رفتن به مطلب

سوال درباره نورپردازی مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان من دارم یک باندل نسل ۸ جمع میکنم همه چیزش ok هست ولی هنوز مادربرد انتخاب نکردم مادربرد مد نظرم asus prime h310 plus R2 هست و چند سوال درباره این برد دارم

رم من ۱۶ گلوی ddr4 2666 و cpu که خریدم i5 8400 میباشد برا این قطعه ها این برد مناسب هست؟

روی مادربرد ظاهرا هدر rgb وجود داره ولی مطمین نیستم با ایسوس اورا سینک هماهنگ بشه چون رو عکس قوطیش چیزی درباره rgb ننوشته من ۲ عدد فن کیس rgb از شرکت کولر مستر دارم و میترسم led هاش با مادربرد کنترل نشه

آیا رنگ smd نوار این مادربرد قابل تغییر هست

و آیا اسلات رم این مادربرد یک طرفش قفله؟

ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین چون میخوام در سریع ترین فرصت این مادربرد رو بخرم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است :

با سلام دوستان من دارم یک باندل نسل ۸ جمع میکنم همه چیزش ok هست ولی هنوز مادربرد انتخاب نکردم مادربرد مد نظرم asus prime h310 plus R2 هست و چند سوال درباره این برد دارم

رم من ۱۶ گلوی ddr4 2666 و cpu که خریدم i5 8400 میباشد برا این قطعه ها این برد مناسب هست؟

روی مادربرد ظاهرا هدر rgb وجود داره ولی مطمین نیستم با ایسوس اورا سینک هماهنگ بشه چون رو عکس قوطیش چیزی درباره rgb ننوشته من ۲ عدد فن کیس rgb از شرکت کولر مستر دارم و میترسم led هاش با مادربرد کنترل نشه

آیا رنگ smd نوار این مادربرد قابل تغییر هست

و آیا اسلات رم این مادربرد یک طرفش قفله؟

ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین چون میخوام در سریع ترین فرصت این مادربرد رو بخرم

سلام.

بله مادربرد h310 سی پی یو 8400 ساپورت میکنه و مشکلی نداره. ( اگه میتونید سوکت B360 بگیرید ، اگه نه همین H310 اوکیه )

بله هدر RGB داره. مدل دقیق فن کولرمسترتون بگید تا بگم به مادربرد وصل میشه یا خیر.

مادربرد با Aura هم سینک میشه و مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

بله مادربرد h310 سی پی یو 8400 ساپورت میکنه و مشکلی نداره. ( اگه میتونید سوکت B360 بگیرید ، اگه نه همین H310 اوکیه )

بله هدر RGB داره. مدل دقیق فن کولرمسترتون بگید تا بگم به مادربرد وصل میشه یا خیر.

مادربرد با Aura هم سینک میشه و مشکلی نداره.

مدل فن هام MF120L هست فقط یک چیز من رو به شک انداخته روی مادربرد هایی که از ایسوس اورا سینک پشتیبانی میکنن لوگوی ایسوس اورا سینک روی قوطیشون وجود داره ولی این نداره

فن کیس هام از این مدل هست از دبجی کالا خریداری کردم

112248130.jpg

112338600.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است :

مدل فن هام MF120L هست فقط یک چیز من رو به شک انداخته روی مادربرد هایی که از ایسوس اورا سینک پشتیبانی میکنن لوگوی ایسوس اورا سینک روی قوطیشون وجود داره ولی این نداره

فن کیس هام از این مدل هست از دبجی کالا خریداری کردم

من خودم Asus H310 Plus داشتم و روی اون فن RGB نصب بود. البته فن های ار جی بی گرین.

درسته لوگو ائورا نیست ولی ساپورت میکنه.

فن های MF120  کولرمستر هم به مادربرد وصل میشن. ولی روی مادربرد 310 یه سوکت ار جی بی موجوده . اگه میخواهید بیشتر از یک فن وصل کنید باید تبدیل Y ، (دو به یک) آرجی بی داشته باشید.

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Mu3tang گفته است :

من خودم Asus H310 Plus داشتم و روی اون فن RGB نصب بود. البته فن های ار جی بی گرین.

درسته لوگو ائورا نیست ولی ساپورت میکنه.

فن های MF120  کولرمستر هم به مادربرد وصل میشن. ولی روی مادربرد 310 یه سوکت ار جی بی موجوده . اگه میخواهید بیشتر از یک فن وصل کنید باید تبدیل Y ، (دو به یک) آرجی بی داشته باشید.

خب اگه نتیجه گرفتین پس ok هست فقط یه مشکل دیگه هم اینجاست که این مادربرد نقطه کنترل ولتاژ نداره آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟

و یه سوال دیگه ظاهرا روی این مادربرد خط smd به رنگ طلایی وجود داره رنگ این نودپردازی قابل تغییر هست؟

و آیا این مادربرد که نقطه کنترل ولتاژ نداره مشکلی براش پیش میاد؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mahdi ZMS گفته است :

و یه سوال دیگه ظاهرا روی این مادربرد خط smd به رنگ طلایی وجود داره رنگ این نودپردازی قابل تغییر هست؟

و آیا این مادربرد که نقطه کنترل ولتاژ نداره مشکلی براش پیش میاد؟

اون نوار زرد ، خیر قابل تغییر نیست و رنگش ثابته. اما خاموش روشن میشه. البته خاموش روشن کردنش دست شما نیست.

در مورد سوال دومتون من زیاد اطلاعات ندارم.

لینک به دیدگاه

سلام تا جایی که میدونم اون نوار هیچ چیزش قابل کنترل نیست ولی بعضی مادربرد ها نظیر z270a قابل کنترل هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...