رفتن به مطلب

سوال در مورد محدودیت سرعت مودم

amirali.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی می دونه که آیا مودم بر سرعت و پهنای باند تاثیر می‌زاره یا نه چون وقتی امروز به مودم پکت فرستادم حداکثر سرعت به ۲ مگابایت و خورده ای رسید ولی موقع دانلود هم سرعت تقریبا همینه یعنی پهنای باند توسط مودم محدود شده؟ یا واقعا همینه؟ مودم هم جیبی ایرانسل مدل h92 4g هست و با usb به pc متصل میشه 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، amirali. گفته است :

سلام دوستان کسی می دونه که آیا مودم بر سرعت و پهنای باند تاثیر می‌زاره یا نه چون وقتی امروز به مودم پکت فرستادم حداکثر سرعت به ۲ مگابایت و خورده ای رسید ولی موقع دانلود هم سرعت تقریبا همینه یعنی پهنای باند توسط مودم محدود شده؟ یا واقعا همینه؟ مودم هم جیبی ایرانسل مدل h92 4g هست و با usb به pc متصل میشه 

سلام.تست کن ببین با وای فای هم همینه؟چون usb رو سرعت تاثیر میزاره و سرعت رو کم میکنم.

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.تست کن ببین با وای فای هم همینه؟چون usb رو سرعت تاثیر میزاره و سرعت رو کم میکنم.

سلام پکت رو با گوشی فرستادم 2 مگ بود رو pc هم همینه سوال اینجاست چجوری بفهمم سرعت واقعا همینه یا مودم محدود کرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

وارد تنظیمات مودم بشید(192.168.1.1)

از اونجا یه بخشی هست که سرعت، میزان نویز، کشش خط و ... رو نوشته، سرعت مودم در ارسال پکت های اینترنتی، به حداکثر سرعتی میرسه که اونجا نوشته...

image.thumb.png.4d8f06e68b017a009a3c9617f1661e89.png

مثلا برای من حدود 18 مگابیت هست که سرعت دانلودم چیزی حدود 2 مگ بر ثانیه میشه و اپلود حدودای 130 کیلوبایت(میگم چرا چند وقته پینگم ترکیده، این snr کوفتی کم شده دوباره:|)(یه چیز دیگه، من یه باگ توی مخابرات پیدا کردم و سرعتم به حداکثر کشش خطم لینک میشه، الان چون snr کمه، بیشتر نشده، وگرنه تا 25 مگ هم جا داره🤪)

اگر هم سرعت تبادل دیتای داخلی رو منظورتون هست، اگر مبدا و مقصد به پورت های لن وصل هستند، معمولا پهنای باندشون گیگابیت میشه، توی وایفای هم بستگی به سخت افزار موردم داره، اما اگه سیگنال قوی باشه، حداقل باید 72 مگابیت باشه، یعنی چیزی حدود 9 مگ بر ثانیه، مودم من هم 2 انتن هست و تا 150 مگابیت میده، با تنظیمات کارخونه سرعت کمتر از 2 مگ بود، یعنی با وایفای از تمام سرعت اینترنت هم نمیشد استفاده کرد، با تنظیماتش ور رفتم، 150 مگابیتش آزاد شد و با گوشی چون تک باند وصل میشه، همون 72 و با لپتاپ که دوباند وصل میشه، سرعت لینک 150 شد...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

وارد تنظیمات مودم بشید(192.168.1.1)

از اونجا یه بخشی هست که سرعت، میزان نویز، کشش خط و ... رو نوشته، سرعت مودم در ارسال پکت های اینترنتی، به حداکثر سرعتی میرسه که اونجا نوشته...

image.thumb.png.4d8f06e68b017a009a3c9617f1661e89.png

مثلا برای من حدود 18 مگابیت هست که سرعت دانلودم چیزی حدود 2 مگ بر ثانیه میشه و اپلود حدودای 130 کیلوبایت(میگم چرا چند وقته پینگم ترکیده، این snr کوفتی کم شده دوباره:|)(یه چیز دیگه، من یه باگ توی مخابرات پیدا کردم و سرعتم به حداکثر کشش خطم لینک میشه، الان چون snr کمه، بیشتر نشده، وگرنه تا 25 مگ هم جا داره🤪)

اگر هم سرعت تبادل دیتای داخلی رو منظورتون هست، اگر مبدا و مقصد به پورت های لن وصل هستند، معمولا پهنای باندشون گیگابیت میشه، توی وایفای هم بستگی به سخت افزار موردم داره، اما اگه سیگنال قوی باشه، حداقل باید 72 مگابیت باشه، یعنی چیزی حدود 9 مگ بر ثانیه، مودم من هم 2 انتن هست و تا 150 مگابیت میده، با تنظیمات کارخونه سرعت کمتر از 2 مگ بود، یعنی با وایفای از تمام سرعت اینترنت هم نمیشد استفاده کرد، با تنظیماتش ور رفتم، 150 مگابیتش آزاد شد و با گوشی چون تک باند وصل میشه، همون 72 و با لپتاپ که دوباند وصل میشه، سرعت لینک 150 شد...

سلام میشه در مورد این باگ مخابرات توضیح بدین؟ و  اینکه snr  واقعا 61 هست یا همون 6.1 چون من بالای 25 ندیدم

لینک به دیدگاه

بابا این مودم لعنتی تنظیماتش هیچوقت باز نمیشه یوزر و پسورد ادمین میزنم قبول نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، saman5949 گفته است :

سلام میشه در مورد این باگ مخابرات توضیح بدین؟ و  اینکه snr  واقعا 61 هست یا همون 6.1 چون من بالای 25 ندیدم

واحد اونی که نوشته 0.1 هست و همون 6.1 میشه...

خودمم زیاد نمیدونم چجوری اینجوری میشه، یه سری تنظیمات هست توی مودم انجام میدم،(تغییر ادرس گتوی و رمز ادمین)

بسته هایی هم که میگیگیرم! پس پرداخت هست، اول یه بسته با سرعت 2 مگ میگیرم، بعد یه بسته با سرعت بالاتر، بعد یکی دو بار کانکت و دیسکانکت شدن اینجوری میشه، تا بحال 3 جا از مخابرات سرویس گرفتم، همین کارو کردم و اینجوری شده، خونه و 2 تا محل کار، هر سه جا هم مودم 2750u هست...

در 3 ساعت قبل، amirali. گفته است :

بابا این مودم لعنتی تنظیماتش هیچوقت باز نمیشه یوزر و پسورد ادمین میزنم قبول نمیکنه

پشت مودم روی برچسب رو ببینید، بعضی از مودم ها که رمزشون پیش فرض ادمین نیست، اونجا نوشته

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، amirali. گفته است :

مودم های سیمکارتی پسورد ندارن یوزرنیم رو فقط بزن.و مودم سیمکارتی snr اینا هم نداره حالا نمیدونم سرعت رو میزنن یا نه.

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

مودم های سیمکارتی پسورد ندارن یوزرنیم رو فقط بزن.و مودم سیمکارتی snr اینا هم نداره حالا نمیدونم سرعت رو میزنن یا نه.

همه روشی رو امتحان کردم:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...