رفتن به مطلب

فروش باندل 1150 حرفه ای

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان محترم انجمن، بنده قصد فروش باندل 1150 خودم رو دارم و حقیقتش میخوام به نسل جدید کوچ کنم.

اما قطعات همراه با توضیح به شرح زیر است :

CPU: Intel Core i7 4790

این سیپیو که نیاز به تعریف نداره و  میشه گفت بعد از نسخه K همین سری قوی ترین سیپیو نسل هسول بودو برای گیمینگ هم بهترین انتخاب بوده و کمابیش هم سیپیو قدرتمندی هست، به هیچ عنوان حتی با GTX 1070 هم شما گلوگاه با این سیپیو نخواهید داشت و روی سیستم خودم هم به راحتی میتونه از 1070 کار بکشه.

لازم به ذکر هست من این سیپیو رو 4سال پیش بصورت باکس و آکبند خریداری کردم و از این فله ها هم نبوده

Motheroard : Asrock H97 Pro 4

مادربرد فوق العاده با امکانات فراوان که دوستان خودشون اطلاع دارند فقط نکته ای که عرض کنم این مادربرد چند وقت پیش روشن نمیشد و بنده دادم برای تست گفتن به علت نوسان برق کوچیک یه IC سوخته و برام تعویض کردن IC رو و الان بدون مشکل کار میکنه و هیچ ایرادی از لحاظ سلامت نداره و میتونم با جرات بگم خیلی از برد های این نسل به دلیل مشکلات ریز و درشت تعمیری هستن ولی فروشنده ها به هیچ عنوان ذکر نمیکنن متاسفانه

Ram:

دو عدد رم 4 گیگAvexir Blitz که یکی از دوست هام پاساژ ولیعصر به من معرفی کرد همون موقع که این سیستم رو بستم رم های فوق العاده با کیفیتی هستن با تایمینگ پایین دارای هدسینگ و ال ای دی

یک عدد رم 8 گیگابایت Corsair Vengeance که لازم به تعریف نیست.

مادربرد و سیپیو رو حتما باهم میفروشم و فروش جدا ندارم با عرض شرمندگی

قیمت مادربرد و سیپیو 6/500/000 (سیپیو 4 میلیون و برد هم 2.5 ملیون)

دو عدد رم اوکسیر قیمت : 1/400/000

رم کورسیر هم تا 1401 گارانتی داره و قیمت هم 1/300/000

*هرگونه بحث کارشناسی درباره قیمت و قطعات ممنوع و گزارش میشه، اگر هم پیشنهادی زیر قیمت درج شده در تاپیک داشتید در پیام خصوصی در خدمتتون هستم.

*امکان تست حضوری در تهران و ارسال شهرستان اول واریز و سپس ارسال با تشکر .

*امکان معاوضه فقط با برد و سیپیو نسل 9 یا 10 اینتل حداقل i5  (هزینه سر هم داده میشود)

iay7_cpu+board-lion.jpg

t6j0_photo_2020-12-22_13-27-22.jpg

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

دوستان اگر پیشنهاد زیر قیمت درج شده دارند خصوصی در خدمت هستم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...