رفتن به مطلب

بررسی سری Envy15 جهت کاربری حرفه ای.

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان محبت میکنن یه راهنمایی در ارتباط hp مدل Envy15 داشته باشن. من یک کانفیگشو از روی سایت hp انتخاب کردم به قیمت $1259! می خواستم ببینم اگه انشاالله یه چند روز دیگه رفتم اونور مناسبه از روی سایت بخرمش! نظرتون راجع به کیفیت، کارایی و طراحیش چیه؟ خودم دنبال یه سیستم قوی هستم واسه کار مداوم گرافیکشم میخوام خوب باشه (اگه عالی نبود!). اینم مشخصات کانفیگ مورد نظر:

Operating system

Windows 7 Home Premium 64-bit

Processor

2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz

Graphics card

1GB AMD Radeon HD 7690M GDDR5 Discrete Graphics [HDMI, DP]

Memory

8GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 Dimm)

Hard drive

750GB 7200 rpm Hard Drive

Office software

Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word/Excel® only, No PowerPoint®/Outlook®

Primary battery

8 Cell Lithium Ion Battery - Up to 7.25 hours of battery life +++

Display

15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768)

Primary optical drive

SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support

Personalization

HP TrueVision HD Webcam

Networking

Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® with Wireless Display Support

Keyboard

Full-size Radiance backlit keyboard

Included Software Bundle

Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9

Security software

FREE 2-year Norton Internet Security subscription (a $99 value). Pre-installed.

Included Warranty Services

2 year limited warranty included

لینک به دیدگاه

دوست عزیز .

این لپ تاپی که شما انتخاب کردید، در کل مشخصات خیلی خوب و به روزی داره. در مورد این که کارایی در چه حدی هست، شما باید بفرمایید که چه کار می خواهید با این لپ تاپ انجام بدید تا بر اساس کاربرد شما، دیگر دوستان نظرشون رو اعلام کنند.

http://www.notebookcheck.net/HP-Envy-15-3040nr-Laptop-Review.72051.0.html

در لینک بالا یک رویوو خوب در مرود این لپ تاپ هست. در یک نگاه اجمالی مشخصه که لپ تاپ خیلی خوبی هست و تنها نقطه ضعفش، کیفیت صفحه نمایش در مقابل بقیه مشخصاتش هست.

سوال خصوصی؟ شما هم مثل من متالورژی خواندید؟ :lol:

post-7143-0-41654600-1337873895_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

اتفاقا از روی همین review متوجه این مدل شدم قبلش تصمیم داشتم از سری Pavilion DV6 مدل 6190 یا 6170 رو بگیرم. به نظر شما این مدل از این دوتایی که گفتم چقدر به لحاظ گرافیکی کم داره. من هدفم یک لپ تاپ شکیل با کارایی و قدرت بالا و کیفیت عالی برای کار زولانیست گرافیکشم می خوام خوب باشه (اگه عالی نشد). حالا نظرتون چیه؟

سوال خصوصی؟ شما هم مثل من متالورژی خواندید؟ :lol:

post-7143-0-41654600-1337873895_thumb.jpg

مخلصم! B) با اجازه! ;)

لینک به دیدگاه

آقا این اپ تاپ چرا اینقدر سخت گیر میاد تو ایران؟ نکنه مشکله حادی داره؟ یه چیزایی راجع به داغ کردن مدل های قدیمیتر دیدم رو سایتا نمی دونم سری 3xxx هم اینطوریه! به نظرتون با کارایی که گفتم جایگزین مناسبی واسه مدل های 6190 و مشابه هست؟

لینک به دیدگاه

من در مورد گرم کردن اون سری از لپ تا پ ها که شما گفتید ، آمار دقیقی ندارم، ولی کلا لپ تاپ های hp تو ایران زیاد طرفدار ندارند. برای همین وارد کننده ها هم سرمایه گذاری خوبی برای واردات این لپ تاپ ها انجام نمی دهند و در نتیجه تنوع مدلش نسبت به سونی و ایسوس و ایسر تو بازار کمتره..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...