رفتن به مطلب

خاموش روشن شدن کامپیوتر

ارشام
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من موقع ک کیس روشن میکنم دبسکورو و استیم بیاد بالا میزنم بده گیر میکنه بعد سیستم خاموش میش و روشن میش موقع روشن شدن گیر میکنه دوباره تصویر میر و اینکه اگه هم اینجوری ریستارت مش وسط بازی گلا خاموش میش سیستم هم ۱ هفته بستم تمام قطعات نو مشخصات 

I3 9100

Rx580 8GB gigabyte

Arous365b m elite

Power 700 wat green evo

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، ارشام گفته است :

سلام من موقع ک کیس روشن میکنم دبسکورو و استیم بیاد بالا میزنم بده گیر میکنه بعد سیستم خاموش میش و روشن میش موقع روشن شدن گیر میکنه دوباره تصویر میر و اینکه اگه هم اینجوری ریستارت مش وسط بازی گلا خاموش میش سیستم هم ۱ هفته بستم تمام قطعات نو مشخصات 

I3 9100

Rx580 8GB gigabyte

Arous365b m elite

Power 700 wat green evo

سلام سیستم رو کی اسمبل کرد؟

تست رم بگیرید با برنامه memtest86 (رایت میشه روی فلش مموری)

رم رو دربیارید جابجا کنید

اتصالات برق و داخل کیس رو چک کنید ،ممکنه پردازنده هم ناشیانه نصب شده باشه و پین از مادر بورد خم شده باشه یا کنده باشه

خلاصه به خیلی دلایل میتونه باشه

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، silvermanYummy گفته است :

سلام سیستم رو کی اسمبل کرد؟

تست رم بگیرید با برنامه memtest86 (رایت میشه روی فلش مموری)

رم رو دربیارید جابجا کنید

اتصالات برق و داخل کیس رو چک کنید ،ممکنه پردازنده هم ناشیانه نصب شده باشه و پین از مادر بورد خم شده باشه یا کنده باشه

خلاصه به خیلی دلایل میتونه باشه

سلام چشم چک میکنم ولی من سرایی عوض کردن دیگ خاموش روشن نشد تازه رند تر هم شد سرایی قبلی زده بود ۲۲۰v ولی این یکی 250v رو خود کابل هم زد ۲۵۰vو اینکه خلاصه خوب شد و اینکه میرم فردا ی سرایی قوی تر میخرم و ممنونم از نظرت 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ارشام گفته است :

سلام چشم چک میکنم ولی من سرایی عوض کردن دیگ خاموش روشن نشد تازه رند تر هم شد سرایی قبلی زده بود ۲۲۰v ولی این یکی 250v رو خود کابل هم زد ۲۵۰vو اینکه خلاصه خوب شد و اینکه میرم فردا ی سرایی قوی تر میخرم و ممنونم از نظرت 

خواهش میکنم موفق باشی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...