رفتن به مطلب

سرعت دانلود با اینترنت مخابرات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من ای دی اس ال نامحدود512 از مخابرات گرفتم و قبلا فایلهای تورنت با سرعت 50 یا بالاتر دانلود میکردم ولی الان دو هفته سرعت دانلود تورنت بالاتر از 30 نمیشه البته بعضی مواقع در حد یکی دو دقیقه میره بالا حالا جالبیش اینه که سرعت دانلود مستقیم ام 65 که قبلا بود هستش.سوال اینه ایا مخابرات میتونه یه طوری دست کاری کنه که فقط سرعت دانلود تورنت بیاد پایین؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما اشتباه می کنید

خیلی مفید و خلاصه :

سرعت دانلود فایلهای تورنت یه عوامل دیگه ای بستگی داره که مربوط به سرعت سرویس شما نمیشه

شما از چند تا سرور قدرتمند با لینک مستقیم فایل دانلود کن، سرعتی که بهت میده، سرعت واقعیه شماست .....

ویرایش شده توسط MAXIMUSs
لینک به دیدگاه

عزیزم حرف شما صحیح. منم میگم سرعت دانلود مستقیم مثل قبل درسته ولی تورنت خراب شده و این در حالیه که مثلا همون فایل تورنت دوستم از همون سروری که من دانلود میکنم میکنه و سرعتش در حد واقعیش(دوستم از مبینت mobinet اینترنت داره)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز، فایلهای تورنت چون بصورت اشتراکی بین کاربران نت هست، به کاربرایی بستگی داره که در لحظه در حال دریافت فایل هستن یا فایل رو به اشتراک میزارن

من خودم همیشه بصورت تورنت فایل دانلود میکنم، و هیچوقت نمی تونم زمان اتمام فایل یا سرعت دانلود رو پیش بینی کنم چون همونطور که گفتم به کاربرایی بستگی داره که فایل رو در اختیار شما قرار میدن ....

مثلا ممکنه فایل 5 گیگابایتی ظرف یک روز به اتمام برسه و یه فایل 100 مگابایتی یه هفته برای اتمامش زمان ببره ...

بازم اگه توضیحاتم واضح نبود بگو تا بیشتر راجع بهش صحبت کنیم .......

لینک به دیدگاه

توضیحت کامله عزیز ولی من میگم همون فایلی که در لحظه من دارم دانلود میکنم,دوستم همون فایل تورنت از همون سرور یکسان همزمان با من با سرعت در حد واقعیش دانلود میکنه

لینک به دیدگاه

پس با این تفاسیر، علت این ماجرا یکیش می تونه سرویس دهنده ی شما باشه که بهتره قبل از اون عوامل موثر دیگه رو هم بررسی کنید

که اونها هم کم نیستند مثلا نوع برنامه ی مورد استفاده، ورژن برنامه ی مورد استفاده ، استفاده از شتابدهنده های تورنت و و و .....

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که بنده در جریان هستم شرکت شاتل در اهواز کاری کرده که نرم افزار تورنت در شب که رایگان است اصلا کار نمیکنه اما به محض اینکه در روز استفاده کنید با سرعت عالی کار میکنه و زمانی که دوست بنده علت رو جویا شده گفتند دست خودمان است و ....

ویرایش شده توسط Mashhad
لینک به دیدگاه

پارس آنلاین هم دقیقا چنین شرایطی داره. علی رغم وجود seederو peer خیلی زیاد، برای یک فایل مشخص ، سرعت در طول روز خیلی بیشتر از شب هستش. احتمالا یک اتفاقاتی در isp میفته. :D :D

لینک به دیدگاه

واقعا که! این سیاست مشتری مداری خاص مردم ماست. نه تنها تو این مورد شما به هر چیز دیگه دقت کنی همین هست از ساندویچ فروش و سوپر مارکت و بوتیک و مراکز تفریحی مثل استخر و باشگاه تا تعمیرگاه و کارواش ماشین و نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش و حتی بانک.اولش تا اونجا که میتونن به ارباب رجوع و مشتری رسیدگی میکنن و کیفیت خوب میدن به مردم بعد یه مدت که به عنوان برند معتبر شناخته شدن و خرشون از پل گذشت و بازار دست گرفتن دیگه خبری از هدف ما رضایت شما نیست بلکه هدف ما جیب شماست و جمله زیبای همینی که هست میخای بخا نمیخای خدافظ.

لینک به دیدگاه

یه جایی خوندم که تو isp ها می تونن یه سری پرت های تورنت رو ببندن . اگر خیلی این کمی سرعت ادیتتون می کنه یه سری کارهها می تونید بکنید ، یکیش مثلا port forwarding هست .

لینک به دیدگاه

یه جایی خوندم که تو isp ها می تونن یه سری پرت های تورنت رو ببندن . اگر خیلی این کمی سرعت ادیتتون می کنه یه سری کارهها می تونید بکنید ، یکیش مثلا port forwarding هست .

میشه توضیح بدی؟این راه حل مشکلو حل میکنه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از لینک زیر مارک روتر خودتون رو انتخاب کنید و بقیه به صورت تصویری توضیح داده شده :

http://portforward.com/routers.htm

مرحله اول : انتخاب مارک روتر .

مرحله دوم : انتخاب مدل روتر .

مرحله سوم : انتخاب برنامه ی مورد استفاده شما برای تورنت .

بقیه مراحل هم بصورت تصویری هست .

موفق باشید .

ویرایش شده توسط esthesist
لینک به دیدگاه

دوست عزیز از لینک زیر مارک روتر خودتون رو انتخاب کنید و بقیه به صورت تصویری توضیح داده شده :

http://portforward.com/routers.htm

مرحله اول : انتخاب مارک روتر .

مرحله دوم : انتخاب مدل روتر .

مرحله سوم : انتخاب برنامه ی مورد استفاده شما برای تورنت .

بقیه مراحل هم بصورت تصویری هست .

موفق باشید .

:( اقا من موهام دونه دونه کندم نشد , قسمت اخر ازم میخاد که گزینه nat از advanced option انتخاب کنم که این گزینه فقط زمانی میاد که من pppoe انتخاب کنم که اینترنت من فقط با bridging کانکت میشه حالا چه کنم؟

لینک به دیدگاه

واقعا که! این سیاست مشتری مداری خاص مردم ماست. نه تنها تو این مورد شما به هر چیز دیگه دقت کنی همین هست از ساندویچ فروش و سوپر مارکت و بوتیک و مراکز تفریحی مثل استخر و باشگاه تا تعمیرگاه و کارواش ماشین و نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش و حتی بانک.اولش تا اونجا که میتونن به ارباب رجوع و مشتری رسیدگی میکنن و کیفیت خوب میدن به مردم بعد یه مدت که به عنوان برند معتبر شناخته شدن و خرشون از پل گذشت و بازار دست گرفتن دیگه خبری از هدف ما رضایت شما نیست بلکه هدف ما جیب شماست و جمله زیبای همینی که هست میخای بخا نمیخای خدافظ.

دوست عزیز قبل از قضاوت کردن همیشه این رو در نظربگیرین که عوامل اجرایی تمام مراکز و فروشگاهها که خدماتی در اختیارمون قرار میدن و ما از اونها استفاده میکنیم؛

معمولا و در بیشتر موارد انسانی بیش نیستند که گاهی اوقات اگر ما بجای اونها بودیم نهایت استفاده روازنفس شوم خودمون میبردیم :-O

بنده شک ندارم که امروز انسانهایی هم پیدا میشن ، که کارشون رو درست انجام بدهند ؛ البته اغلب اوقات کارهای ارئه شده ی این افراد ، نصیب افرادی میشه که کارهاشون رو درست انجام دادند.

(حتی ممکنه من که همیشه بدترین برخوردها رو دارم ؛ بطور ناخودآگاه هنگام برخورد با مواردی ، برخورد خوبی ارائه کنم.)

خواهشا بیایین تفکراتمون رو اصلاح کنیم.

تا کی باید حسرت این سیستم و اون سیستم رو بخوریم.

وجدانا بنده از اقشار خاصی که تو شهرخود بنده هم کم نیستن به نحوی یا بهتر بهگم تعدادی شون به طرزعجیبی متنفرم.

بی شک درهمه جوامع ودر همه اقشار،افرادی هم پیدا میشن که کارشون درسته ؛ ولی همونطور که گفتم در اغلب اوقات... ;)

البته ... @};-

ببخشین اگر پست بنده ارتباطی با تاپیک نداره.

ببخشین اگر وقتتون رو گرفتم.

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه

:( اقا من موهام دونه دونه کندم نشد , قسمت اخر ازم میخاد که گزینه nat از advanced option انتخاب کنم که این گزینه فقط زمانی میاد که من pppoe انتخاب کنم که اینترنت من فقط با bridging کانکت میشه حالا چه کنم؟

اگر گزینه ی NAT رو بگذاریم کنار ، در کل سرعت شما تا الان تفاوتی کرده یا نه ؟

همه تغییرات رو اعمال کنید به غیر از NAT

منتظر جواب شما هستم .

لینک به دیدگاه

اگر گزینه ی NAT رو بگذاریم کنار ، در کل سرعت شما تا الان تفاوتی کرده یا نه ؟

همه تغییرات رو اعمال کنید به غیر از NAT

منتظر جواب شما هستم .

اقا من یه کشف جالب کردم, هر وقت ابتدا https اجرا میکنم و بعد برنامه utorrent سرعت دانلودم به سرعت واقعی میرسه ولی به محض اینکه https قطع میکنم سرعت نصف میشه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از قضاوت کردن همیشه این رو در نظربگیرین که عوامل اجرایی تمام مراکز و فروشگاهها که خدماتی در اختیارمون قرار میدن و ما از اونها استفاده میکنیم؛

معمولا و در بیشتر موارد انسانی بیش نیستند که گاهی اوقات اگر ما بجای اونها بودیم نهایت استفاده روازنفس شوم خودمون میبردیم :-O

بنده شک ندارم که امروز انسانهایی هم پیدا میشن ، که کارشون رو درست انجام بدهند ؛ البته اغلب اوقات کارهای ارئه شده ی این افراد ، نصیب افرادی میشه که کارهاشون رو درست انجام دادند.

(حتی ممکنه من که همیشه بدترین برخوردها رو دارم ؛ بطور ناخودآگاه هنگام برخورد با مواردی ، برخورد خوبی ارائه کنم.)

خواهشا بیایین تفکراتمون رو اصلاح کنیم.

تا کی باید حسرت این سیستم و اون سیستم رو بخوریم.

وجدانا بنده از اقشار خاصی که تو شهرخود بنده هم کم نیستن به نحوی یا بهتر بهگم تعدادی شون به طرزعجیبی متنفرم.

بی شک درهمه جوامع ودر همه اقشار،افرادی هم پیدا میشن که کارشون درسته ؛ ولی همونطور که گفتم در اغلب اوقات... ;)

البته ... @};-

ببخشین اگر پست بنده ارتباطی با تاپیک نداره.

ببخشین اگر وقتتون رو گرفتم.

موفق باشید. @};-

اقا خودت متوجه حرفات شدی؟ اول میگی که قضیه مربوط به نفس یعنی یه جورایی مارکسیستی به قضیه نگاه میکنی بعدش میگی عاقبت خوب نصیب ادم درستکار میشه (همون karma یا حاصل کردارمون) که جنبه دینی و خدا و... داره

طرز فکر و چیو اصلاح کنم داداش!دارم میگم این سیاست مشتری مداری نیس من چیکار دارم که یارو دنبال نفسشه یا دینش!

در همه جوامع و اقشارم بی شک همه جوره پیدا میشن ولی اونی که تو کار کسبه اگه مشتری مداری بلد نباشه که همون پله اول میمونه!من کیس از همین لیون تلفنی خریدم.دفعه اول که زنگ زدم یه اقایی جواب داد خیلی خوش یرخورد با اینکه همزمان دو سه تا تلفن دیگه هم جواب میداد و من چند دفعه همون روز زنگ زدم و باهاش سر قیمت چونه هم میزدم اصلا بی احترامی نکرد و راهنماییم کرد (بعدا فهمیدم اقای حسینی بوده) من چند ماهه بعد که مشکل با سیتم پیدا کردم زنگ زدم بهش و اونم به جا اینکه بگه همینی که هست شماره تماس قسمت فنی داد گفت زنگ بزنم سوالمو بپرسم حالا هرکسی از اشناها میخاد سیستم بخره فقط همین سایت بهش معرفی میکنم اگه از این همه که بهشون توصیه میکنم یکی هم بخره اونم فردا به یکی دیگه توصیه میکنه....

لینک به دیدگاه

سلام دوست گلم

نمیدونم شما از حرفای بنده چه برداشتی دارین.

بنده فقط منظورم فکر درست از طرف خودمون هست نه چیز دیگه.( حالا شاید این چیزهایی که شما میفرمایین هم پیرامون تفکرات شکل گرفته باشه)

البته نا گفته نماند که یه مقداری کمبود وقت هم سبب آشفته نوشتنم شده.

بهرحال بهتره اگرسوالی هست در پیغام خصوصی مطرح کنین.

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...