رفتن به مطلب

تشکر از لیون کامپیوتر

EHSAN.K
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

در این تاپیک پیرامون سیاست قیمت گذاری لیون نمیخوام صحبت کنم

پیرامون حرکتی که خب من ندیدم مجموعه ای انجام بده تا حالا میخوام صحبت کنم

یک حالت پاپ آپ مانندی بالای سایت لیون بود که اگر تا قبل از ارسال کالا برای شما کالا ارزانتر شد مبلغ اضافی در حساب شما شارژ میشه

سفارشی که من دادم حدود 20 روز پیش دقیقا چند ساعت قبل از ارسال حدود 90 تومان ارزانتر شد شاید هم ارسال شده بود ولی هموز به دست من نرسیده بود

ولی خب در ذهن من این سوال بود که آیا اون اطلاعیه بالا در حد شعار باقی میمونه یا اینکه نه واقعا انجام میشه

چند روز پیش داشتم ایمیل ها رو چک میکردم دیدم که زده 90 تومان به حساب شما شارژ شده

اون 90 تومان اصلا مهم نبود بیشتر از اون این عمل کردن به حرف برام مهم بود که در حد ادعا نبود

البته که این بار اول نبود و یادمه اواخر سال 95 هم لیون بابت هر 100 هزار تومان خرید 10 هزار تومان حساب رو شارژ میکرد که اونجا هم البته به وعده اش عمل کرد

خواستم اینجا از مجموعه لیون به خصوص آقا سعید و محمد جان که همیشه به بنده لطف داشتن تشکر کنم به خاطر تیم قوی 

امید که مشکلات سایت هم حل بشه و تیم قوی تر و با سبد کالایی متنوع تر رو به جلو بره

پ.ن : میدونم که سایت مشکل داره و تا حداکثر 20 روز آینده فرم سایت قرار هست به طور کلی تغییر پیدا کنه و این مشکلات فعلی هم به خاطر سوئیچ سرور هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...