رفتن به مطلب

فروش رم حرفه ای و زیبای Corsair Vengeance RGB Pro 3600 CL18 16GB (8GB×2 (فروخته شد)

behruz_godrat
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و نام خدای متعال

IMG_20201227_221448_273.thumb.jpg.b41bdcc9de8c10249a967298b4a64164.jpg

IMG_20201227_221440_891.thumb.jpg.0288460b4161f522158ea8ed224400fa.jpg

فروش رم حرفه ای و زیبای
Corsair Vengeance RGB Pro 3600 CL18 16GB (8GB×2

بسیار کم کارکرد
مناسب برای گیمینگ و پردازش های سنگین
دارای گارانتی مادام العمر P.G

قیمت : فروخته شد

معاوضه ندارم

قیمت مقطوع

شماره تماس و آیدی تلگرام

09383339715

ویرایش شده توسط behruz_godrat
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با درود

من این رمها رو برای سیستم رایزن جدید سری 5000 میخوام تهیه کنم ( Ryzen 9 5900X ) و اینجور که تحقیق کردم هر نوع رم به این رایزن های جدید سازگار نیستن و ممکن هست جواب نده !

مثلأ الان روی سیستم اینتل قدیمی خودم دو عدد ماژول 8 گیگ از برند Geil سری super luce دارم که متأسفانه با سیستم جدید رایزن سازگار نیستند و سیستم رمها رو نمیشناسه !

الان مدل رم شما رو چک کردم ولی جزو لیست رمهای qualify شده ( تأیید شده ) که در وبسایت مادربورد من درج شده ، قرار نداره .....

میترسم رمها رو از شما خریداری کنم ولی با سیستم رایزن جدید من سازگار نباشه !

اگر رم ها رو خریدم ولی به سیستم من سازگار نبود اونوقت تکلیف چیه ؟؟؟ آیا اونها رو پس میگیرید ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، saeedx گفته است :

با درود

من این رمها رو برای سیستم رایزن جدید سری 5000 میخوام تهیه کنم ( Ryzen 9 5900X ) و اینجور که تحقیق کردم هر نوع رم به این رایزن های جدید سازگار نیستن و ممکن هست جواب نده !

مثلأ الان روی سیستم اینتل قدیمی خودم دو عدد ماژول 8 گیگ از برند Geil سری super luce دارم که متأسفانه با سیستم جدید رایزن سازگار نیستند و سیستم رمها رو نمیشناسه !

الان مدل رم شما رو چک کردم ولی جزو لیست رمهای qualify شده ( تأیید شده ) که در وبسایت مادربورد من درج شده ، قرار نداره .....

میترسم رمها رو از شما خریداری کنم ولی با سیستم رایزن جدید من سازگار نباشه !

اگر رم ها رو خریدم ولی به سیستم من سازگار نبود اونوقت تکلیف چیه ؟؟؟ آیا اونها رو پس میگیرید ؟؟؟

با سلام وقت بخیر

دوست عزیز من اینا رو روی ایسوس B550 TUF و 3600X تست کردم و‌ فقط تا فرکانس 3200 روبالا آورد اما همینو رو Z270 ایسوس تست کردم براحتی 3600 رو‌ شناسایی کرد و بالا آورد

اگر مادربردتون msi باشه مشکلی با هیچ رمی ندارید اما اگه ایسوس یا گیگا باشه ممکنه فرکانس 3600 رو بالا نیاره

قبل خرید تحقیق کنید چون در صورت فروش پس گرفته نخواهد شد

لینک به دیدگاه

رم ها توسط اینجانب خریداری شد و مبلغ به حساب فروشنده واریز گردید ....

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

رم ها توسط اینجانب خریداری شد و مبلغ به حساب فروشنده واریز گردید ....

مبارک آقا سعید

ایشالا که به خوبی ازش استفاده کنند

ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...