رفتن به مطلب

انتخاب قطعات برای سیستم ddr2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من قصد دارم یه سیستم سرهم کنم ولی بودجم خیلی کمه بخاطر همین دارم ddr2 جمع میکنم.

برای مادربورد Elite G33 انتخاب کردم بخاطر ساپورت سری CPU Quad Q.

دوستان خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید آیا می‌تونم تا رم ۸ ارتقاش بدم؟ اگه توان مصرفی CPU ۹۵W باشه از چه فنی استفاده کنم؟ درضمن کارت گرافیک نمیخوام.

قصد دارم یه لینوکس سبک روش نصب کنم و PHP Storm و VScode و یک سری برنامه های جانبی

هارد هم SSD 128 میخوام روش بندازم، بیشتر نیاز ندارم اگه فضا خواستم برای پروژه ها از سرویس ابری اینترنت استفاده می‌کنم.

فقط میخوام بدونم رم تا چقدر میتونم استفاده کنم و از چه فنی برای CPU باید استفاده کنم؟

درضمن با این سیستم می‌تونم به راحتی از اون IDE استفاده کنم؟ (PHP Storm)

ممنونم❤️

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام یا الله

مادربورد Elite G33 رو نمیدونم ولی چیپست p45 گیگا رو میدونم که چهار عدد رم دو گیگ سازگار حداکثر قبول میکنه!

برای چیپستهای ضعیفتر مثل p43 و p41 هم کار سختتر میشه(یعنی بازه رمهای سازگار محدود تر میشه)

بنظرم اینجور آگهی کن که" مادربرد با 8 گیگ رم ddr2 خریدارم".(که این سه چیپست کذایی (نام برده) سی پی یو کواد ساپورت هستند.)

لینک به دیدگاه

در در 13 آذر 1399 در 22:30، clock گفته است :

سلام دوستان من قصد دارم یه سیستم سرهم کنم ولی بودجم خیلی کمه بخاطر همین دارم ddr2 جمع میکنم.

برای مادربورد Elite G33 انتخاب کردم بخاطر ساپورت سری CPU Quad Q.

دوستان خیلی ممنون میشم اگه بهم بگید آیا می‌تونم تا رم ۸ ارتقاش بدم؟ اگه توان مصرفی CPU ۹۵W باشه از چه فنی استفاده کنم؟ درضمن کارت گرافیک نمیخوام.

قصد دارم یه لینوکس سبک روش نصب کنم و PHP Storm و VScode و یک سری برنامه های جانبی

هارد هم SSD 128 میخوام روش بندازم، بیشتر نیاز ندارم اگه فضا خواستم برای پروژه ها از سرویس ابری اینترنت استفاده می‌کنم.

فقط میخوام بدونم رم تا چقدر میتونم استفاده کنم و از چه فنی برای CPU باید استفاده کنم؟

درضمن با این سیستم می‌تونم به راحتی از اون IDE استفاده کنم؟ (PHP Storm)

ممنونم❤️

سلام.مادربرد رو از یه مارک معتبر بگیر.بعد توی سایت مادربرد مورد نظر زده چند گیگ رم میشه بندازی.من cpu q9400 دارم فن معمولی انداختم ولی باید یه فن قوی تر باشه.چون کمی داغ میکنه مخصوصا تابستان ها.

لینک به دیدگاه

https://esam.ir/item/18583561/فن-cpu-پایه-بلند-3500rpm-کف-مسی

گمان میکنم بزرگترین فنه استوک اینتل همینه.منتها شما بپرس برای سوکت 775  که میخوره یا که خیر!!؟

(با نگاه به بودجه شما)که از پسش برمیاد.

منتها فن بادی قوی ترش هم هست.(برند گرین)

در ضمن بچه ها درست میگن.مادربرد متفرقه برندار.

لینک به دیدگاه

در در 24 آذر 1399 در 19:42، amir.t.1261 گفته است :

سلام.مادربرد رو از یه مارک معتبر بگیر.بعد توی سایت مادربرد مورد نظر زده چند گیگ رم میشه بندازی.من cpu q9400 دارم فن معمولی انداختم ولی باید یه فن قوی تر باشه.چون کمی داغ میکنه مخصوصا تابستان ها.

ممنونم از پاسخگویی‌تون : )

راستش من این مادربرد رو گرفتم، الان رسیده دستم تستش کردم ساپورت می‌کرد

دقیقا نمی‌دونم چه فنی باید استفاده کنم، جستجو کردم رسیدم به ALTA 7 نظرت چیه درمورد این فن؟

لینک به دیدگاه

در در 24 آذر 1399 در 20:22، Elderado گفته است :

https://esam.ir/item/18583561/فن-cpu-پایه-بلند-3500rpm-کف-مسی

گمان میکنم بزرگترین فنه استوک اینتل همینه.منتها شما بپرس برای سوکت 775  که میخوره یا که خیر!!؟

(با نگاه به بودجه شما)که از پسش برمیاد.

منتها فن بادی قوی ترش هم هست.(برند گرین)

در ضمن بچه ها درست میگن.مادربرد متفرقه برندار.

مرسی از پاسخگویی بی نظیرت : )

باشه اگه دیدم با فن خودم خیلی داغ می‌شه  اینو می‌گیرم

راستی نظرت درمورد فن ALTA 7 چیه؟

خودمم نظرم این بود که مادربرد متفرقه نگیرم ولی از بین ddr2 ها این یدونه بود که هم کواد ساپورت می‌کرد هم رم8 بقیشون یا نا موجود بودن یا ddr3 که گرون بودن. الان مادربرد رسیده دستم، اونقدرا بد نیست فعلا تستش کردم عملکردش خوب بوده ولی فعلا کامل نبستمش (کیس و هارد و کیبورد و موسش مونده) اینارو هم شنبه یا یکشنبه جمع و جور می‌کنم.

در در 24 آذر 1399 در 16:31، Elderado گفته است :

سلام یا الله

مادربورد Elite G33 رو نمیدونم ولی چیپست p45 گیگا رو میدونم که چهار عدد رم دو گیگ سازگار حداکثر قبول میکنه!

برای چیپستهای ضعیفتر مثل p43 و p41 هم کار سختتر میشه(یعنی بازه رمهای سازگار محدود تر میشه)

بنظرم اینجور آگهی کن که" مادربرد با 8 گیگ رم ddr2 خریدارم".(که این سه چیپست کذایی (نام برده) سی پی یو کواد ساپورت هستند.)

راستش من دیگه سفارش دادم این مادربرد رسید دستم ولی p45 هم دیدم، خیلی خوبه شاید برای یکی از دوستام پیداش کردم گرفتم.

مرسی.

لینک به دیدگاه

راستی دوستان ssd روی این مادربرد بصرفه هست؟

چون باس رم‌ها ۸۰۰ هست و سوکت SATA 2 داره سرعتش چطوری می‌شه؟

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، clock گفته است :

ممنونم از پاسخگویی‌تون : )

راستش من این مادربرد رو گرفتم، الان رسیده دستم تستش کردم ساپورت می‌کرد

دقیقا نمی‌دونم چه فنی باید استفاده کنم، جستجو کردم رسیدم به ALTA 7 نظرت چیه درمورد این فن؟

مبارکتون باشه.فن بدی نیستش.ولی یه فن پایه بلند باشه سرعتش هم زیاد باشه برا زمستان عالی جواب میده.ولی در کل با اینجور فن ها نباید بره زیر فشار.البته فن خودمم تعریفی نداره و معمولیه.با 60-70 درصد دماش 52 هست که خوبه.

در 32 دقیقه قبل، clock گفته است :

باشه اگه دیدم با فن خودم خیلی داغ می‌شه  اینو می‌گیرم

راستی نظرت درمورد فن ALTA 7 چیه؟

خودمم نظرم این بود که مادربرد متفرقه نگیرم ولی از بین ddr2 ها این یدونه بود که هم کواد ساپورت می‌کرد هم رم8 بقیشون یا نا موجود بودن یا ddr3 که گرون بودن. الان مادربرد رسیده دستم، اونقدرا بد نیست فعلا تستش کردم عملکردش خوب بوده ولی فعلا کامل نبستمش (کیس و هارد و کیبورد و موسش مونده) اینارو هم شنبه یا یکشنبه جمع و جور می‌کنم.

راستش من دیگه سفارش دادم این مادربرد رسید دستم ولی p45 هم دیدم، خیلی خوبه شاید برای یکی از دوستام پیداش کردم گرفتم.

مرسی.

من خودم مادربردم ep45-ud3r هست که توی سایتش زده تا 16 گیگ رم میشه انداخت.ولی رم 4 گیگ ddr2 گیر نمیاد.ولی خوب مادربرد هایی هستن مخصوصا برا کسایی که میخوان اورکلاک کنن.

در 28 دقیقه قبل، clock گفته است :

راستی دوستان ssd روی این مادربرد بصرفه هست؟

چون باس رم‌ها ۸۰۰ هست و سوکت SATA 2 داره سرعتش چطوری می‌شه؟

سرعتش نصف میشه.تست هاش توی یوتیوب هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...