رفتن به مطلب

دوستانی که تجربه داشتن ps4 دارن بیان لطفا اکانتی بهتره یا کپی خور؟؟؟

Recommended Posts

سلام 

میخام واسه کسی ps4 بخرم و هیچ اطلاعاتی ندارم فقط میدونم اکانتی داره و کپی خور و اکانتی هزینه بازیاش گرونتره و اینکه اصلا هدف بازی انلاین نیست فقط افلاین مزیت و ایراد هرکدوم رو بگید ببینم کدوم بهتره ؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

الان PS4 من هک (کپی خور) ورژن 6.72 هست که فقط بازیایی که تا این ورژن عرضه شده رو میشه بازی کرد. تا 7.02 هک شده و بالاتر از اون هنوز هکشون نیمده. The last of us 2, ghost of tsushima بازی های جدید دیگه ای که میان روی این ورژن ها قابل اجرا نیستند.

در حال حاضر پایدارترین هک برای فریمور ورژن 5.05 هست. هک 6.72 بسیار ناپایداره، خاموشی بسیار زیادی داره و خود من که بی خیالش شدم، چون انقدر باید اجراش میکردی تا شاید از 10 بار تلاش 1 بار جواب میداد و کنسول به طور موقت کپی خور میشد(هر بارکه کنسول رو خاموش و روشن می کنید، مجدد این فرایند کپی خور باید تکرار بشه).

خلاصه که از نظر من این کپی خوری که این نسل برای کنسول ها اومد، مفت نمی ارزه.

اکانت هکی برای کسی که می خواد بازیای جدید رو بازی کنه بهتره، چون همونطور که گفتم بازیای جدید روی این ورژن از کپی خورهایی که تا الان عرضه شده قابل اجرا نیستند.

اگه می خواید PS4 بخرید، حداقل با حافظه 1 ترابایت بخرید، بعد بدید بیرون بازی هایی که می خواید رو براتون بریزن. 1 ترا تقریبا 350-400 تومن میگیرند، وقتی از بازی ها سیر شدید و حسابی زیر و روشون کردید، برید بدید بازی های جدید رو براتون بریزه. این بهترین و ارزان ترین راهکار برای کسایی هست که می خوان آفلاین بازی کنند.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Mreza123 گفته است :

در حال حاضر پایدارترین هک برای فریمور ورژن 5.05 هست. هک 6.72 بسیار ناپایداره، خاموشی بسیار زیادی داره و خود من که بی خیالش شدم، چون انقدر باید اجراش میکردی تا شاید از 10 بار تلاش 1 بار جواب میداد و کنسول به طور موقت کپی خور میشد(هر بارکه کنسول رو خاموش و روشن می کنید، مجدد این فرایند کپی خور باید تکرار بشه).

اکسپلویت 6.72 هیچ مشکلی نداره اون ورژنی ک شما استفاده میکنید مورد داره و پایدار نیست حتی 7.02 هم نسخه پایدارش اومده 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Slasher گفته است :

اکسپلویت 6.72 هیچ مشکلی نداره اون ورژنی ک شما استفاده میکنید مورد داره و پایدار نیست حتی 7.02 هم نسخه پایدارش اومده 

به اندازه 5.05 پایدار نیست. ورژن های مختلف leeful رو تست کردم، فایده نداره.

حالا میگن 7.02 یه مقدار بهتره، من هنوز تست نکردمش.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Mreza123 گفته است :

سلام

الان PS4 من هک (کپی خور) ورژن 6.72 هست که فقط بازیایی که تا این ورژن عرضه شده رو میشه بازی کرد. تا 7.02 هک شده و بالاتر از اون هنوز هکشون نیمده. The last of us 2, ghost of tsushima بازی های جدید دیگه ای که میان روی این ورژن ها قابل اجرا نیستند.

خلاصه که از نظر من این کپی خوری که این نسل برای کنسول ها اومد، مفت نمی ارزه.

اکانت هکی برای کسی که می خواد بازیای جدید رو بازی کنه بهتره، چون همونطور که گفتم بازیای جدید روی این ورژن از کپی خورهایی که تا الان عرضه شده قابل اجرا نیستند.

اگه می خواید PS4 بخرید، حداقل با حافظه 1 ترابایت بخرید، بعد بدید بیرون بازی هایی که می خواید رو براتون بریزن. 1 ترا تقریبا 350-400 تومن میگیرند، وقتی از بازی ها سیر شدید و حسابی زیر و روشون کردید، برید بدید بازی های جدید رو براتون بریزه. این بهترین و ارزان ترین راهکار برای کسایی هست که می خوان آفلاین بازی کنند.

ممنون

بعد این ورژن کپی هکی رو خودتون میبرین بالا؟؟

یا نه باید کسی که کاربلده این کارو انجام بده 

برای مثال فیفا۲۱یا پس ۲۱ رو میشه الان بازی کرد کپی خور؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

ممنون

بعد این ورژن کپی هکی رو خودتون میبرین بالا؟؟

یا نه باید کسی که کاربلده این کارو انجام بده 

برای مثال فیفا۲۱یا پس ۲۱ رو میشه الان بازی کرد کپی خور؟؟

بله، کار سختی نیست و الان تا فریمور 7.02 کپی خورش اومده. 

فیفا 20 و pes 2020 آخرین بازی های فوتبالی هستند که فعلا روی ورژن های هک شده قابل بازی هستند. 

امروز هم یه صحبت‌هایی شده بود که مثل اینکه هک 7.51، 7.55 هم میاد. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...