رفتن به مطلب

علت قیمت های عجیب مین های h410 چیه؟

Recommended Posts

h410.thumb.jpg.96a76a48c8b8dbc4baded01acaa6ca22.jpg

با سلام خدمت دوستان

یه مدت هست دارم قیمت های مین های h410 رو رصد میکنم. خیلی برام عجیبه که چطور یدفعه قیمت هاش اینقدر سر به فلک کشیده!!! تفاوت قیمت h410 و b460 خیلی ناچیز شده. این در حالیه که وقتی داشتم آمازون هند رو چک میکردم دیدم قیمت های مین های h410 تغییر نکرده. مدل های ایسوس با قیمت حدود 1800 به پول ایران و مدل های گیگابایت و msi حدودا 1500 پیدا میشن.

https://www.amazon.in/ASUS-LGA1200-Micro-ATX-Motherboard-Support/dp/B087M5DFJJ/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=h410&qid=1610371420&s=electronics&sr=1-5

https://www.amazon.in/GIGABYTE-H410M-S2-Motherboard-Anti-Sulfur/dp/B08B48XL9V/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=h410&qid=1610372197&s=electronics&sr=1-3

قیمت روپیه حدودا 300 الی 310 تومان 

به فرض کم شدن موجودی هم افزایش قیمت بالاخره باید معقولانه باشه. نه دو یا سه برابر قیمت اصلی...

لینک به دیدگاه

متاسفانه یکی از معیار های تعیین قیمت در بازار خرید و فروش (بخوانید دلالی و پاچه فروکنی مشتری) تو اینجا، عرضه و تقاضاست

مین های H410 نسل جدید رو ساپورت میکنن و مثل اینکه میشه با ماد کردن نسل 11 رو ساپورت کنه

قیمتشون هم از همه مادربرد های سوکت 1200 ارزونتره

پس تقاضای بیشتری داره 

در نتیجه گرونتر میشه حالا هرچقدرم که ارزون باشه تو خارج از کشور

کنسول ها هم همین منوال بود

ایکس باکس وان ایکس پرقدرت تر و جدید تر 8 میلیون (برای الان نیست قیمتا) و پی اس فور پرو ضعیف تر با همون قیمت دلاری 10 میلیون

لینک به دیدگاه

حالا نمیدونم احساس من درسته یا نه! ولی حس میکنم وقتی یه مقدار سودها کم میشه به صورت عمدی یا شبه عمدی شیوه عرضه به بازار دستکاری میشه. مثلا با عرضه کم مین های h410 و ترخیص نکردن از گمرک یا نگه داشته در انبارها سعی میشه قیمت ها طوری بالا بره که حداکثر سود رو بشه ازش به دست آورد.

در مورد بازار گوشی هم حس میکنم همینجوریه. 

حالا من که خودم ایرانی نیستم و احتمالا برگردم به هند برای زندگی. ولی با این وضعیت که هرکسی دنبال خالی کردن جیب مردم باشه آینده روشنی متصور نیست برای اقتصاد ایران! 

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، indianboy گفته است :

حالا نمیدونم احساس من درسته یا نه! ولی حس میکنم وقتی یه مقدار سودها کم میشه به صورت عمدی یا شبه عمدی شیوه عرضه به بازار دستکاری میشه. مثلا با عرضه کم مین های h410 و ترخیص نکردن از گمرک یا نگه داشته در انبارها سعی میشه قیمت ها طوری بالا بره که حداکثر سود رو بشه ازش به دست آورد.

در مورد بازار گوشی هم حس میکنم همینجوریه. 

حالا من که خودم ایرانی نیستم و احتمالا برگردم به هند برای زندگی. ولی با این وضعیت که هرکسی دنبال خالی کردن جیب مردم باشه آینده روشنی متصور نیست برای اقتصاد ایران! 

داداش تو ایران همه چی باعث گرونی میشه حتی هیچی هم باعث گرونی میشه یعنی اگر نه عرضه تغییری کنه نه ارز نه قوانین گمرک نه تقاضا نه کمیابی بازم گرون میشه کلا اینجا در پیکر نداره یکی از مشکلات دیگه قطعات یدک و جانبی هست عمدا وارد نمیکنن یا اگر داشته باشن نمیگن تا بری یه نو بخری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...