رفتن به مطلب

سوال در مورد اکانت بتل نت

ATER
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان میخواستم برای بازی Wow اکانت بتل نت بسازم یکی به من گفت اگر با شبکه شخصی انتقال داده بسازی بعدا بن زمان تبدیل گلد به والت بتلنت بن میشی ، حتما باید با  VPS بسازی بعدا دیگه بدون مشکل میتونی با شبکه شخصی انتقال داده وصل بشی

آیا این موضوع صحت داره؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ATER گفته است :

سلام

دوستان میخواستم برای بازی Wow اکانت بتل نت بسازم یکی به من گفت اگر با شبکه شخصی انتقال داده بسازی بعدا بن زمان تبدیل گلد به والت بتلنت بن میشی ، حتما باید با  VPS بسازی بعدا دیگه بدون مشکل میتونی با شبکه شخصی انتقال داده وصل بشی

آیا این موضوع صحت داره؟

درود،

بهتر است با تحریم شکن از کشورهای اروپایی اکانت بسازید تا ریجن اکانت برای اروپا باشد و غیر ایران.  اکانت های ایران محدودیت هایی دارند. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Parhaam گفته است :

درود،

بهتر است با تحریم شکن از کشورهای اروپایی اکانت بسازید تا ریجن اکانت برای اروپا باشد و غیر ایران.  اکانت های ایران محدودیت هایی دارند. 

درورد

اصلا قرار نیست اکانت با ریجن ایران بسازم  ، اگر بخوام از تحریم شکن استفاده کنم خوب همون شبکه شخصی انتقال داده میزنم ، کلا موضوع چیز دیگه ای هست لطفا پست اول رو  بخوانید

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ATER گفته است :

درورد

اصلا قرار نیست اکانت با ریجن ایران بسازم  ، اگر بخوام از تحریم شکن استفاده کنم خوب همون شبکه شخصی انتقال داده میزنم ، کلا موضوع چیز دیگه ای هست لطفا پست اول رو  بخوانید

صرفا به همین دلیل است که ریجن اکانت غیر از ایران باشد. در مورد تبدیل موجودی به گلد یا بالعکس هم مشکلی با IP ایران هنگام اتصال در بازی نخواهید داشت. صرفا برای خرید از Store می باست تحریم شکن داشته باشید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...