رفتن به مطلب

فروش باندل اینتل نسل 6

Recommended Posts

باندل سالم و تمیز

B250M PRO-VH + i5 6600 + Green Notus 95

قیمت : 6.300 تومان ( تخفیف دارد پی وی پیشنهاد بدید دوستان )

هزینه پستی به عهده خریدار

تشکر .

photo_2020-12-18_10-43-48.thumb.jpg.9c65b68f41901cce9fa774764e1838e2.jpg

لینک به دیدگاه

قیمت باندل : 5.700 تومان .

ویرایش شده توسط abas_umr
لینک به دیدگاه

باندل به همراه 8 گیگ رم اضافه شد

قیمت : 6000 تومان

B250M PRO-VH + i5 6600 + 8gb ram ddr4 +Green Notus 95

https://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2020_12/photo_2020-12-01_15-47-31.jpg.b5b3c3feddc634623ef7d4ac09445162.jpg https://forum.lioncomputer.com/uploads/monthly_2020_12/photo_2020-12-18_10-43-48.jpg.d1f45bcdc0528aea3f24fd376687671d.jpg

لینک به دیدگاه

معاوضه باندل با PRIME B450M-K + Ryzen 3 3100 ( فن سی پی یو داشته باشه )

لینک به دیدگاه

دوستان فعلا باندل در دسترس نیست 

یخاطر معامله که با @Soheil_vkhداشتم بیرون از فروم و پرداخت نکردن نصف پول فعلا منتظرم تا بدونم دقیقا چه خواهد شد

باندل رو پس میده یا پولو کامل پرداخت کنه همچنین بنده رو از همه جا بلاک کرده و منکر این شده که بهش باندل فروختم

تشکر .

Screenshot_2021-01-04-18-26-04-951_org.telegram.messenger.jpg

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، abas_umr گفته است :

دوستان فعلا باندل در دسترس نیست 

یخاطر معامله که با @Soheil_vkhداشتم بیرون از فروم و پرداخت نکردن نصف پول فعلا منتظرم تا بدونم دقیقا چه خواهد شد

باندل رو پس میده یا پولو کامل پرداخت کنه همچنین بنده رو از همه جا بلاک کرده و منکر این شده که بهش باندل فروختم

تشکر .

Screenshot_2021-01-04-18-26-04-951_org.telegram.messenger.jpg

عزیز بنده از شما باندلی خریداری نکردم 

شما اگر مدرکی داشتید میتونسید اعتبار منو زیر سوال ببرید ولی الان فقط دارید تهمت میزنید بدون هیچ مدرکی

من رو خداروشکر اعضای فعال این انجمن میشناسند ولی شما دارید این اعتبار توی فروم بنده رو زیر سوال میبرید

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Soheil_vkh گفته است :

عزیز بنده از شما باندلی خریداری نکردم 

شما اگر مدرکی داشتید میتونسید اعتبار منو زیر سوال ببرید ولی الان فقط دارید تهمت میزنید بدون هیچ مدرکی

من رو خداروشکر اعضای فعال این انجمن میشناسند ولی شما دارید این اعتبار توی فروم بنده رو زیر سوال میبرید

نامرد از اعتمادم سو استفاده کردی و حتی عکس نگرفتم از چتت و رفتی با نامردی همشو دیلیت کردی 

ولی با اون اکانتت اشاره کرده بودی به خرید باندل و نصف پولو دادی 

نامردی نکن اینقد ، صاحبان این سایت و کسایی ک باهات معامله میکنن هنوز اون روی نجستو ندیدن که چجوری دزدی می‌کنی 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، abas_umr گفته است :

نامرد از اعتمادم سو استفاده کردی و حتی عکس نگرفتم از چتت و رفتی با نامردی همشو دیلیت کردی 

ولی با اون اکانتت اشاره کرده بودی به خرید باندل و نصف پولو دادی 

نامردی نکن اینقد ، صاحبان این سایت و کسایی ک باهات معامله میکنن هنوز اون روی نجستو ندیدن که چجوری دزدی می‌کنی 

عزیز توهین نکن دارم مودبانه باهات حرف میزنم

توی همین چند روز ۳تا معامله داشتم بدون هیچ مشکل از بقیه هم میتونی بپرسی من تا به حال از کسی کلاهبرداری نکردم لطفن بس کنید

شماهم هیچ مدرکی ندارید که حرفاتون رو ثابت کنه پس بگیرید حرفتون رو

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان مشکل بنده همچنان با کاربر  soheil.vtn پابرجاست و منتظر هستم مبلغی که باید رو بپردازند ، بهشون پیام خصوصی فرستادم و گفتن که پولی ندارن بدن و منتظر هستم ...

در مورد مدرکی که عرض کردند به یکی از ادمین های سایت ارسال شد و به همین دلیل کاربر الان در حالت : ممنوع المعامله است .

لطفا برا رفع بروز همچین مشکلاتی از معاملات اول واریز بعد ارسال خودداری شود و از واسطه لیون استفاده شود 🌹

تشکر از لیونی های عزیز 🧡 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، abas_umr گفته است :

سلام دوستان مشکل بنده همچنان با کاربر  soheil.vtn پابرجاست و منتظر هستم مبلغی که باید رو بپردازند ، بهشون پیام خصوصی فرستادم و گفتن که پولی ندارن بدن و منتظر هستم ...

در مورد مدرکی که عرض کردند به یکی از ادمین های سایت ارسال شد و به همین دلیل کاربر الان در حالت : ممنوع المعامله است .

لطفا برا رفع بروز همچین مشکلاتی از معاملات اول واریز بعد ارسال خودداری شود و از واسطه لیون استفاده شود 🌹

تشکر از لیونی های عزیز 🧡 

دوست عزیز خیلی براتون ناراحت شدم انشالله که باندلتون رو پس بگیرین موفق باشید ولی خب واسطه مال همین وقتاست دیگه

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا این شخص با این همه اعتبار معامله یه کلاهبردار بوده؟ البته کلاهبردار تو این فروم هست که من خودمم ازشون خرید کردم و اعتبارشونم خیلی بالابوده و با دستکاری تست ها بهم چندتا هارد انداخت که امیدوارم چرک و خون بشه از تن خانوادش بیاد بیرون خواستی خصوصی پیام بده تا معرفیش کنم که یک وقت شما فریبشو نخوری. امیدوارم سایت خوب لیان کامپیوتر و فرومش از حرامخورهای دزد بری بشه یک روزی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در 3 دقیقه قبل، abas_umr گفته است :

لطفا تاپیک بسته شود .

مشکلتون حل شد؟

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

مشکلتون حل شد؟

بله عزیز با کلی پیگیری معلوم نبود دلیلش چی بوده اخر سر پولو پس داد .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...