رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی برای خرید ایفون

soheil_store031
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان

بنده تا به حال ایفون نداشتم و قصد کردم که یه ایفون۷یا۸ دست دوم بخرم

کمی توی نت گشتم و چندتا راه برای ریپک و تعمیری بودن گوشی پیدا شد و حتی یه نرم افزار هم پیدا کردم که فکر کنم اگر قطعه ای عوض شده باشه نشون میده

درکل سوالم اینه که توی خرید باید به چی دقت کنم چون این ایفون های قدیمی تقریبا ۹۰درصد باز شدند چه برای تعمیر یا چه برای تعویض باتری..

میخایتم یه انتخاب درست داشته باشم تا برای یه مدتی خیالم از گوشی راحت باشه و بدونم که بهم کار میده

لینک به دیدگاه

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

اگر هدف پول ریختن تو زباله هستش حتماً آیفن بخرید یک لحظه هم دریغ نکنید 🤣

لینک به دیدگاه

• 0

سلام دوست عزیز ایفون های دست دو تو بازار 99% ریپک و رفروشن شک نکن شک نکن ولی مشکل بزرگی نیست

بیشتر ایفون ها هم باز شده یا میکروفون یا گوشی صدا تعویض شده یا باید ترفو بشناسی آشنا باشه یا هم شانسی دیگه 

گوشی های زید ایفون 8 بیشترش ریپک و رفرش هستن 

لینک به دیدگاه

• 0
در 4 دقیقه قبل، ariarko گفته است :

سلام دوست عزیز ایفون های دست دو تو بازار 99% ریپک و رفروشن شک نکن شک نکن ولی مشکل بزرگی نیست

بیشتر ایفون ها هم باز شده یا میکروفون یا گوشی صدا تعویض شده یا باید ترفو بشناسی آشنا باشه یا هم شانسی دیگه 

گوشی های زید ایفون 8 بیشترش ریپک و رفرش هستن 

ی سوال

توی ایفون ۷ میگن که سری ۱۶۶۰ بیشتر مشکل بیس باند پیدا میکنه علت چیه؟ چه تفوتی دارند مدل ها؟

ولی موقع خرید چجوری گوشی رو کامل چک کنم؟!

در 9 دقیقه قبل، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

اگر هدف پول ریختن تو زباله هستش حتماً آیفن بخرید یک لحظه هم دریغ نکنید 🤣

والا چه کنم الان 9s شیائومی دارم ولی کرم ایفون افتاده به جونم

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، Soheil_vkh گفته است :

سلام دوستان

بنده تا به حال ایفون نداشتم و قصد کردم که یه ایفون۷یا۸ دست دوم بخرم

کمی توی نت گشتم و چندتا راه برای ریپک و تعمیری بودن گوشی پیدا شد و حتی یه نرم افزار هم پیدا کردم که فکر کنم اگر قطعه ای عوض شده باشه نشون میده

درکل سوالم اینه که توی خرید باید به چی دقت کنم چون این ایفون های قدیمی تقریبا ۹۰درصد باز شدند چه برای تعمیر یا چه برای تعویض باتری..

میخایتم یه انتخاب درست داشته باشم تا برای یه مدتی خیالم از گوشی راحت باشه و بدونم که بهم کار میده

سلام.گوشی رو باید نو بگیری مگر رفیقت یا آشنا باشه.یا اینکه شانس بیاری و خوب در بیاد.

لینک به دیدگاه

• 0

خرید آیفون دست دوم فکر بدی است. به هر حال ، این تلفن ها بیشتر اوقات در مراکز خدمات هستند ، جایی که صفحه یا باتری را تغییر می دهند. و احتمال اینکه بتوانید یک آیفون معمولی بخرید که پس از تعمیر به طور عادی کار کند ، حداقل است.

لینک به دیدگاه

• 0

اقایون تصمیم گرفتم آک بخرم ولی چون بودجم خیلی پایینه بدون رجیستری باید بگیرم

نظرتون راجه به se2 چیه؟ یکی از رفیقام داره میگه باتری خیلی خوبه بر خلاف حجم کم...

لینک به دیدگاه

• 0
در 33 دقیقه قبل، Soheil_vkh گفته است :

اقایون تصمیم گرفتم آک بخرم ولی چون بودجم خیلی پایینه بدون رجیستری باید بگیرم

نظرتون راجه به se2 چیه؟ یکی از رفیقام داره میگه باتری خیلی خوبه بر خلاف حجم کم...

حتما ایفون میخوای یا میخوای گوشیتو عوض کنی؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 33 دقیقه قبل، amir.t.1261 گفته است :

حتما ایفون میخوای یا میخوای گوشیتو عوض کنی؟

فقط ایفون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...