رفتن به مطلب

نشناختن هارد اکسترنال

elearning.sanat
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت اساتید محترم

این اولین پست من در این سایت می باشد و امیدوارم که همه دوستان موفق باشند.

من یک سیستم با مادربورد گیگابایت 8IPE1000 pro دارم که ویندوز 7 نسخه 32 بیتی بر روی آن نصب کردم. یک هارد اکسترنال silicon-power(Amor A65) یک ترابایتی هست که وقتی به این سیستم متصل می کنمش، نمی شود از هارد استفاده کرد. بنظر می آید برنامه هارد بر روی سیستم نصب می شود و حتی در control panel/Device and printer  نمایش داده می شود (البته یک لحظه نمایش داده می شود و بعد حذف می شود. همین طور چشمک می زند و آیکن آن می آید و می رود). همچنین در Disk Management نیز به عنوان یک هارد جدید آن را یک لحظه نمایش می دهد و بعد حذف می شود و همین طور می آید و می رود و یک صدای بوق بوق بوق ..... نیز می آید. گاهی اوقات پیغام برای فرمت نمودن هارد نیز می آید و با زدن دکمه فرمت نیز، پیغام می دهد که نمی تواند فرمت نماید (که واضح می باشد چون درست نمی تواند بشناسد که بتواند به آن دسترسی داشته باشد). البته روی این سیستم Deep Freeze نیز نصب می باشد اما مشکل از این نباید باشد چون با غیر فعال نمودن آن نیز، باز هم همین مشکل وجود دارد. البته هارد سالم می باشد و بر روی دیگر سیستم ها، با مادر بوردهای دیگر کار می کند.

حدس بنده این می باشد که ممکن است مادر بورد 8Ipe1000 pro امکان دسترسی به هارد با ظرفیت یک ترا بایت را نداشته باشد.

و یا بدلیل اینکه تکنولوژی این هارد اکسترنال، USB3 می باشد و از کابل USB3 نیز استفاده می کند و این مادربورد قدیمی است، در تشخیص و انتقال سرعت با USB3 دچار  مشکل می شود. (البته این بعید است اما شاید!)

ممکن است شما بررسی نمایید و راهنمایی کنید که آیا مشکل از این موارد می باشد و یا مشکل دیگری هست؟ و آیا روشی برای حل این مشکل وجود دارد؟

متشکر می شوم بنده را راهنمایی نمایید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...