رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب مانیتور تا 4 میلیون

ArtoriasSs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من سالهاست که مانیتور syncmaster2033 سامسونگو دارم دیگه فکر کنم کم کم باید بازنشستش کنم

مدلایی که در نظر دارم  G-Plus GDM-225JN و ASUS VP228HE و X.Vision XK2410H و samsung S22R350FHM هستش

ازونجایی که هر کدوم یه نقطه ضعف و قدرتی دارن و تو این رنج قیمت نباید زیاد توقع داشت 

به نظرتون کدوم بهتره یا کدوم مدل دیگه ای پیشنهاد میدید

سیستمم هم i3 7100 rx580 ram 16 هستش با کنسول بازی هم میخوام وصل کنم مانیتور شایدم یه نگاهی به ارتقاع سیستم داشتم

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است :

درود و وقت بخیر :D 

سمت جنس داخلی نرید که آشغال تشریف دارن و عمرشون خیلی کمتر از برندهای معتبره. من سامسونگ  C24F390 رو برای یکی از آشناها گرفتم خیلی راضیه، ببینید بدردتون میخوره؟ البته یک مقدار کمی بالاتر از بودجه شماست.

بله این مدلو یکی از دوستانم دارن به نظرم نهایت کیفیت 1080 تو این مانیتوره خیلی خوبه صد حیف دو برابر بودجه منه😑

با شما هم نظرم برای جنس داخلی 

لینک به دیدگاه

سلام جی پلاس الان واقعا مانیتور های خوبی تولید میکنه که نسبت به قیمتشون خیلی ارزش خرید دارن همون جی پلاس رو تهیه کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hadi MP گفته است :

ضمناً دوستان چطور جی پلاس رو توصیه میکنید؟! کافیه یک نظر به کامنت های دیجی بندازین که چقدر ناراضی داره. یک جنس عاشغاله که بصورت رندوم قطعاتشو از چین خریدن اینجا سرهم میکنن، یکیش 10 ماه کار میکنه یکی 2 ماه! 2 تا مانیتور یک مدل کیفیتشون فرق میکنه!

هیچکس پول مفت نداره برای آزمایشات تخیلی این آقایون خرج کنه؛ حتماً از برندهای معتبر جنس بگیرید.

درود

جناب ممکنه نظر بد داشته باشه ولی همه ناراضی نیستن که    من ۳ تا مانیتور جی پلاس امسال فروختم البته دوتا از مدل ۲۲ بودن و یدونه از مدل ۲۴ بود و همه افرادی که بهشون فروختم تا الان راضی بودن

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Hadi MP گفته است :

فروشنده هیچوقت نمیگه ماستم ترشه متاسفانه! وقتی میزان خرابی جنسی بیش از حد باشه توصیه کردنش کار درست و اخلاقی نیست. خریدار با هزار زحمت پولشو جمع کرده تا یک وسیله خوب بخره نه آشغال درجه 3 چینی.

حاجی اینقدر ها هم محصول بدی نیست مگه استفادش کردید که این حرفو میزنید؟ کیفیت تصویر فوق العاده ای داره    این حرف شما درست نیست    درضمن من عید امسال فروختم و دیگه کلا فروش ندارم  به من چه ربطی داره؟ مگه من میخوام به ایشون مانیتور بفروشم؟😂😂

چون محصول ساخت چین هست باید ازش ایراد گرفت؟  من خودم مانیتور چینی ویرا استفاده میکنم که واقعا جزو بهترین مانیتور هایی هست که استفاده کردم   این دلیل نمیشه که چون تولید چین هست جنس معیوبی باشه

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است :

فروشنده هیچوقت نمیگه ماستم ترشه متاسفانه! وقتی میزان خرابی جنسی بیش از حد باشه توصیه کردنش کار درست و اخلاقی نیست. خریدار با هزار زحمت پولشو جمع کرده تا یک وسیله خوب بخره نه آشغال درجه 3 چینی.

کامنت دیجی کالا ؟

یعنی واقعا شما بر اساس کامنت های دیجی کلا جنسی میخری  ؟ افرین :)))

اصلا تا حالا کار کردی با این مانیتور ؟ از نزدیک دیدینش ؟

والا من رفیقم الان دقیقا 1 ساله خریدم واسش مدل 24 اینچش نه پیکسل سوخته ای و نه هیچ مورده دیگه ای داشته خیلی هم نسبت به قیمت اون زمان که خریدیم کیفیتش عالیه

جوری که من خودم وقتی باهاش یه دست وارزون بازی کردم تعجب کردم از کیفیتش

پنل واقعا با کیفیته

https://www.digikala.com/product/dkp-2534296/مانیتور-جی-پلاس-مدل-gdm-245jn-سایز-24-اینچ#/tab-comments/&page=1&order=newest_comment

کامنت ها هم شاید نزدیک 80 درصد رضایت کامل داشتن

کلا ما یوز حرفه ای توی ایارن نداریم اگه هم داریم به نظر بنده شاید کلا 10 درصد برای یوزر های معمولی همین مانیتور ها کاملا اوکیه و خب الان هم با بودجه ایشون بهتر اینو نمیدن

بماند که رفیق بنده هم پارسال گول همین برند اینارو خورده بود و این مدل سفارش داده بود از فافا ایتی

https://www.digikala.com/product/dkp-1904140/مانیتور-ال-جی-مدل-22mk400h-b-سایز-22-اینچ

که وقتی رسید پنل مانیتور مشکل داشت به کابل HDMI که وصل میکردی رنگ زرد میوفتاد روی صحفه که خوشبختانه فافا قبول کرد و پس گرفت و به انتخاب خودمون جی پلاس فرستاد و حتی چون ارزون تر بود مبلغی هم برگشت داد

اما کلا مانیتور های رنج زیر 7 تومن حتی تا 10 تومن همون برند هایی که شما میگی بجز بنکیو همشون مونتاژ ایرانن و انبار های مانیتور پره از اینا چون قبل قطع همکاری تا 10 سال دیگه هم تولید کردن

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات دوستان از یکا یکتون ممنونم بنده انتخابمو کردم 💗

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hadi MP گفته است :

شوربختانه تجربه استفاده دارم که میگم جنس خوبی نیست! کسی نگفت که شما میخواین بفروشین.... 

ساخت چین بودن ایرادی نداره! بلکه بسیار عالیه ولی این جنس درجه 3 یا 4 چین میباشد! متاسفانه متن رو نمیخونید و فقط تلاش میکنید زود پاسخی بدین...

خب منم نمیگم که می خوام بفروشم ولی برخورد شما جوری بود که میخواین منو فروشنده قرار بدین حالا این به کنار این زیاد مهم نیست  مورد بعدی اینکه شما از کجا دقیقا مطمین هستی که جنس درجه 3 یا 4 هست؟  شاید اونی که شما خرید کردین مشکل داشته این دلیل نمیشه که کیفیت کلی مانیتور بد باشه        سامسونگ و الجی یه زمانی جزو بهترین تولید کنندگان بودن ولی الان وضعشون خیلی خرابه مخصوصا الجی که........  همین جی پلاس خیلی بهتر از این هاست هم از نظر کیفیت و هم از نظر گارانتی           و هم از نظر زیبایی😊😊😊

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

خب منم نمیگم که می خوام بفروشم ولی برخورد شما جوری بود که میخواین منو فروشنده قرار بدین حالا این به کنار این زیاد مهم نیست  مورد بعدی اینکه شما از کجا دقیقا مطمین هستی که جنس درجه 3 یا 4 هست؟  شاید اونی که شما خرید کردین مشکل داشته این دلیل نمیشه که کیفیت کلی مانیتور بد باشه        سامسونگ و الجی یه زمانی جزو بهترین تولید کنندگان بودن ولی الان وضعشون خیلی خرابه مخصوصا الجی که........  همین جی پلاس خیلی بهتر از این هاست هم از نظر کیفیت و هم از نظر گارانتی           و هم از نظر زیبایی😊😊😊

میشه در مورد وضعیت بد الجی توضیح بدید؟

هیچ ارزونی بی دلیل نیست

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

میشه در مورد وضعیت بد الجی توضیح بدید؟

هیچ ارزونی بی دلیل نیست

منظور بنده شرایط بد در ایران هست که توسط مادیران انجام میشه پنل تمام این قطعات کیفیت گذشته رو نداره و از یک پنل دیگر با کیفیت کمتر استفاده کردن و.....    این درحالی هست که شرکت گلدیران همون پنلی که برای الجی استفاده میکرد رو برا جی پلاس استفاده میکنه

لینک به دیدگاه

در در 6 دی 1399 در 13:55، ArtoriasSs گفته است :

سلام

من سالهاست که مانیتور syncmaster2033 سامسونگو دارم دیگه فکر کنم کم کم باید بازنشستش کنم

مدلایی که در نظر دارم  G-Plus GDM-225JN و ASUS VP228HE و X.Vision XK2410H و samsung S22R350FHM هستش

ازونجایی که هر کدوم یه نقطه ضعف و قدرتی دارن و تو این رنج قیمت نباید زیاد توقع داشت 

به نظرتون کدوم بهتره یا کدوم مدل دیگه ای پیشنهاد میدید

سیستمم هم i3 7100 rx580 ram 16 هستش با کنسول بازی هم میخوام وصل کنم مانیتور شایدم یه نگاهی به ارتقاع سیستم داشتم

من g+ 24 اینچ رو گرفتم برای کنسول ولی واقعا معرکه بود به قدری که بازی های افلاینی که نیاز به رفرش ریت بالا ندارن رو با این مانیتور بازی میکنم فقط پایین سمت چپ برای من مقداری backlight bleed داشت که اونقدری نیست که مشکل ساز باشه درحد 2یا3 سانتی متر که اونطور که عکسهای بقیه رو دیدم مشکل پنله و همه داشتن و به نظرم زیاد مهم نیست چون جز لودینگ بعضی گیم ها برنامه ها و باقی گیم ها صفحه کاملا سیاه ندارن و با اینکه گم نامه کیفیت بسیار خوبی داره

اگر خواستید بگید میتونم از کیفیت رنگ ها و تصویر و بکلایت بلیدش عکس بدم 

ویرایش شده توسط poorya.bm
اشتباه نوشتاری
لینک به دیدگاه

در در 6 دی 1399 در 15:07، hosin گفته است :

Gplus 24 اینچ بخر

عالیه

من تعجبم شما به همین راحتی توصیه میکنید این مدلها رو صرف اینکه مشتری دیروز خریده یا 1 سال پیش خریده مشکلی نداشته عزیز مانیتور باید 10 سال کار کنه کجا این برند امتحان پس داده الان ال جی فلترون من 10 11 ساله داره مدام کار میکنه بدون زره ای مشکل

همین الان تو کانال همکاران 2 نفر بودن دنبال تعمیر کار میگشتن واسه مانیتور gplus

یکی دیگه از همکاران هم میگفت نیازمند کمک عدم تصویر ندادن مانیتور جی پلاس

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، hosseingamer گفته است :

من تعجبم شما به همین راحتی توصیه میکنید این مدلها رو صرف اینکه مشتری دیروز خریده یا 1 سال پیش خریده مشکلی نداشته عزیز مانیتور باید 10 سال کار کنه کجا این برند امتحان پس داده الان ال جی فلترون من 10 11 ساله داره مدام کار میکنه بدون زره ای مشکل

همین الان تو کانال همکاران 2 نفر بودن دنبال تعمیر کار میگشتن واسه مانیتور gplus

یکی دیگه از همکاران هم میگفت نیازمند کمک عدم تصویر ندادن مانیتور جی پلاس

دوست عزیز من هیچ برندی تایید نمیکنم به اینکه 10 سال کار بده

مورد داشتم مانیتور 25 میلیونی سامسونگ خریده که همین الانم لیون با قیمت 30 تومن موجود داره پنل مورد پیدا کرده بعد از 4 ماه

جنس الکترونیک اصلا نمیشه بی خرابی باشه

شما میخوای ادرس بدم یه جا بری ببینی چقدر همون الجی ریخته خراب ؟ حالا بماند که سری فلاترون سگ جون بود به خاطر پنل tn شون

در کل با بودجه نهایت 4 تومن ایشون این مانیتور هم خیلی کیفیتش نسبت به رقباش خوبه و هم ظاهر بروز تری داره

تصمیم گیرنده نهایی هم دوست عزیزمونه که انتخابشو کرده خوشحال میشیم بدونیم چی خریده و خوب اصلا راضی هستش از انتخابش انتظارشون در چه سطحیه و کلا ...

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، hosin گفته است :

مورد داشتم مانیتور 25 میلیونی سامسونگ خریده که همین الانم لیون با قیمت 30 تومن موجود داره پنل مورد پیدا کرده بعد از 4 ماه

شما میخوای ادرس بدم یه جا بری ببینی چقدر همون الجی ریخته خراب ؟ حالا بماند که سری فلاترون سگ جون بود به خاطر پنل tn شون

در کل با بودجه نهایت 4 تومن ایشون این مانیتور هم خیلی کیفیتش نسبت به رقباش خوبه و هم ظاهر بروز تری داره

تصمیم گیرنده نهایی هم دوست عزیزمونه که انتخابشو کرده خوشحال میشیم بدونیم چی خریده و خوب اصلا راضی هستش از انتخابش انتظارشون در چه سطحیه و کلا ...

جالبه منم همین امشب میخام مانیتوربخرم چون مانیتور خودم رو بردم مغازه به تیوی وصله سیستم نظرتون در مورد این چیه جای جی پلاس اخه جی پلاس 2 سالی فکر نکنم ازش گزشته باشه تا بگیم امتحان پس داده

LG 24MK430H

این مدل به نظرتون بهتر نیست من یکدونه 22 ش رو واسه مشتری گرفته بودم قیمتشم 3500 هست

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، hosin گفته است :

سامسونگ C24F390 مدنظرمه هنوز موفق نشدم بخرم چون سیستمم هم میخوام یه دستی بکشم دارم میبینم چند چند میشم در اخر

لینک به دیدگاه

کامنتهای بقیه رو دست و پا شکسته خوندم. تجربه ی خودم میگه برندهای ایرانی یا چینی مونتاژ ایران خرید نکنید حتی اگر شده مانیتور استوک بخرید ارزش بیشتری دارند

مهمترین اصل در خرید مانیتور پنل هست . حتما پنل va یا ips خریداری کنید مگر در موارد خاص که نیاز به response time کم داشته باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...