :

سلام

دوتا سوال داشتم .

ممنون

دوست عزیز این مشکلی نداره.

میتونه از محافظ سر راه برق باشه(البته محافظ خراب نیست) بدون محافظ روشن کنید. احتمالا مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

مشکلی نداره خووه ما هم همینجوریه منتها یه شرایطی داره اول اینکه فقط زمانی که برق سرویس بهداشتی خاخموش روشن میشه اینجوری میشه دوم اینکه پشت سرعم خاموش روشن کنی مانیتور نمیپره هر چند دقیقه یک بار محافظ ها و پریز های مختلف هم امتحان کردم از زمانی که خریدم استفاده کردم یه  ماه میگذره و تا الان مشکلی نداشته

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 8 آذر 1399 در 17:56، YUNKI گفته است :

مشکلی نداره خووه ما هم همینجوریه منتها یه شرایطی داره اول اینکه فقط زمانی که برق سرویس بهداشتی خاخموش روشن میشه اینجوری میشه دوم اینکه پشت سرعم خاموش روشن کنی مانیتور نمیپره هر چند دقیقه یک بار محافظ ها و پریز های مختلف هم امتحان کردم از زمانی که خریدم استفاده کردم یه  ماه میگذره و تا الان مشکلی نداشته

در طول زمان مساله ساز میشه و بعد از 5-6 سال چند قطعه از کامپیوتر و بورد یخچال و .. رو خراب کرد

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، moonstar گفته است :

در طول زمان مساله ساز میشه و بعد از 5-6 سال چند قطعه از کامپیوتر و بورد یخچال و .. رو خراب کرد

پس چه کار کنیم؟ برق خونه ما کلا مشکل داره الان 4 پنج بار قطعاتش رو عوض کردیم و برقکار اوردیم

خونه کنتور نداره محافظ جان هم نداره سیم نول هم فکر نمیکنم داشته برق کار قبلی که اومد گفت نول نداره بعد یه چند تا سیم ر بهم وصل کرد گفت الان درست شد بعد چند روز جعبه برق اتیش گرفت*-*

کل وسایل رو عوض کردیم درست شد ولی کنتور نداشت دوباره بعد چند روز برق خونه میرفت محافظ جانش رطوبت رو تشخیص میداد اونو در اوردیم دیگ قطع نشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...