رفتن به مطلب

مشکل در نصب درایور HD 5450 در ویندوز 10!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز! خسته نباشید!
من یک گرافیک HD 5450 خریداری کردم!
مراحل نصب درایور رو انجام دادم با برنامه Driver Pack Solution و نصب دستی از سایت های معتبر!
اما متاسفاته در دیواس منیجر زده نصب شده اما این خطا رو میده!
image.thumb.png.1882e0f002f0e512bf96f47e4f71fbc5.png
از این کخ بگذریم توی ویندوز هم تشخیص داده نمیشه!
و درایور دیفالت رو نشون میده!
یکی از دوستان گفته بود که توی سرویس منیجر یه بخش AMD Display Adaptor هست که اون رو فعال کن!
image.thumb.png.300449301bf35144cc15940c883cb636.pngاما اصلا نداره!

image.thumb.png.7748b37edf8501576a4e1d92f182664f.pngimage.thumb.png.ae3971130954af834aeaef86ece25f95.pngباید ویندوز رو به 7 تغییر بدم؟!
یا داریور بدون باگ و مخصوصی داره؟!
ممنون میشم کمکم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من هم مشکل مشابه رو داشتم، مشکل یکی از فایل های dll سیستم بود، ابتدا از درایور پک سعی در نصب داشتم، اما درایور پک برای کم شدن حجم دیتا ها، اون فایل dll رو موجود نداشت، روی سیستم هم با ویندوز اپدیت ظاهرا تغییر کرده بود و درایور نمیتونست نصب بشه، بعد از اون نصضب دستی هم جواب نمیداد،

ابتدا درایو فعلی رو ddu کنید، بعدش حتما درایور کامل و غیر درایور پکی رو از سایت ها دانلود کنید و نصب کنید، حل میشه...

لینک به دیدگاه

در در 14 دی 1399 در 15:34، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

من هم مشکل مشابه رو داشتم، مشکل یکی از فایل های dll سیستم بود، ابتدا از درایور پک سعی در نصب داشتم، اما درایور پک برای کم شدن حجم دیتا ها، اون فایل dll رو موجود نداشت، روی سیستم هم با ویندوز اپدیت ظاهرا تغییر کرده بود و درایور نمیتونست نصب بشه، بعد از اون نصضب دستی هم جواب نمیداد،

ابتدا درایو فعلی رو ddu کنید، بعدش حتما درایور کامل و غیر درایور پکی رو از سایت ها دانلود کنید و نصب کنید، حل میشه...

ممنون درست شد 3>

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...