رفتن به مطلب

سوال در مورد آموزش تمام گزینه های بایوس مادربرد

Elderado
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمته شما ها دوستان مجازی و حقیقی ام

مشکل مادربرد بنده با نخواندن ماژول رمه دومه .که یکی رو میخونه و دیگری رو با اینکه هم ظرفیت و هم فرکانس هست رو بحساب نمیاره.(در حال حاضر تنها دو عدد 4 گیگ کینگستون کاملا مشابه باس   2400 برای تست موجود دارم و بقیه رو فروخته ام.)

راستش این مادربردو دست دوم گرفتم و از اول در مورد پذیرش رمها بد قلق بود.گاهی به ندرت قبول میکنه و بوت میشه ولی اکثرا روی چراغ dram  که روشن میشه میمونه و بوت نمیکنه(می ایسته)

این تاپیک رو به این دلیل ایجاد کردم که احتمال اینکه نرم افزاری باشد و با دستکاری بایوس درست شود زیاد است .منتها کجای بایوس رو نمیدونم.!چون قبلن 20 گیگ رم هم بوت کرده دوتا هشت و یک چهار که الآن فقط دو تا 4 دارم که یکی رو میخواند و دیگری  را حساب نمیکند.

آپدیت بایوس و کلیر سی ماس هم بارها انجام شده  و ویندوز هم عوض شده .ولی گویا فقط یه مدل رم خاص رو قبول میکه و بغیر از اون رو بوت نمیکنه.

گاهی بسختی با دکمه mem ok بوت میشه و وارد ویندوز میشود و حتی در gpu z هم تشخیص رمه دوم رو میدهد (کلا هشت گیگه دوال)ولی عملا فقط همون رمه اول 4 گیگ رو استفاده میکند و در اطلاعاتی که اوله راه اندازی پی سی و بوت نمایش میدهد اونجا فقط همون 4 گیگ اول رو میشناسد.و 4 گیگ دوم رو نمیخونه.

خلاصه جیگرم خونه از دستش.

القصه آموزش تمام گزینه های بایوس مادربرد sabertooth X99 یا هم خانواده هاش رو میخواستم.که بشه تمام بایوس رو فرا گرفت .البته دفترچه مادربرد هم هست ولی بجز اون .که البته  آپدیت بایاس رو بلدم و  اورکلاک هم نمیخوام.توی نت هم چیزه درست و درمونی پیدا نکردم.

کسی لینکی مطلبی مقاله ای حرفی حدیثی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست من.

در مورد چیپ ایکس99 اطلاعات دقیقی ندارم، اما دو تا x299 دارم که برای نصب رم یه سری محدودیت داره. مثلا برای استفاده از هر 8 اسلات رم باید سیپیو 32 لین نصب باشه. یا موارد مشابه... الان i5 7640x روی اونها هست و فقط 4 اسلات سمت راست مادربرد کار میکنه

در ادامه هم 1-رم هارو با سیستم دیگه امتحان کردید؟2- تک ماژول، جداگانه هر کدام روی یک اسلات مجزا بوت میشن؟

از سلامت سوکت و سیپو اطمینان دارید؟

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

از سلامت سوکت و سیپو اطمینان دارید؟

سلام از ماست قربان

سوکت ظاهرا سالمه و پینه کج نداره.

سی پی یو هم از قضا دست دو خریده ام.ولی بعیده اشکال از اون باشه.

در 23 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

دو تا x299 دارم که برای نصب رم یه سری محدودیت داره. مثلا برای استفاده از هر 8 اسلات رم باید سیپیو 32 لین نصب باشه.

قبلا یکی دیگه از همین برد رو  نو داشته ام (ولی الآن فروخته ام)..که از قضا اونهم باز همراه سی پی یو 6800k بود که اون سی پی یو هم الآن فروخته ام.اون اصلا اینجوری نبود و همه جور رمی رو بوت میکرد  با همه بایوسهای ورژنهای مختلف فرقی نمیکرد براش.

اما این برد و سی پی یو که دست دوم اند یکیشون کم لطفی میکنند.کدومشون ؟جواب به احتمال زیاد مادربرد.

اینروزا فقط یکی از رمها رو در اسلات قهوه ای بوت میکند(.فقط و فقط یکی از اسلتهای قهوه ای سمت راست و یک اسلات از قهوه ای های سمت چپ.)و رم دیگری رو نمیشناسد.

گمونم رمی که میشناسه ساخت سال 2018 بود و دیگری که نمیشناسه ساله ساختش 2020 هستش.با توجه به اطلاعات cpu z

مرسی از شما.بنده نوازی کردید.

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، Elderado گفته است :

لطف داری بزرگوار

یه مورد دیگه. من سیستم شخصی خودم یکم قدیمیه، یه همچین مشکل مشابهی باهاش داشتم، یه موقع رم هارو تک کانال میاورد، یه موق نمیاورد، یه موقع  قطعه کم و زیاد میشد یا برق میرفت و میومد، دیگه بوت نمیشد، چند وقت بود کلا کنار بود و اخیرا که تمام سیستم هام رو شوهر دادم و هیچی برام نمونده بود، رفتم سراغش. یکم باهاش ور رفتم و اتفاقی متوجه شدم یکی از خازن های نزدیک اسلات رم مشکل داره، موقع جازدن اسلات رم دستم خورده بود بهش و توی جاش کج شده بود، یکم فشارش دادم، درست شد! قطعات اطراف اسلات رو هم یه چک بکنید.

20201128_194254_001.thumb.jpg.afa799bea4930a0416f9ecbda7585cb6.jpg

متاسفانه ایسوس هر چقدر هم قطعاتش باکیفیت باشه، هیچ موقع این قوانین رو رعات نمیکنه که یه جای دست برای کار کردن بذاره که موقع اسمبل، دست یوزر به قطعاتش نخوره. چه این سیستم نفتی ای که من دارم، چه پلتفرم های جدید که از ایسوس گرفتم، همه این مشکل رو دارن، میاد یه خازن گنده، بالای پین اسلات گرافیک میذاره، من نمیدونم وقتی گرافیک رو بخوام از رو اسلات بردارم، چجوری باید اون پین رو رها کنم؟

لینک به دیدگاه

درود چیپست X99 چون اولین چیپستی بود که با استاندارد DDR4 برای مصرف کنندگان خانگی اومد چالش های خودشو داره اگر بایوستون رو اپدیت نکردید حتما به اخرین نسخه اپدیت کنید و اگر هنوز مادربورد قادر نیست اون رم رو بشناسه این رم جز لیست QVL ایسوز نیست و شما راهی ندارید جز تعویض اون رم اینکه داخل بایوس اپشنی باشه که رم رو بتونید بهش بشناسونید اصلا ممکن نیست

اما از تجربه خودم بگم رم GEIL EVO X تا زمانی که بایوس اپدیت نشد اصلا برای مادربورد RAMPAGE V EXTREME قابل شناسایی نبود و همین رم هم بیشتر از فرکانس 2133 به هیچ وجه بوت نمیشد اخرش ردش کردم رفت اومدم corsair vengeance rgb pro خریدم این رم با اینکه خیلی جدیدم بود راحت بالا اومد و فرکانسم تا 2666 بدون مشکل جواب میده 

لینک به دیدگاه

در در 8 آذر 1399 در 21:06، matrix.trixx گفته است :

درود چیپست .....X99

فدات شم.مرسی از توجه اتون.حتما مده نظر قرار میدم.ممنوننتم

آقا رم دیگری خریدم و گذاشتم و شناخت.

درد و بلاهاتون برای من.

مثل اینکه مادربرد باکیش نیست و اون  رمهایی که نمیشناخت خیلی جدید بودند.

میگن هر چی قدیمیش خوبه راست میگن.

رم که خریدم predator 8  که از قضا اونم ساله ساختش 2018 بود و درست شد.

خدایا ارزانی دار بما هاردور.(هاردور رو ارزون کن)

از سر استیصال میخواستم بفروشم و جمع کنم برم سوکت 775

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود و احترام. من سی پی یو جدید برای مادربرد 775 خریدم و قصدم آپدیت بایوس هست چون بدون آپدیت این سی پی یو رو نمی شناسه. سایت خود مادربرد میگه از طریق فلاپی باید آپدیت بشه. دستگاه من فلاپی درایو داره ولی من فلاپی دیسکت رو فکر کنم فقط بشه از موزه لوور تهیه اش کرد! راه حلی دیگه ای برای آپدیت بایوس هست؟ از طریق فلش میشه؟ یعنی یه فلش بوت درست کنم و از طریق فلش دستگاه رو لود کنم و بعدش دستور آپدیت بایوس را تایپ کنم مشکلی پیش نمیاد؟ مادربرد هم اینه: abit IB9 ورژن بایوس: 12 برای نصب سی پی یو های جدیدتر مثل Dual Core یا سری Q نیاز به ورژن 14 یا 15 داره که البته قبلن ورژن 15 رو تهیه کردم و روی سیستم دارمش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 31 دقیقه قبل، Reza6662 گفته است :

Q نیاز به ورژن 14 یا 15 داره که البته قبلن ورژن 15 رو تهیه کردم و روی سیستم دارمش.

درود

تا جایی که میدونم چیپ این مادربرد بالاتر از dual core ساپورت نمیکنه، سری "کیو" فک کنم 4 هسته باشه و اصلا روی این مادربرد بالا نمیاد...

سایت سازنده تاریخ انقضا ش گذشته و من چیزی نیافتم، بهتره کلا پلتفرم عوض کنید،

توی محیط بایوس یه چرخی بزنید، اگر تحت بایوس و فلش بشه آپدیت کرد، یه گزینه ای پیش رو میذاره!

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

تا جایی که میدونم چیپ این مادربرد بالاتر از dual core ساپورت نمیکنه، سری "کیو" فک کنم 4 هسته باشه و اصلا روی این مادربرد بالا نمیاد...

سایت سازنده تاریخ انقضا ش گذشته و من چیزی نیافتم، بهتره کلا پلتفرم عوض کنید،

توی محیط بایوس یه چرخی بزنید، اگر تحت بایوس و فلش بشه آپدیت کرد، یه گزینه ای پیش رو میذاره!

هدف من هم نصب همون Dual Core هست چون الان با پنتیوم 4 کار می کنه و خیلی کند هستش. راستش 30 میلیون پول یا مفت ندارم بدم کامپیوتر جدید که باهاش با همون ورد و فوتوشاپ کار کنم. بایوس اگر آپدیت میشد همین امروز cpu رو با E5300 عوضش می کردم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...