رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان,

بنده سیستمم در حال حاضر یک برد DDR3 و سی پی یو core i5 قدیمی داره و قصد ارتقا دارم. کارت گرافیکم Gtx 1060 6gb و فعلا با این قیمت ها توانایی عوض کردنشو ندارم. بودجه من حدود 16 میلیون هست, برای سی پی یو Ryzen 5 3600 رو انتخاب کردم ولی اینطوری که توی لیون نوشته شده پردازنده های AMD فقط با مادربرد های ASUS باندل فروخته میشن ولی من خیلی راجب برد های رده پایین تر ASUS چیز های جالبی نشنیدم, راهی هست AMD با برد Gigabyte خرید؟ و چه بردی پیشنهاد میکنید که به بودجه من بخوره؟ برای رم دوتا 8 گیگه Ripjaws رو انتخاب کردم. کیسی که الان دارم از مدل های قدیمی و جای فن فقط یدونه داره اگر کیس مناسبی هم میشناسید معرفی کنید. برای این سیستم با این مشخصات پاور 450 گرین مناسب هستش یا اون هم باید تعویض بشه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Makaveli گفته است :

سلام خدمت دوستان,

بنده سیستمم در حال حاضر یک برد DDR3 و سی پی یو core i5 قدیمی داره و قصد ارتقا دارم. کارت گرافیکم Gtx 1060 6gb و فعلا با این قیمت ها توانایی عوض کردنشو ندارم. بودجه من حدود 16 میلیون هست, برای سی پی یو Ryzen 5 3600 رو انتخاب کردم ولی اینطوری که توی لیون نوشته شده پردازنده های AMD فقط با مادربرد های ASUS باندل فروخته میشن ولی من خیلی راجب برد های رده پایین تر ASUS چیز های جالبی نشنیدم, راهی هست AMD با برد Gigabyte خرید؟ و چه بردی پیشنهاد میکنید که به بودجه من بخوره؟ برای رم دوتا 8 گیگه Ripjaws رو انتخاب کردم. کیسی که الان دارم از مدل های قدیمی و جای فن فقط یدونه داره اگر کیس مناسبی هم میشناسید معرفی کنید. برای این سیستم با این مشخصات پاور 450 گرین مناسب هستش یا اون هم باید تعویض بشه؟

سلام دوست عزیز بهترین کار اینه که بری سمت اینتل الان 10400 میتونی بگیری 2 تومن ارزونتر از 3600x حدود 5 درصد هم قویتر هست مادربرد هرچی دوست داری میخری. 

I5 10400 قیمت حدود 4700

Mb giga b460m aorus pro قیمت 4300

Ram geil evo forza 2*8gb 16gb 3200

قیمت 1900.

یه کیس نو و عالی ترماتک هست برای دوستم هست. صواب داره اگه بگیری بنده خدا پول نیاز هست قیمت بازارش حدود 4000 تومن. 

اونم 2800. 

یه پاور 650 وات کولر مستر هم بخر اونم حدود 3000 تومن. 

جمع کل میشه 16700

Screenshot_20201202_225942_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20201202_225831_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20201202_225742_com.android.chrome.jpg

IMG_20201112_134714_936.jpg

لینک به دیدگاه

@zen خیلی ممنون از پیشنهادات شما! راجب سی پی یو بگم که من به چند دلیل Ryzen رو انتخاب کردم, اول اینکه قابلیت اورکلاک رو داره که البته باید حتما یه کولر قوی هم براش گرفت و موضوع دیگه اینکه درحالی که i5 10400 تو گیم یه مقدار بهتره توی استفاده از برنامه های رندر خیلی ضعیف تر عمل میکنه, هرچند من اونقدر رندر سنگینی انجام نمیدم. اگر راهی نیست به جز ASUS بردی برای Ryzen بست شما کدوم برد رو پیشنهاد میکنید؟

برای کیس هم اگر مقدوره اسم کامل و اگر عکسی هم ازش دارید برام پ.خ کنید.

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Makaveli گفته است :

@zen خیلی ممنون از پیشنهادات شما! راجب سی پی یو بگم که من به چند دلیل Ryzen رو انتخاب کردم, اول اینکه قابلیت اورکلاک رو داره که البته باید حتما یه کولر قوی هم براش گرفت و موضوع دیگه اینکه درحالی که i5 10400 تو گیم یه مقدار بهتره توی استفاده از برنامه های رندر خیلی ضعیف تر عمل میکنه, هرچند من اونقدر رندر سنگینی انجام نمیدم. اگر راهی نیست به جز ASUS بردی برای Ryzen بست شما کدوم برد رو پیشنهاد میکنید؟

برای کیس هم اگر مقدوره اسم کامل و اگر عکسی هم ازش دارید برام پ.خ کنید.

مین اگه تو تونستی سی پی یو تک بگیری مین هم b450 یا b550 از برند msi یا giga تهیه کنید عالی میشه رم هم که همون گیل بردار خیلی با رایزن خوب عمل میکنه. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...