رفتن به مطلب

صدای غیر معمول فن لپتاپ

Mhjch
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه لپتاپ گیمینگ دارم تقریبا ۱ سال و نیمه دارم استفاده میکنم.

گارانتیش هم ۳ ماهی مونده.به من پیشنهاد دادن تا گارانتیش مونده باز نکن و خمیرشو عوض نکن.

ولی چند وقته یکی از فنا رو دور پایین یه صدای غیر طبیعی میده انگار که یه اشغالی چیزی گیر کرده بینش.رو دور بالا هم معمولا اصلا صدای غیر طبیعی شنیده نمیشه.ولی بعضی وقتا فقط رو دور بالا یه صدای شدید تری میده ولی خب اون صدا هم بعد چند ثانیه بر طرف میشه.

ولی خب مسئله اینجاست از لحاظ دمایی اوکیه تقریبا همه چیز

رو حالت استراحت گرافیک ۴۰ سی پی یو ۴۳ ایناست

تو گیم گرافیک ۷۷ سی پی یو هم بسته به نوع بازی ۷۷ الی ۹۰ نهایت باشه(سی پی یو 7700hq گرافیک 1060)

الان به نظر شما مشکل جدی وجود داره یا صرفا با یه سرویس ساده درست میشه؟یا باید بفرستمش گارانتی؟

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من میدونم صدای فن به معنی شکستن یه چیزی داخلش هست ولی بعضی وقتا هم عادیه مثلا برای من مثل شما رفتار میکنه ولی سالمه

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، amirali. گفته است :

تا اونجایی که من میدونم صدای فن به معنی شکستن یه چیزی داخلش هست ولی بعضی وقتا هم عادیه مثلا برای من مثل شما رفتار میکنه ولی سالمه

اخه هیچ مشکل خاصی باهاش ندارم.

تو دور پایین یه صدای خیلی ریزه نامعمولی میده.تو دور بالا هم  صدا کاملا طبیعیه.

الان به نظر شما بفرستم گارانتی یا وایسم که گارانتی تموم شه که بتونم سرویسش کنم؟

یه سوال دیگم که حقیقتش برام پیش اومده زودتر از موعد گارانتی بخوایم سرویس کنم لبتابو فقط خود گارانتی میتونه اینکارو بکنه یا حتما باید وایسیم تا اتمام مدت گارانتی؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Mhjch گفته است :

با سلام

من یه لپتاپ گیمینگ دارم تقریبا ۱ سال و نیمه دارم استفاده میکنم.

گارانتیش هم ۳ ماهی مونده.به من پیشنهاد دادن تا گارانتیش مونده باز نکن و خمیرشو عوض نکن.

ولی چند وقته یکی از فنا رو دور پایین یه صدای غیر طبیعی میده انگار که یه اشغالی چیزی گیر کرده بینش.رو دور بالا هم معمولا اصلا صدای غیر طبیعی شنیده نمیشه.ولی بعضی وقتا فقط رو دور بالا یه صدای شدید تری میده ولی خب اون صدا هم بعد چند ثانیه بر طرف میشه.

ولی خب مسئله اینجاست از لحاظ دمایی اوکیه تقریبا همه چیز

رو حالت استراحت گرافیک ۴۰ سی پی یو ۴۳ ایناست

تو گیم گرافیک ۷۷ سی پی یو هم بسته به نوع بازی ۷۷ الی ۹۰ نهایت باشه(سی پی یو 7700hq گرافیک 1060)

الان به نظر شما مشکل جدی وجود داره یا صرفا با یه سرویس ساده درست میشه؟یا باید بفرستمش گارانتی؟

سلام.به نظر من به گارانتی بگو فنش صدا میده.به احتمال زیاد اون به دلیل خشک شدن هست و بد تر هم میشه به احتمال زیاد.(البته اگه صداش مثلا مثل اینه که سیم رفته باشه داخلشه)

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.به نظر من به گارانتی بگو فنش صدا میده.به احتمال زیاد اون به دلیل خشک شدن هست و بد تر هم میشه به احتمال زیاد.(البته اگه صداش مثلا مثل اینه که سیم رفته باشه داخلشه)

سلام دوست عزیز

دقیقا متوجه نشدم به علت خشک شدن چی میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Mhjch گفته است :

سلام دوست عزیز

دقیقا متوجه نشدم به علت خشک شدن چی میتونه باشه؟

خشک شدن فن.من خودم لپتاپ رفیقم 3 ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه به صدا افتاد.بعدش ولش کرد.اون موقع ها بعد چند وقت صدا میفتاد.اما الان دیگه صدای تراکتور میده بعد دو سه سال.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

خشک شدن فن.من خودم لپتاپ رفیقم 3 ماه مونده بود گارانتیش تموم بشه به صدا افتاد.بعدش ولش کرد.اون موقع ها بعد چند وقت صدا میفتاد.اما الان دیگه صدای تراکتور میده بعد دو سه سال.

برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟سرویس کفایت میکنه؟چون دیگه وقتشم هست میخوام خمیرشم عوض کنم یه دفعه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Mhjch گفته است :

برای رفع این مشکل باید چیکار کرد؟سرویس کفایت میکنه؟چون دیگه وقتشم هست میخوام خمیرشم عوض کنم یه دفعه

ترجیحا روغن استفاده نشه بهتره.با تمیز کاری اگه صدا بیفته که هیچ اگه نیفته بهتره یه فن بخری.اگه هم گیر نیاوردی روغن موتور یا روغن چرخ خیاطی خوبه.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

ترجیحا روغن استفاده نشه بهتره.با تمیز کاری اگه صدا بیفته که هیچ اگه نیفته بهتره یه فن بخری.اگه هم گیر نیاوردی روغن موتور یا روغن چرخ خیاطی خوبه.

خیلی ممنون

الان که گارانتی داره خودم نمیتونم بازش کنم.

امیدوارم شهرمون خودش نمایندگی داشته باشه.وگرنه یه فن به دردسر نمایندگی تهران فرستادن نمیرزه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mhjch گفته است :

خیلی ممنون

الان که گارانتی داره خودم نمیتونم بازش کنم.

امیدوارم شهرمون خودش نمایندگی داشته باشه.وگرنه یه فن به دردسر نمایندگی تهران فرستادن نمیرزه

ایشالا که داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...