رفتن به مطلب

دیر خاموش شدن کامپیوتر

Musician1999
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  قبلا کامپیوترم زود خاموش میشد(دوهارد روی سیستمم داشتم)الان یکی دیگه بردم اضافه کردم بهش مدلش هم اینه:wd10ezex blue 1T از اون موقع وقتی کامپیوتر shutdown میکنم(( قبلا به طور متوسط ۱۲ ثانیه یا کمی بیشتر طول میکشید کیس خاموش شه ))اونجایی که هارد دیسک از چرخش می ایسته باید خاموش بشه دیگه ولی دوباره دیسک شروع میشه ب چرخیدن و بعد از حدودا ۱۰ثانیه دوباره می ایسته و اینبار دیگه کیس خاموش میشه،میخواستم بدونم مشکل از هارده یا نه 3تا هارد رو سیستم دارم.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Musician1999 گفته است :

سلام دوستان  قبلا کامپیوترم زود خاموش میشد(دوهارد روی سیستمم داشتم)الان یکی دیگه بردم اضافه کردم بهش مدلش هم اینه:wd10ezex blue 1T از اون موقع وقتی کامپیوتر shutdown میکنم(( قبلا به طور متوسط ۱۲ ثانیه یا کمی بیشتر طول میکشید کیس خاموش شه ))اونجایی که هارد دیسک از چرخش می ایسته باید خاموش بشه دیگه ولی دوباره دیسک شروع میشه ب چرخیدن و بعد از حدودا ۱۰ثانیه دوباره می ایسته و اینبار دیگه کیس خاموش میشه،میخواستم بدونم مشکل از هارده یا نه 3تا هارد رو سیستم دارم.

سلام هر چه سریعتر یه تست بدسکتور بگیر از هر سه و اگر بدسکتور داشتن سریع جهت تعمیر اقدام کن و یه لو لول فرمت بزن دیر عمل کنی باید هارد هاتو بزاری تو انباری

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Musician1999 گفته است :

سلام هر چه سریعتر یه تست بدسکتور بگیر از هر سه و اگر بدسکتور داشتن سریع جهت تعمیر اقدام کن و یه لو لول فرمت بزن دیر عمل کنی باید هارد هاتو بزاری تو انباری

احتمال زیاده که هاردی که جدیدیا وصل کردی مشکل دار باشه منم همینجوری شدم یه فلش دارم خرابه وصلش میکنم سیستم اثلا بوت نمیشه یه هارد دارم بدسکتور گرفتش خراب شد وقتی وصل میکنم 5 دیقه طول میکشه بوت شه بعدشم بلک اسکرین میده 

لینک به دیدگاه

در در 17 آذر 1399 در 04:43، YUNKI گفته است :

احتمال زیاده که هاردی که جدیدیا وصل کردی مشکل دار باشه منم همینجوری شدم یه فلش دارم خرابه وصلش میکنم سیستم اثلا بوت نمیشه یه هارد دارم بدسکتور گرفتش خراب شد وقتی وصل میکنم 5 دیقه طول میکشه بوت شه بعدشم بلک اسکرین میده 

درود دوست خوبم از تنظیمات ویندوز ۱۰ بود گزینه fast starup رو غیرفعال کردم درست شد عجیبه.

ولی در مورد بدسکتور یکی از هاردام مدل Seagate 500DM002 مشکل reallocate count sectors داشت از چند ماه پیش اینجور بود من تازه فهمیدم سلامتیش هم زده 15% ولی با نرم افزار hd tune تستش کردم اون خونه سبز رنگ ها همه سبز بودن الان قابل تعمیر هست یا نه باید برم یکی دیگه بخرم؟

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام دیر خاموش شدن کامپیوترت درست شد

مشکل از هارد بود? چون مال منم همینطور شده

ویرایش شده توسط اراز
اشتباه تایپ
لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، اراز گفته است:

سلام دیر خاموش شدن کامپیوترت درست شد

مشکل از هارد بود? چون مال منم همینطور شده

دو سال گذشته از این تاپیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...