رفتن به مطلب

مشکل هارد اکسترنال (فوری----کمک)

amirali.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امروز داداشم رفته بود تو دیسک منیجر هارد اکسترنال رو به فنا داد به طوری که unulocted شده بود با روشی که تو سایت های خارجی دیدم تونستم برش گردونم به دیس پیسی (this pc) ولی میگه باید فرمت بشه الان چیکارش کنم؟ اطلاعات توش خیلی مهمه و خانوادگی هم هست لطفا کمک کنید

ویرایش شده توسط amirali.
لینک به دیدگاه

با درود

نرم افزار Ease us partition magic رو نصب کنید ببینید اگر هارد اونجا شناسایی میشه از اونجا اطلاعاتو ریکاوری کنید

لینک به دیدگاه

در در 17 آذر 1399 در 07:12، danyalbmw گفته است :

با درود

نرم افزار Ease us partition magic رو نصب کنید ببینید اگر هارد اونجا شناسایی میشه از اونجا اطلاعاتو ریکاوری کنید

سلام ممنون اطلاعات ریکاوری شد ولی میترسم بد سکتور داشته باشه سلامتیش رو نرم افزار ها خوب نشون میدن یعنی راحت استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amirali. گفته است :

سلام ممنون اطلاعات ریکاوری شد ولی میترسم بد سکتور داشته باشه سلامتیش رو نرم افزار ها خوب نشون میدن یعنی راحت استفاده کنم؟

خداروشکر که مشکلتون برطرف شد واقعا از دست رفتن اطلاعات خانوادگی عذابه 😵

با نرم افزار HDTune یه بار بذارید هارد کامل اسکن بشه (تیک کوئیک اسکن رو بردارید اگر تیک خورده بود) اگر بدسکتور توش نداشت که مشکلی نداره میتونید استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

خداروشکر که مشکلتون برطرف شد واقعا از دست رفتن اطلاعات خانوادگی عذابه 😵

با نرم افزار HDTune یه بار بذارید هارد کامل اسکن بشه (تیک کوئیک اسکن رو بردارید اگر تیک خورده بود) اگر بدسکتور توش نداشت که مشکلی نداره میتونید استفاده کنید

متاسفانه فک کنم کارش از تست گذشته:

403169919_Screenshot(199).thumb.png.3ea0001dc958971240ade231acd4546c.png

الان دارم همه چی رو از روش کپی میکنم با سرعت بسیار پایین:

460679525_Screenshot(200).thumb.png.a2164dc16f411d2ac5926ed2db7fc23b.png

این ارور نرم افزاری نیست؟نمیشه برطرفش کرد؟

لینک به دیدگاه

والا دقیق نمیدونم این چه اروریه ولی بنظرم دیگه قید این هاردو بزنین یا اقلا برای دیتا های ارزشی ازش استفاده نکنین

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

والا دقیق نمیدونم این چه اروریه ولی بنظرم دیگه قید این هاردو بزنین یا اقلا برای دیتا های ارزشی ازش استفاده نکنین

خیلی ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...