رفتن به مطلب

ورود نرم‌افزارهای ایرانی موبایل به بازارهای جهانی


روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

محققان مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی با تعریف پروژه های تحقیقاتی موفق به تولید نرم افزارهای کاربردی برای گوشی های هوشمند شدند که از آن جمله می توان به برنامه های اعلام وضعیت آب و هوا (Weather)، اعلام نرخ ارز و سکه (Nerkh)، ضبط صدا (Awesome Recorder)، آموزش و نرم افزاری برای انجام امور بانکی اشاره کرد.

به نقل ازظهور؛ این شرکت دانش بنیان در حال حاضر با ورود به بازار جهانی APP Store توانسته نرم افزارهای خود را در بازارهای بین المللی عرضه کند. ضبط صدا (Awesome Recorder) از جمله نرم افزارهای تجاری شده در دنیا است.

این نرم افزار امروز در هشتمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی رونمایی خواهد شد.

جزئیات برنامه های کاربردی تولید شده

سید “حمید رضازاده”، محقق این طرح، تولید نرم افزارهای کاربردی برای گوشی های هوشمند را از فعالیت های این شرکت دانش بنیان نام برد و افزود: «برنامه های کاربردی مختلفی بر روی گوشیهای هوشمند نصب می شود که در این راستا اقدام به تولید برخی از این برنامه ها کردیم.»

وی با اشاره به جزئیات برنامه های عرضه شده، اظهار داشت: «از جمله برنامه هایی که تولید شد می توان به برنامه “نرخ” اشاره کرد که نرخ سکه و ارز را به کاربر ارائه می دهد. علاوه بر این برنامه ای با عنوان “شبا” برای انجام امور بانکی عرضه شد.»

رضازاده “Map” و “آموزش” را از دیگر برنامه های کاربردی عرضه شده ذکر کرد و افزود: «علاوه بر این نرم افزای برای ضبط صدا (Awesome Recorder) عرضه کردیم. ضبط کننده صدا دارای کیفیت خوبی دارد و قادر است با اتصال به سرور صدا را با سرور دراپ باکس (Dropbox) فرد (جعبه آنلاین برای ذخیره فایلها) سینک کند.»

این محقق از وارد شدن این شرکت در بازار مجازی App Store خبر داد و خاطرنشان کرد: «APP Store ها بازارهای مجازی برای نرم افزار است و در حال توسعه هستند به گونه ای که در APP Store شرکت اپل در حال حاضر ۷۵۰ هزار برنامه کاربردی از طریق این بازار عرضه شد و کاربران اقدام به دانلود آنها می کنند.»

وی ورود ایران به این نوع بازارها در شرایط تحریم را از جمله راهکارهای عرضه توانمندیهای کشور در حوزه مهندسی نرم افزار ذکر کرد و ادامه داد: «پتانسیل کشور هند به لحاظ مهندسی نرم افزار همانند ایران است ولی در حال حاضر اولین کشور صادرکننده در زمینه نرم افزار در دنیا است ولی ایران به دلیل کم توجهی در این زمینه موفق نبوده است.»

رضازاده با تاکید بر اینکه نرم افزارهای تولید شده، در بازار جهانی نرم افزار، عرضه شده است، اضافه کرد: «با عرضه این نرم افزار ۴۸ درصد در آمریکا، ۳٫۲ درصد در کانادا، کشورهای اروپایی و خاورمیانه به فروش رسید.»

وی با تاکید بر اینکه تاکنون ۶۰ هزار بار نرم افزارهای عرضه شده در این بازار مجازی دانلود شده است، ادامه داد: «دو نرم افزار Don’t List و Awesome Recorder از جمله برنامه های کاربردی است که در این بازار مجازی جهانی تجاری سازی شده است.»

رضازاده در عین حال خاطرنشان کرد: «درآمد اصلی این شرکت از طریق صادرات نرم افزار و فروش آن در خارج کشور بوده است. نرم افزارهای تولید شده برای کاربران ایرانی رایگان است.»

وی از رونمایی شدن این نرم افزارها در هشتمین جشنواره ملی شیخ بهایی خبر داد و گفت: «نرم افزارهای تولیدی شامل ۲۱ زمینه کاربردی می شود.»

ویرایش شده توسط روبیک
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...