رفتن به مطلب

بالا نیومدن تمام هارد دیسک اینترنال بعد از نصب ویندوز

SAMAN.Z
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

امروز یه هارد جدید گرفتم 1 ترابایت  میخاستم ویندوز روش نصب کنم موقع پارتیشن بندی یه 131 گیگ واسه ویندوز و یه 500 و یه 300 گیگ هم جدا ساختم

بعد نصب ویندوز this pc رو که میزنم فقط درایو ویندوز رو نشون میده و بقیه رو نه

از دیسک منیجر نگا کردم دیدم اون درایو ها هستن ولی جلوشون عبارت ...raw... هست رفتم نت گشتم گفتن باید فرمت بشن فرمتشون کردم و ری استارت انجام دادم ولی باز مشکل حل نشد

خواهشاً راهنمایی کنید 

ممنون

Untitled.thumb.png.3796229e8c3fb6fa618cfc57392b56fe.png

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، SAMAN.Z گفته است :

سلام دوستان عزیز 

امروز یه هارد جدید گرفتم 1 ترابایت  میخاستم ویندوز روش نصب کنم موقع پارتیشن بندی یه 131 گیگ واسه ویندوز و یه 500 و یه 300 گیگ هم جدا ساختم

بعد نصب ویندوز this pc رو که میزنم فقط درایو ویندوز رو نشون میده و بقیه رو نه

از دیسک منیجر نگا کردم دیدم اون درایو ها هستن ولی جلوشون عبارت ...raw... هست رفتم نت گشتم گفتن باید فرمت بشن فرمتشون کردم و ری استارت انجام دادم ولی باز مشکل حل نشد

خواهشاً راهنمایی کنید 

ممنون

Untitled.thumb.png.3796229e8c3fb6fa618cfc57392b56fe.png

کلیک راست کن روی درایور مورد نظر فرمت کن ببین میاد یا نه.برا من تا بحال اینجوری نشده اما وقتی پارتیشن بندی کردم و رفتم داخل ویندوز بودن اما میگفت باید فرمت بشن.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

کلیک راست کن روی درایور مورد نظر فرمت کن ببین میاد یا نه.برا من تا بحال اینجوری نشده اما وقتی پارتیشن بندی کردم و رفتم داخل ویندوز بودن اما میگفت باید فرمت بشن.

این کارو کردم ولی باز شناسایی نمیشه

لینک به دیدگاه

پارتیشن بندی شما مورد دارد   ازپارتیشن بندی در حالت بوت  اسکرین شات قرار دهید تا راهنمایی کنم

چند مورد هارد  را در حالتMBR یا GPT پارتیشن بندی کردید ؟ بهترین حالت GPT  است اگر مادربرد ساپورت کند

درایو ها در حالت PREMARY قرار گیرند 

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، SAMAN.Z گفته است :

این کارو کردم ولی باز شناسایی نمیشه

عجیبه.پارتیشن هارو پاک کن از ویندوز دوباره بساز.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

پارتیشن بندی شما مورد دارد   ازپارتیشن بندی در حالت بوت  اسکرین شات قرار دهید تا راهنمایی کنم

چند مورد هارد  را در حالتMBR یا GPT پارتیشن بندی کردید ؟ بهترین حالت GPT  است اگر مادربرد ساپورت کند

درایو ها در حالت PREMARY قرار گیرند 

16077047699294128078304844308030.thumb.jpg.3dca7eb18233bb49ee1d8b61fccdb32d.jpg

هارد قبلیم mbr بود اون یکی درآوردم اینو با uefi نصب کردم 

برد آره پشتیبانی میکنه مدلش msi b360 gaming plus

لینک به دیدگاه

از نرم افزار پارتیشن بندی https://soft98.ir/software/partition/421-Acronis-Disk-Director.html را نصب کنید واسکرین شات بگیرید با نصب خود ویندوز نمی شود جزییات معلوم نیست

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

از نرم افزار پارتیشن بندی https://soft98.ir/software/partition/421-Acronis-Disk-Director.html را نصب کنید واسکرین شات بگیرید با نصب خود ویندوز نمی شود جزییات معلوم نیست

برنامه رو دانلود کردم ولی فایل ستاپ یا exe نداره که چجوری بازش کنم؟

پیش نیاز چیزی نمیخاد نصب بشه چون تازه ویندوز رو نصب کردم

16077069878976004855788217395711.thumb.jpg.d5b8ca902a642720aa5809532aff3ac4.jpg

لینک به دیدگاه

شما فایل نصبی را دانلود نکرده اید همین فایل ایمیج که دانلود کرداید را  به روی فلاش یا سی دی بریز رایت کن و در مادربرد  برروی حالت بوت تیبل بالا بیار

ویرایش شده توسط بهمن61
نوشتن موضوع جدید
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

شما فایل نصبی را دانلود نکرده اید همین فایل ایمیج که دانلود کرداید را  به روی فلاش یا سی دی بریز رایت کن و در مادربرد  برروی حالت بوت تیبل بالا بیار

داش حالا چیکار کنم ؟

16077099462608690317809860276087.thumb.jpg.fa49b96b1d9146ae120dbcaec5215483.jpg

لینک به دیدگاه

درایو 2وEرا DELETE VOLUMEبزنید و بر روی پرچم ان بالا کلیک کن عملیات انجام شود و دوباره روی درایو بیا ورایو جدید را بساز

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

درایو 2وEرا DELETE VOLUMEبزنید و بر روی پرچم ان بالا کلیک کن عملیات انجام شود و دوباره روی درایو بیا ورایو جدید را بساز

فرمتش رو‌همون ntfs بزارم ؟

لینک به دیدگاه

ببین شما در درایو C0 درایو (500 مگابایتی) بکاپ ویندوز تشکیل نشده است باید مثل تصویر زیر باشد فرمت NTFS

Capture.JPG

ویرایش شده توسط بهمن61
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

ببین شما در درایو C0 درایو (500 مگابایتی) بکاپ ویندوز تشکیل نشده است باید مثل تصویر زیر باشد فرمت NTFS

Capture.JPG

مشکل حل شد داش دمت گرم ⁦❤️

بکاپ مگه همون درایو 100 مگابایتی نیست ؟ یه چنین درایوی ساخته شده ولی اسمش مثل این عکس نیست

نوشته disk 0 partition 2

میگی‌ دوباره ویندوز نصب کنم ؟

ویرایش شده توسط SAMAN.Z
لینک به دیدگاه

این مطلب زیر را بخون وهمیشه یادت باشه در هنگام پارتیشن بندی در حالت بوت پارتیشن بندی کن

http://peymanm.blog.ir/1393/08/27/آموزش-نصب-ویندوز-در-حالت-UEFI-و-GPT-برای-کامپیوتر-های-جدید

ویرایش شده توسط بهمن61
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، بهمن61 گفته است :

این مطلب زیر را بخون وهمیشه یادت باشه در هنگام پارتیشن بندی در حالت بوت پارتیشن بندی کن

https://jb-team.com/blog/content/حل-مشکل-ارور-gpt-و-mbr

چشم بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...