رفتن به مطلب

مشاوره برای راه اندازی ریگ ماینینگ با بودجه 1 میلیارد تومانی

Recommended Posts

با سلام به همه کاربران خوب لیون کامپیوتر

دوستان من الان بیشتر از 6 ماه هست که منتظر ASIC S19 PRO 110TH بودم که بیاد ایران ولی نمیاد دو هفته پیش اومد که همه رو تا من خودم رو جمو جور کنم خریدن قیمتش حدود 160 میلیون تومان بود الان هفته بعد قراره موجود بشه با قیمت 200 میلیون تومان ! قیمت آسیک ها تو چین به طرز باورنکردنی بالا رفته بخاطر افزایش سرسام آور قیمت بیت کوین ! 

حالا به دلیل نبودن قطعات و البته بالا پایین شدن قیمت ها و یک سری مشکلات دیگه تصمیم گرفتم ریگ ماینینگ جمع کنم و GPU MINING کنم !

حالا با چندین نفر صحبت کردم گویا در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین کارت گرافیک برای ماین RX5700 هست ((اگر فکر میکنید کارت گرافیکی هست که از این به صرفه تر باشه و بازدهی بالاتری داشته باشه بگید))

حالا که انتخاب شد همین کارت گرافیک نوع ها و مدل های مختلفی داره مثل GIGABYTE و ....

که من فکر میکنم مدل گیگابایت گیمینگش بهتر باشه و مقام تر باشه

حالا الان چند مشکل دارم !!!!

یک اینکه اصلا اصلا اصلا هیچ سررشته ای از سخت افزار ندارم و حتی بلد نیستم یک پیچ رو ببندیم چه برسه به این که فریم یا همون شاسی ریگ رو تهیه کنم و کارت گرافیک ها رو روش بچینم و به مادربرد وصل کنم کدوم سیمو به کدوم سیم اصلا باید وصل کنم ؟! ایا لیون کامپیوتر در زمینه راه اندازی ریگ و پیاده سازی اون میتونه کمک کنه ؟

خیلی دوست دارم این موضوع رو یاد بگیرم کسی یا مرجعی هست که بتونم یاد بگیریم ؟

دو اینکه اصلا مثلا اگر هر کارت گرافیک RX5700 رو ما میانگین 20 میلیون در نظر بگیریم میشه 50 عدد کارت گرافیک که تعداد بالایی هست و نمیشه به راحتی تهیه کرد بهترین مرجع به نظرم لیون کامپیوتره که دوستان راهنمایی بفرمایید که چطوری میشه این تعداد رو ازتون خرید کرد ؟

با یک مقدار سرچ متوجه شدم برای GPU ماینینگ روش های مختلفی وجود داره برای ماینش مثلا سیستم عامل لینوکس یا سیستم عامل منحصر به فرد برای ماینینگ یا استفاده از نرم افزار ویندوز نایس هش NICEHASH

و...

در ضمن من اصلا قصد ندارم که اورکلاک کنم و ..... کارت گرافیک ها فابریک دوست دارم کار کنن و بهشون فشار نیاد و مهندسی ترین و اصولی ترین حالت ممکن رو براش پیاده سازی کنم

دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...
در در 13 دی 1399 در 10:23، arsalanzarshenas گفته است :

دوستان من الان بیشتر از 6 ماه هست که منتظر ASIC S19 PRO 110TH بودم که بیاد ایران ولی نمیاد دو هفته پیش اومد که همه رو تا من خودم رو جمو جور کنم خریدن قیمتش حدود 160 میلیون تومان بود الان هفته بعد قراره موجود بشه با قیمت 200 میلیون تومان ! قیمت آسیک ها تو چین به طرز باورنکردنی بالا رفته بخاطر افزایش سرسام آور قیمت بیت کوین ! 

حالا به دلیل نبودن قطعات و البته بالا پایین شدن قیمت ها و یک سری مشکلات دیگه تصمیم گرفتم ریگ ماینینگ جمع کنم و GPU MINING کنم !

حالا با چندین نفر صحبت کردم گویا در حال حاضر بهترین و به صرفه ترین کارت گرافیک برای ماین RX5700 هست ((اگر فکر میکنید کارت گرافیکی هست که از این به صرفه تر باشه و بازدهی بالاتری داشته باشه بگید))

حالا که انتخاب شد همین کارت گرافیک نوع ها و مدل های مختلفی داره مثل GIGABYTE و ....

یک اینکه اصلا اصلا اصلا هیچ سررشته ای از سخت افزار ندارم و حتی بلد نیستم یک پیچ رو ببندیم چه برسه به این که فریم یا همون شاسی ریگ رو تهیه کنم و کارت گرافیک ها رو روش بچینم و به مادربرد وصل کنم کدوم سیمو به کدوم سیم اصلا باید وصل کنم ؟! ایا لیون کامپیوتر در زمینه راه اندازی ریگ و پیاده سازی اون میتونه کمک کنه ؟

دو اینکه اصلا مثلا اگر هر کارت گرافیک RX5700 رو ما میانگین 20 میلیون در نظر بگیریم میشه 50 عدد کارت گرافیک که تعداد بالایی هست و نمیشه به راحتی تهیه کرد بهترین مرجع به نظرم لیون کامپیوتره که دوستان راهنمایی بفرمایید که چطوری میشه این تعداد رو ازتون خرید کرد ؟

با یک مقدار سرچ متوجه شدم برای GPU ماینینگ روش های مختلفی وجود داره برای ماینش مثلا سیستم عامل لینوکس یا سیستم عامل منحصر به فرد برای ماینینگ یا استفاده از نرم افزار ویندوز نایس هش NICEHASH

و...

در ضمن من اصلا قصد ندارم که اورکلاک کنم و ..... کارت گرافیک ها فابریک دوست دارم کار کنن و بهشون فشار نیاد و مهندسی ترین و اصولی ترین حالت ممکن رو براش پیاده سازی کنم

پیشنهاد من گارت گرافیک p104-100 هستش خودم الان 12 عدد 470 8 گیگ دارم + 4 تا p104 و 2 عدد rx 580 8gb  - اگر بخوای ریگ های 6 - 4 عددی ببندی پیشنهادم واسه پایین اومدن هزینه ها اینه که مادربورد ها رو قدیمی نسل 1 و 2 انتخاب کن

اصلا سمت asic نرو یا تو برند گرافیک ها سمت xfx نرو

پاور رو میتونی واسه گرافیک ها از پاور های سرور استفاده کنی

من سختمه اینجا همه چیو تایپ کنم پیام خصوصی بزار شماره تماس میدم باهام تماس بگیر واسه مشاوره

لینک به دیدگاه

سلام
توی بحث ماین سمت گیگا نرو که فن هاش بعد از یه مدت نویز آزاردهنده ای ایجاد میکنن  بهترین گزینه برا ماین سافایر هست

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

در در 13 دی 1399 در 21:53، arsalanzarshenas گفته است :

و...

1000 تومن بده سکه بخر. الان حبابش تقریبا ترکیده. تا چند ماه دیگه هم انس جهانی میکشه بالا . سودش بیشتره

سری که درد نمیکنه دستمال نبند/

لینک به دیدگاه

با یک میلیارد بخوای 5700 یا هر کارت دیگه ای بگیری اذیت میشین

بهترین کارت برای ماین 580 هست با قیمت حدود 18 تومن

ولی توصیه من به شما خرید 9 تا 3090 سوپریم msi هست به خاطر مبلغ بالای سرمایه گذاریتون

این 3090 همرده راگ ایسوس هست و جز گرون قیمت ترین 3090 های بازار هست و تو نگاه اول خیلی به درد ماین نمیخوره به خاطر قیمتش

( به طور تقریبی هر کارت 100 تا 110 میلیونه که البته قیمت ها به شدت متغیره) ولی مزیت این کارت اینه که کولر فوق العاده قدرتمندی داره و همچنین تنها 3090 بازار هست که بک پلیتش کولینگ واقعی داره سر همین موضوع به خوبی دمای vrm ها رو مدیریت میکنه و مانع از تروتل کارت میشه و میتونه تو بلند مدت توانش رو حفظ کنه

ولی اگر خواستین کارت ارزون تر از سوپریم تهیه کنین و قید کولینگ بک پلیت هارو بزنین در عین حال کارتی تهیه کنین که خیالتون بابت دوامش راحت باشه کارت 3090 تاف ایسوس رو توصیه میکنم

با باقی مونده بودجه تون هم تا یک میلیارد پاور و مادربرد رو تهیه میکنین و در نهایت روزانه چیزی حدود 110 دلار درآمد دارین با قیمت امروز اتریوم

( شما میتونین با  خرید 580 درآمد روزانه بیشتری داشته باشین ولی هم نویز بیشتری دارین هم مصرف برقتون بالا تر میره و هم راه اندازی و نگه داری از ریگ بسیار سخت تر میشه)

ویرایش شده توسط Alirezatha
لینک به دیدگاه

دوستان بعد از سه ماه راهنمایی کردین!!!!!

ضمن تشکر، تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید. آخرین باری که ایشون آنلاین شدن بهمن ماه سال گذشته است.

خسته نباشید.

• لایک 1
  • حالم خوب شد 5
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...