رفتن به مطلب

خرید قسطی از لیون یا سایتای دیگه

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

میخواستم بدونم بنظرتون از لیون یا سایت دیگه اینترنتی قسطی خرید کنم یا وایسم پولم جمع شه نقد بگیرم؟؟؟

کسی تجربه خرید قسطی داره از لیون یا سایت اینترنتی دیگه؟؟!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من تجربه خرید اقساطی از سایت لیون رو دارم ، تقریبا دوهفته پیش اقدام به خرید کردم و دیروز کالا به دستم رسید ، پروسه خرید بسیار خوب و برخورد پرسنل بخش فروش اقساطی لیون بخصوص آقای منتظری بسیار عالی بود ، در کل از خریدم خیلی راضی هستم ، در مورد خرید اقساطی هم در 33 سال سنی که دارم همیشه خرید اقساطی با توجه به وضعیت اقتصادی کشورمون با سود بوده و بصرفه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام.

یکی از دوستان من از طریق سایت لندو ( قبلا اسمش ایران رنتر بود ) بصورت قسطی از دیجیکالا خرید داشته.

از طریق این سایت میتونید از لیون یا خیلی سایتهای دیگه قسطی نهایت 12 ماهه خرید کنید. ولی حدودا بالای 30 درصد میکشن روش. ضامن خاصی هم نمیخواد یا سفته میدید یا چک.

نکته مثبت قسطی خریدن اینه که زودتر جنس دستتونه و با تغییر قیمت شما ضرر نمیکنید.😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...