رفتن به مطلب

مشاوره در خصوص حل مشکل Black share screen Discord

Amirhossein Azimi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه دوستان 

میخواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چجوری این مشکل میتونم برطرف کنم 

مشکلم اینه که وقتی توی دیسکورد میخوام Share screen بکنم شیر اسکرینم هم برای خودم و هم برای کسایی که میخان واچ کنن سیاه نشان میده 

حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که بتونه مشکلم برطرف کنه ؟

1801163164_.thumb.png.6378874b8dedfe0b2dbcb3b475a50d30.png

لینک به دیدگاه

سلام

موقع شیر کردن دوتاگزینه باید داشته باسه که چه چیز رو میخواین شیر کنینن

یکیش فقط برای برنامه هایی هست که فول اسکرین اجرا میکنید

اون یکی برای همه چیز هست 

اگر دومی رو انتخاب کنید که همه چیز شیر بشه اوکی میشه

برای اولی راه حلی امتحان امتحان نکردم ولی شاید اگر به عنوان ادمین دیسکورد رو اجرا کنید جواب بده البته تو یکسری برنامه برای ما فول اسکرین میشد کار میکرد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، chaning گفته است :

سلام

موقع شیر کردن دوتاگزینه باید داشته باسه که چه چیز رو میخواین شیر کنینن

یکیش فقط برای برنامه هایی هست که فول اسکرین اجرا میکنید

اون یکی برای همه چیز هست 

اگر دومی رو انتخاب کنید که همه چیز شیر بشه اوکی میشه

برای اولی راه حلی امتحان امتحان نکردم ولی شاید اگر به عنوان ادمین دیسکورد رو اجرا کنید جواب بده البته تو یکسری برنامه برای ما فول اسکرین میشد کار میکرد

درود کلا فرقی نداره در هر دو حالت صفحه سباه هست و در حالت اجرا نرم افزار یا بازی هم بازم بازم استریم سیاه هست 

لینک به دیدگاه

شاید نرم افزارش اینجوری طراحی شده که نتونی شیر کنی ؟؟

من نمیدونم دیسکورد چیه ، ولی مثلا یکی که میخواد فیلم از WebRip یا دی وی دی یا بلو ری کپچر کنه باید کلی پول بده نرم افزار (یا سخت افزار ؟) کپچر تخصصی داشته باشه . 

مثلا سینمای خانگی همین فیلم سریال ها داخلی هم بخری .. نمیتونی به این راحتی ها کپچر کنی . 

خیلی ها یه پولی میدن فیلم از یوتیوب میخرن یا اجاره میکنن کپچرمیکنن باسه همین . . . 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، بامداد گفته است :

شاید نرم افزارش اینجوری طراحی شده که نتونی شیر کنی ؟؟

من نمیدونم دیسکورد چیه ، ولی مثلا یکی که میخواد فیلم از WebRip یا دی وی دی یا بلو ری کپچر کنه باید کلی پول بده نرم افزار (یا سخت افزار ؟) کپچر تخصصی داشته باشه . 

مثلا سینمای خانگی همین فیلم سریال ها داخلی هم بخری .. نمیتونی به این راحتی ها کپچر کنی . 

خیلی ها یه پولی میدن فیلم از یوتیوب میخرن یا اجاره میکنن کپچرمیکنن باسه همین . . . 

درود 

خیر دوست عزیز این نرم افزار تمام قابلیت هاش به صورت رایگان هست منجمله شیر کردن اسکرین 

تمامی دوستانم به راحتی میتوانن اسکرین سیستمشون شیر کنن و بقیه تماشا کنن اما من نمیتونم شیر اسکرین کنم تا بقیه ببینند 

یحتمل مشلی نرم افزاری هست اما چون گیج شدم و ایده ای ندارم که چجوری این مشکل برطرف میشه 

درمورد برنامه هم یک توضیح خدمت شما بدم که این برنامه مثل برنامه Team Spick هست و افراد میتونن درونش اکانت ساخته و به صورت انلاین با هم صحبت و حتی در صورت داشتن کمرا تصوریر خودشون به اشتراک بزارند البته قابلیت های دیگه مثل شیر اسکرین و ساختن سرور شخصی هم دارد که تمامی این قابلیت ها به صورت رایگان میباشد

لینک به دیدگاه

یبار درایور گرافیک پاک کن دوباره نصب کن ببین اوکی میشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...