رفتن به مطلب

گارانتی فراسو کجاست

rahyarpaul
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام یه کیبورد فراسو fcr 8900 هست.نه سایت فراسو رو گیر میارم.نه شرکت که گارانتیش باشه.

یه دکمش خارش شکست چسبشم زدم ولی دیگه درست کار نمیکنه و میره تو و بیرون نمیادو میخواستم ببینم داره گارانتیش .

سه سال ‍یش  گرفتمش 45 تومن الان شده 870 .چه خبره فراسو .

لینک به دیدگاه

سایتشون رو که مثل اینکه جمع کردن!

این صفحشون تو ایمالز هست، یه زنگ بزنید ببینید جواب میگیرید!

https://emalls.ir/garanti/55/

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، rahyarpaul گفته است :

سلام یه کیبورد فراسو fcr 8900 هست.نه سایت فراسو رو گیر میارم.نه شرکت که گارانتیش باشه.

یه دکمش خارش شکست چسبشم زدم ولی دیگه درست کار نمیکنه و میره تو و بیرون نمیادو میخواستم ببینم داره گارانتیش .

ظاهراً فراسو دیگه محصولات خودشو مستقیم و با نام و برند فراسو تولید نمیکنه و برای این کار از نام برند بیاند استفاده می کنه! جالب اینکه لوگوی خودش هم روی تمام محصولات بیاند میزنه! اما گارانتی کننده اسپیرو هست! کلاً شلم شوربایییی شده!!؟!😄 الان اسپیرو که گارانتی کننده لاجیتک هم هست؛ بیاند رو ساپورت میکنه و به گروه تولیدی فراسو هم اشاره کرده

لینک به دیدگاه

در به در دنبال چند تا از کلیدهای g213 میگردم به اسپیرو هم ایمیل زدم 2 ساله منتظر جوابم! تو قطعات یدکی اینا 0 هستن 

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

در به در دنبال چند تا از کلیدهای g213 میگردم به اسپیرو هم ایمیل زدم 2 ساله منتظر جوابم! تو قطعات یدکی اینا 0 هستن 

انتظار جواب ایمیل نداشته باش.

من زنگ زدم 02189337

بعد وصلم کرد به خانم عاشوری داخلی 331.

البته گفت اون کلید رو ندارم گفتش زنگ بزن اگه داغی اومد برات بزارم کنار. بعدش گفتم بهش میگفتم یه کلید دیگه بده یه برچسب 5 تومنی میگرفتم رو همه کلیدا برچسب زدم .

گفتم هفته دیگه بهش میگم. بهش زنگ بزن. مثل اینکه مسئولش اونه

در 19 ساعت قبل، aminnaghizadeh گفته است :

ظاهراً فراسو دیگه محصولات خودشو مستقیم و با نام و برند فراسو تولید نمیکنه و برای این کار از نام برند بیاند استفاده می کنه! جالب اینکه لوگوی خودش هم روی تمام محصولات بیاند میزنه! اما گارانتی کننده اسپیرو هست! کلاً شلم شوربایییی شده!!؟!😄 الان اسپیرو که گارانتی کننده لاجیتک هم هست؛ بیاند رو ساپورت میکنه و به گروه تولیدی فراسو هم اشاره کرده

آره جمع کردن گفتم چرا کیبورد 45 ای شده 870. گفت تولید کیبورد فراسو تموم شده اینا هم چند تا دست خرده فروشاست گرون کردن

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 23 دی 1399 در 18:05، rahyarpaul گفته است :

در در 23 دی 1399 در 18:16، Mreza123 گفته است :

سایتشون رو که مثل اینکه جمع کردن!

این صفحشون تو ایمالز هست، یه زنگ بزنید ببینید جواب میگیرید!

https://emalls.ir/garanti/55/

از لحاظ کلی اره ولی هنوز برندش هست. من رفتم اسپیرو دیدم دفترشون مشترک با اسپیرو است.

کارخانه اش رو خبر ندارم.

سایتش هم کلا از سایتی که محصولات و درایو و پشتیبانی بود تبدیل کردن به یک سایت پوستر مانند.

در در 23 دی 1399 در 19:08، aminnaghizadeh گفته است :

تایید میشه. همه این ها یک مجموعه شرکت شدند و ادرسش همان ادرس اسپیرو است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...