رفتن به مطلب

چجوری شارژ گوشی رو با usb متوقف کنم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من مجبورم با usb به کامپیوترم اینترنت بدم و اینکه گوشی همش تو شارژ باشه هم بده میخواستم ببینم چجوری باید جلوی شارژ شدنش رو بگیرم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، MIFans گفته است :

اگه گوشیت روت شده ACCA نصب کن تعیین کن چطوری شارژ بشه

نمیتونی لینکی چیزی ازش بدی هرچی میگردم نیست دمت گرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست من

من یه مدت روی برد های موبایل کار میکردم،

به هیچ وجه چنین امکانی وجود نداره، دو پلاریته ی کابل که از اونها برق به موبایل میرسه، یکی gnd و یکی هم +5 هست، این دو تا پلاریته مستقیم به ایسی شارژ وارد میشن و به هیچ وجه امکان تغییر دادن رفتار ایسی شارژ وجود نداره،(مگه اینکه دوباره پروگرم بشه) این راهی هم که دوستمون گفتن، بدون شک فقط یه نمایش نرم افزاری هست که به شما اعلام میکنه که گوشی شارژ نمیشه، اما ایسی شارژ داره کارشو انجام میده و به محض کاهش ولتاژ باطری و دستور از طرف برد باطری، طبق الگوریتم هایی که روش پروگرام شده، دوباره به باطری ولتاژ میده تا شارژ بشه...

اگه نگران باطری گوشیتون هستید، بهتره یه مودم سیمکارتی یا ماژول وایفای تهیه کنید تا از Hotspot اینترنت بگیرید.

اتصال گوشی با کابل به کامپیوتر، واقعا مرگ باطری هست، به طور عادی کابل های رایج در بازار، موقع اتصال usb فقط 0.5 آمپر خروجی میدن، که این جریان، به شدت کمه و چون گوشی هم شبکه ش فعال هست، ممکنه مصرف گوشی از این حد بالاتر هم بره، یعنی یه لحطه گوشی در حال شارژ، و یه لحظه در حال دشارژ هست. من خودم حتی یک بار هم گوشیم رو با کابل به کامپیوتر وصل نکردم، حتی برای انتقال دیتا!

لینک به دیدگاه

البته یه راهی نوشته بودن شاید این راه برای برخی ها کاربردی باشه 

نقل قول

اگه میخوایید فقط دیتا بین کامپیوتر و گوشی تبادل داشته باشید کافیه یه کابل ارزون خریداری کنید و سیم های مربوط به شارژ رو قطع کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود دوست من

من یه مدت روی برد های موبایل کار میکردم،

به هیچ وجه چنین امکانی وجود نداره، دو پلاریته ی کابل که از اونها برق به موبایل میرسه، یکی gnd و یکی هم +5 هست، این دو تا پلاریته مستقیم به ایسی شارژ وارد میشن و به هیچ وجه امکان تغییر دادن رفتار ایسی شارژ وجود نداره،(مگه اینکه دوباره پروگرم بشه) این راهی هم که دوستمون گفتن، بدون شک فقط یه نمایش نرم افزاری هست که به شما اعلام میکنه که گوشی شارژ نمیشه، اما ایسی شارژ داره کارشو انجام میده و به محض کاهش ولتاژ باطری و دستور از طرف برد باطری، طبق الگوریتم هایی که روش پروگرام شده، دوباره به باطری ولتاژ میده تا شارژ بشه...

اگه نگران باطری گوشیتون هستید، بهتره یه مودم سیمکارتی یا ماژول وایفای تهیه کنید تا از Hotspot اینترنت بگیرید.

اتصال گوشی با کابل به کامپیوتر، واقعا مرگ باطری هست، به طور عادی کابل های رایج در بازار، موقع اتصال usb فقط 0.5 آمپر خروجی میدن، که این جریان، به شدت کمه و چون گوشی هم شبکه ش فعال هست، ممکنه مصرف گوشی از این حد بالاتر هم بره، یعنی یه لحطه گوشی در حال شارژ، و یه لحظه در حال دشارژ هست. من خودم حتی یک بار هم گوشیم رو با کابل به کامپیوتر وصل نکردم، حتی برای انتقال دیتا!

ممنون از اطلاعاتتون و وقتی که گذاشتید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، efn گفته است :

نمیتونی لینکی چیزی ازش بدی هرچی میگردم نیست دمت گرم

https://github.com/MatteCarra/AccA/releases/tag/v1.0.29

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

سلام
از سخت افزار چیز زیادی نمیدونم که اظهار نظر کنم
ولی از طریق کنترل کرنل گوشی میشه شارژ رو کنترل کرد

لینکی که دادم رو بررسی کنی توضیحاتش هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، MIFans گفته است :

سلام
از سخت افزار چیز زیادی نمیدونم که اظهار نظر کنم
ولی از طریق کنترل کرنل گوشی میشه شارژ رو کنترل کرد

لینکی که دادم رو بررسی کنی توضیحاتش هست.

بله. اطلاعاتش رو خوندم و ظاهرا این کار رو انجام میده😑

با یه شیوه ی خیلی برگ ریزون!!!

انگار اطلاعات مربوط به ظرفیت فول شارژ باطری رو تغییر میده که باعث میشه ایسی شارژ، جریان باطری رو قطع کنه....

یعنی باطری شما در اصل ۵۰ درصد شارژ داره و این برنامه، ظرفیت فول شارژ باطری رو به همون ۵۰ درصد تغییر میده، یعنی باطری شما از ۵۰ درصد ظرفیت، ۵۰ درصد شارژ داره، یا بعبارتی ۱۰۰ درصده

از همه ی جهات این موضوع رو بررسی کرده بودم. ولی انگار این یه ترفند از قلم افتاده بود😐

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...