رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک دست دوم RX 580 8GB سافایر و ایسوس استریکس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت همه دوستان بخیر باشه. 
خریدار کارت گرافیک RX 580 8GB فقط و فقط سافایر نیتروپلاس و یا اسپشیال و یا ایسوس استریکس هستم. 
موارد کارکرده به دردم می خوره و دنبال موارد صفر و نو نیستم. ماین شده بودن یا نبودنش هم زیاد مهم نیست ، فقط خود کارت سالم باشه و موردی نداشته باشه. 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، aligolshani66 گفته است :

آقا علی لینک رو نمیاره . میگه شما نمی توانید کالای دیگران را ویرایش نمایید. فک کنم لینک صفحه از ویرایش کالا دادید. 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

یک مورد گرافیک asus strix rx580 top که از اتریش یکی از دوستان برام آورده با یه پک فن کامل استریکس که گرافیک ۱سال نمیشه خریدم زیاد هم کار نکرده چون وقتشو ندارم خواستی در خدمتم

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، mankan_rs گفته است :

سلام دوست عزیز 

یک مورد گرافیک asus strix rx580 top که از اتریش یکی از دوستان برام آورده با یه پک فن کامل استریکس که گرافیک ۱سال نمیشه خریدم زیاد هم کار نکرده چون وقتشو ندارم خواستی در خدمتم

بله می خوام. لطفا پی وی رو چک بفرمایید 

لینک به دیدگاه

من کارت گرافیک ایسوس مدل  ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING رو دارم اگه به کار شما میاد ، مجموعا فکر نکنم حتی دوماه مداوم کار کرده باشم باهاش

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، shayanbayat گفته است :

من کارت گرافیک ایسوس مدل  ASUS ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING رو دارم اگه به کار شما میاد ، مجموعا فکر نکنم حتی دوماه مداوم کار کرده باشم باهاش

بله به کار میاد همونطور که تو عنوان هم ذکر کردم خریدار این مدل هم هستم. پی وی رو چک بفرمایید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...