رفتن به مطلب

Overclockکردن یک مادرقدیمی و افزایش سرعت آن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من میخواهم یک مادر برد با کم ترین هزینه Overclock کنم و می خواهم سر عت قطعات را بیش از حد با لا ببرم چه راهی از همه به تره مهم نیست عمر این ما در برد کم بشه!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تقریبا اکثر مادربرد ها قابلیت اور کلاک دارند...

به این صورت که شما با دستکاری ضریب و فرکانس پایه سیپیو میتونید سرعت و فرکانس رو افزایش بدید...

اما عموما این افزایش ضریب و فرکانس پایه، باعث ناپایداری سیپیو میشه و مجبورید ولتاژ بدید،

افزایش ولتاژ هم باعث افزایش دما میشه و مجبورید با کولر های سنگین تر سیپیو رو خنک نگه دارید(سنگین به لحاظ خنک کنندگی، نه وزن!)

بعضا هم میشه با افزایش فقط فرکانس پایه و بدون افزایش ولتاژ به حالت پایدار رسید،

من با سیستم قدیمی خودم که یه مادر برد ساده با چیپ 770 بود و سیپیو هم athlone x2 240 بود، با افزایش فرکانس پایه از 200 به 250، کاملا پایدار، فرکانس پردازنده رو از 2.8 به 3.5 رسونده بودم، بدون افزایش ولتاژ و دما...

ولی با سیپیو بالاتر (phenome 955) امتحان کردم، فرکانس پایه رو بیشتر از 225 میکردم، نا پایدار و باید ولتاژ میدادم...

در ضمن انتظار نداشته باشید با اورکلاک سرعت سیستم بیشتر بشه، توی سیستم های قدیمی، در بهترین حالت حداکثر 10 درصد بهبود سرعت پردازشی خواهید داشت...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...