رفتن به مطلب

آیا گزارش گرانفروشی از صنف کامپیوتر تاثیری دارد؟

Recommended Posts

در ۸ ساعت قبل، Mahdi D گفته است :

هم اکنون توجه شما رو به این دو عکس جلب میکنم 

1192930873_Screenshot(482).thumb.png.d6a908025d0a0bad2b3efa8dc77c7387.png1496729197_Screenshot(483).thumb.png.2395d266aff776c6360a010960052bdb.png

چه توجیح احمقانه ای برای این اختلاف قیمتی که هیچ رقمه تو خریدار نمیره وجود داره؟

دو و نیم برابر قیمت که میندازن به خریدار بدبخت هیچی ، یه مادربرد زورکی هم باید به زور بره تو پاچه خریدار ؟ بعد واقعا فروش هم دارین با این اوضاع ؟

این سایتا خیلی تو پاچه میکنن.

قصد داشتم یک کتاب 15 دلاری با جرم 150 گرم رو ازشون بخرم. قیمت 4 میلیونی برام بریدن.

فکر کنم زمان دلار 20 بودش. که کتاب باید بشه 400 تومن. 3.6 تومن سود.😂😐

*سایت ایگرد.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، HosseinRF گفته است :

این سایتا خیلی تو پاچه میکنن.

قصد داشتم یک کتاب 15 دلاری با جرم 150 گرم رو ازشون بخرم. قیمت 4 میلیونی برام بریدن.

فکر کنم زمان دلار 20 بودش. که کتاب باید بشه 400 تومن. 3.6 تومن سود.😂😐

*سایت ایگرد.

یه چیزی که خود من در مورد قیمت پردازنده و قطعات مهم بهش برخوردم اینه که مثلا میان قیمت رو با قیمت بازار ایران فیکس می کنند.

مثال میزنم، وقتی نسل جدیدی از پردازنده ها میاد که هنوز توی ایران نیست، قیمت این سایت ها عالیه، اما به محض اینکه این پردازنده ها موجود میشن، میان تو بازار خود ایران قیمتشون رو در میارن بعد افزایش قیمت میدن میارن بالا تا نزدیک بشه به قیمت بازار.

مثلا الان همین تصویر رو اگر ببینن که چقدر اختلاف قیمت وجود داره، یه ده پانزده میلیون تومن میزارن روش. ولی اگر اون قطعه نمونه داخلی نداشته باشه، شانس اینکه با قیمت قابل قبولی بتونی از طریق این سایت ها بخری بیشتره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...