رفتن به مطلب

تاپیک جامع بررسی گوشی ها و تبلت های اندرویدی (مزایا و معایب و نکاتی برای خرید)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب برسیم به بررسی 3 گوشی دیگه

البته اینها شهریور ماه تهیه شده بودن و Redmi 9 رو دیگه ندارم وای نقاط ضعف و قوت هاشون رو مینویسم

اول A21s که این سفید هست که چند روز پیش مشکی رنگش رو خریدم ولی با این تفاوت که اون مشکی رنگه NFC داره 

خب این گوشی بزرگی هست توی دست و شاید افرادی که دست گوچکی دارن اذیت بشن

دوربین خوبی داره / باطری خوبی داره / کیفیت صفحه نمایش اگر با آمولد کارکرده باشید میخوره توی ذوقتون

آپدیت کمی براش زیادی داره میاد و به نظرم به نسبت قیمت کارایی خوبی ارائه میده

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A31 خب کیفیت صفحه که حرفی برای گفتن نمیگذاره و آپدیت براش خوب ارائه شده و دقت سنسور اثر انگشتش هم خوب هست و با آپدیت ها بهتر شد

دوربین به نظر من شاید کمی بهتر از A21s باشه ولی سخت بینانه ببینم همونه

گوشی باطری خوبی داره و به نظرم گوشی کمی قطور هست / ایرادی که بشه ازش گرفت سی پی یو مدیاتک هست که 12 نانومتری هست درسته که قدرت خوبی ارائه میده ولی خب مدیاتکه دیگه

این گوشی در بازار ایران سعی میکنه اختلاف قیمتی 1.300 ارزانتر از A51 و گرانتر از A21s حفظ کنه و خب به نظر من نمیشه بین این 3 تا گفت روی کدوم هزینه کنید 

شاید به نظر من برای کسانی که بخوان برن سراغ M31 این مدل رو پیشنهاد بکنم چون به نظرم چهره به روزتری ارائه میده و 4g+ هم میشه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما Redmi 9 که روز های اول که اومد خریدم

اول اینکه پایین رده ای هست در قامت میان رده و شبیه Note 8 pro هست البته فقط در قیافه و میتونم بگم حس خوبی تو دست میده و به نسبت قیمتش بدی نیست

نمیتونم واقعا نکته خیلی خفنی راجبش بگم به جز اینکه روون هست نسبتا" و دوام باطری خوبی داره

اما ایرادات اینکه قاب خودش رو مینداختی گوشی قاطی میکرد و قابلیت Double Knock از کار میوفتاد و اصلا" نمیشد با گوشی کارکرد و به خاطر این بود که قاب خیلی تنگ بود 

سی پی یو مدیا تک هست و 4g+ نمیشه / نور صفحه نمایش زیر نور آفتاب افتضاحه و میتونم بگم هیچی دیده نمیشه / بلندی اسپیکر زیاد هست و بلندی صدای خوبی داره

مشکلات بعدی هم برمیگشت به تبلیغات در محیط کاربری که دیگه همه کاربران شیائومی باهاش آشنا هستند / شارژر گوشی هم 10 وات بود در حالی که از 18 وات پشتیبانی میکرد

دوربین رو هم بگم که اصلا" هیچ انتظار خاصی ازش نداشته باشید / نکته مثبتش این بود که Pre-installed screen protector داشت و از بابت مسخره بازی چسبوندن TPU و گلس راحت هستید

در مدتی که داشتم هیچ آپدیتی براش نیومد فکر کنم شیائومی فقط تولید با تیراژ بالا سرلوحه قرار داده و چیزی به اسم ساپورت نرم افزاری رو اعتقادی بهش نداره

InkedSAM_0469_LI.jpg

InkedSAM_0467_LI.jpg

InkedSAM_0465_LI.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خب آقا یک مورد که باید بگم

صرفا" اگر در مورد مدل هایی که بنده تست کردم سوالی دارید بپرسید چون میتونم نظر بدم و گوشی هایی که تست نکردم نمیتونم نظر بدم

در مورد برند شیائومی هم تا مدتی نا معلوم یا بهتر هست بگم تا زمانی که دست از نقض حریم شخصی در محیط کاربری بر نداره و محیط کاربریش تهی از باگن بشه و سلامی به آپدیت های

منظم نداشته باشه نظرم همونی هست که همیشه بوده و شاید برای تفریح چند روزه و تست مدلی رو بخرم ولی همچنان نظرم همونی هست که بوده

پس از جر و بحث بیهوده پرهیز کنید که پست های نا مربوط پاک میشه

اما میرسیم به این بررسی که گوشی رو خریدم و قرار شد بررسیش رو بگذارم ولی یادم رفت

من یک گوشی M21 بهمن ماه خریدم و از اونجایی که خیلی شگفت زده کرد بنده رو یکی دیگه هم اسفند ماه گرفتم

گوشی بلافاصله که روشن کنید اندروید 11 رو میگیره البته که بستگی داره سفارش کدام کشور باشه

گوشی از همه جهت عالیه صفحه آمولد - دوربین های خوب و باطری هیولا 6000 که به این راحتی تمام نمیشه

گوشی همون سی پی یو 9611 گوشی A51 رو داره با 4 گیگ رم و خب سنسور اثر انگشت خوب پشت صفحه این رو باید بگم بر خلاف A51 شما 4g+ نمیبینید ولی سرعت ها یکی هست تقریبا"

بنده 2 رنگ مشکی و آبی رو گرفتم که هر دو خوشرنگ هستند و رنگ مشکی که داره واقعا" مشکی هست و مسخره بازی رنگ مشکی سری A رو نداره

گوشی ها هر دو ساخت ویتنام هست و هر دو دارای NFC ولی یکی سفارش امارات و دیگری سفارش پاکستان که سفارش امارات حتی هندزفری هم داره

صفحه نمایش همان صفحه نمایشی هست که در A30 و A31 و A50 و A50s به کار رفته

قیمت گوشی در بازار بسته به رنگ حدود 5200 تا 5400 هست فعلا" که با توجه به قیمت A21s به نظرم کمی پول بیشتر بگذارید و این گوشی رو بگیرید بهتر هست ( البته A31 هم کاهش قیمت داشته ولی من باز این رو ترجیح میدم )

اگر گوشی ساخت هند باشه شما NFC نخواهید داشت که تا چند ماه آینده مهم خواهد شد

فست شارژ 15 واتی رو ساپورت میکنه که خب با توجه به 6000 بودن شاید کمی طول بکشه ولی خب به این راحتی هم خالی نمیشه

اگر دنبال یک گوشی متوسط رو به پایین ولی با کیفیت هستید این گوشی مناسبی میتونه باشه

Inkedphoto_2021-02-04_12-22-44_LI.jpg

Inkedphoto_2021-03-16_17-15-03_LI.jpg

Inkedphoto_2021-03-16_17-15-10_LI.jpg

لینک به دیدگاه

خب یک اشاره ای کردم در مطلب قبلی به NFC

که این مورد از چند ماه آینده خیلی مورد استفاده قرار خواهد گرفت برای خرید های بدون کارت بانکی در ایران البته ( کشورهای پیشرفته که تقریبا" خاطره هست براشون این مورد )

سامسونگ در بحث NFC گوشی ها رو به 2 دسته تقسیم کرده

یک دسته گوشی هایی که دیفالت NFC رو دارن و احتیاجی به ذکر نداره و یک دسته گوشی هایی که بسته به مارکت و ریجن با یا بدون NFC عرضه میشن

در گوشی هایی که بسته به مارکت عرضه شدن سامسونگ با اضافه کردن پسوند N به مدل اون مدل رو با NFC معرفی میکنه

این موضوع رو هنوز واردکننده و فروشنده بهش اهمیت نمیدن و دیمی وارد میکنند و پخش که حالا شاید توی اون بار وارد شده باشد یا خیر

ولی روزی که این تو ایران جا بیوفته من حتم دارم که میخوان درصدی بکشن روی قیمت به بهانه اینکه NFC داره

پس زمان خرید دقت کنید و هوشمندانه خرید کنید

این پایین عکس 2 تا گوشی از مدل A21s رو که خریدم قبلا" براتون گذاشتم که تفاوت پسوند N اونجا مشخص هست

یکیشون پسوند N رو داره که یعنی مدل با NFC هست

Inkedphoto_2021-02-07_20-29-47_LI.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

خب یک اشاره ای کردم در مطلب قبلی به NFC

که این مورد از چند ماه آینده خیلی مورد استفاده قرار خواهد گرفت برای خرید های بدون کارت بانکی در ایران البته ( کشورهای پیشرفته که تقریبا" خاطره هست براشون این مورد )

سامسونگ در بحث NFC گوشی ها رو به 2 دسته تقسیم کرده

یک دسته گوشی هایی که دیفالت NFC رو دارن و احتیاجی به ذکر نداره و یک دسته گوشی هایی که بسته به مارکت و ریجن با یا بدون NFC عرضه میشن

در گوشی هایی که بسته به مارکت عرضه شدن سامسونگ با اضافه کردن پسوند N به مدل اون مدل رو با NFC معرفی میکنه

این موضوع رو هنوز واردکننده و فروشنده بهش اهمیت نمیدن و دیمی وارد میکنند و پخش که حالا شاید توی اون بار وارد شده باشد یا خیر

ولی روزی که این تو ایران جا بیوفته من حتم دارم که میخوان درصدی بکشن روی قیمت به بهانه اینکه NFC داره

پس زمان خرید دقت کنید و هوشمندانه خرید کنید

این پایین عکس 2 تا گوشی از مدل A21s رو که خریدم قبلا" براتون گذاشتم که تفاوت پسوند N اونجا مشخص هست

یکیشون پسوند N رو داره که یعنی مدل با NFC هست

Inkedphoto_2021-02-07_20-29-47_LI.jpg

سلام.واقعا چرا شیاعومی و سامسونگ nfc رو توی مدل جا میکنن؟واقعا انقدر مهمه براشون؟نوکیا 3 هم nfc داره دیگه هیچ تو اسمش نیاورده.(با اجازه از استارتر محترم)

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.واقعا چرا شیاعومی و سامسونگ nfc رو توی مدل جا میکنن؟واقعا انقدر مهمه براشون؟نوکیا 3 هم nfc داره دیگه هیچ تو اسمش نیاورده.(با اجازه از استارتر محترم)

سلام

من خیلی خلاصه بگم که ادامه دار نباشه صحبت

ببینید این بسته به سیاست های یک شرکت هست 

مثلا" سامسونگ سرعت شارژهای 15 - 25 - 45 واتی ارائه میده و شیائومی هم تقریبا 18 و  22.5 و 33 وات رو استاندارد کرده برای خودش

ولی نوکیا همچنان اندر خم 10 وات مونده یا مثلا" نوکیا همچنان اعتقادی به باطری نداره در حالیکه الان سامسونگ به 7000 رسیده و شیائومی دیگه 5000 استاندارد هست براش

خب تمام اینها هزینه هست رای شرکت ها ولی بعضی مارکت ها گوشی ها رو فول میخوان از اون کمپانی مثل کشورهای حوزه خلیج فارس که همیشه فولترین خودروها رو سفارش میدن

در بحث NFC هم برای مثلا" سامسونگ از رده A30s به بالا همه استاندارد دارن و این موردی که من گفتم برای پایین رده ها هست که آپشنال برای مارکت ها ارائه شده

مثلا" برای A12 -A21s-M11-M21 و در مورد شیائومی هم همینه خب اون چیزی که برای بازار هند زده میشه خب فرق داره با سفارش یک کشور دیگه قاعدتا"

اما نوکیا که شما علاقه شدیدی بهش دارید و من هم داشتم و از بین رفت یکی از بزرگترین ایراداتی که به این شرکت هست اینکه شروع طوفانی داشت چون میخواست سهم بازار بگیره

کار که گرفت امکانات خذف شد - کیفیت افت کرد و بدنه آلومینومی جاش رو به پلاستیک داد و قیمت هایی که رقابتی بود به شدت رفت بالا و حتی قول نوکیا مبنی بر 3 سال آپدیت هم آب رفت و شد 2 سال

در ابتدا گوشی ها با آلومینوم و در بعضی مواقع سری 6000 میزد و متریال عالی و نوکیا 3 حتی NFC داشت اما از سری 6.1 به بعد افول شروع شد به طوری که ما در 5.1 plus اصلا" نداشتیم NFC

نوکیا هنوز بزرگ روی جعبه مینویسه 2 سال آپدیت در حالیکه اینکار رو سامسونگ هم میکنه و احتیاجی به تبلیغ نیست این موردی هم که من گفتم شرکت ها هیچ مانوری روش ندادن

به جز شیائومی که اومد پسوند اسم رو گذاشت و شد مدل مثل Poco X3 NFC اون هم فقط در چند مدل محدود ولی مثلا" شما تا حالا ندیدی بگن A21 NFC 

اون توضیحی هم که من دادم بیشتر به خاطر شرایط کشور هست که به صورت رسمی وارد نمیشه و از مبادی مختلف میاد و گفتم که تذکر بدم با همون هزینه ای که میکنند امکانات بهتری بگیرن

چون مثلا" در کشور ما سفارش امارات با سعودی امکاناتش فرق داره یا هند با پاکستان و یا روسیه با همه اینها و میتونم بگم ساده ترینش عراق هست

برای همین که دیگه وارد جزئیات نشم گفتم با یک نگاه ساده لااقل داشتن NFC رو دقت کنند

لینک به دیدگاه

نقد و بررسی گوشی های پرچمدار هواوی رو نمیزارید؟ 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Announces گفته است :

نقد و بررسی گوشی های پرچمدار هواوی رو نمیزارید؟ 

من آخرین پرچمداری که از هوآوی گرفتم P30 Pro بود

که با جدی تر شدن تحریم ها فروختم

چون معمولا" پرچمدار ها رو حداقل 2 سال نگه میدارم به جز S20 Plus که خیلی زود فروختم

اون هم چون به نظرم S10 Plus که دارم خوش دست تر بود و اون گوشی نوآوری جدیدی برام نداشت

ولی فعلا" تا زمانیکه تحریم ها پابرجاست با اینکه بشدت گوشی ارزشمندی هست خصوصا" P40 Pro که دندون براش تیز کرده بودم ولی سمتش نمیرم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام ارزش خرید s20fe 4g بیشتره یا ۵g؟ با تفاوت حدود سه میلیون؟ میشه یک توضیح درباره داغ کردن نسخه ۴جی بدید؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amir.nl گفته است :

سلام ارزش خرید s20fe 4g بیشتره یا ۵g؟ با تفاوت حدود سه میلیون؟ میشه یک توضیح درباره داغ کردن نسخه ۴جی بدید؟

سلام

در حال حاضر من 2 تاش رو دارم

4G رو اواخر آذر ماه که اومد گرفتم

و اواخر اسفند هم 5G رو گرفتم

در حال مقایسشون هستم ولی گذاشتم یک مدت بیشتر با 5G کار کنم و بعد توضیحاتش رو اینجا بگذارم

البته اختلافشون کمتر هست بین 2 تا 2.5 هست

ولی خیلی کوتاه و کلی بخوام بگم که اگر از دسته افرادی هستید که 1 سال نهایتا 2 سال گوشی نگه میدارید نه زیاد فرقی نداره

ولی اگر از دسته افرادی هستید که 4-5 سال و یا بیشتر گوشی رو نگه میدارید قطعا" 5G گزینه بهتری هست

EXy 990 سی پی یو هست که در پرچمداران سری 20 سامسونگ به کار رفته و قاعدتا" سی پی یو بدی نیست

این قضیه دما که یکسری اومدن بولدش کردن که اکثرا" هم فن های شیائومی بودن بیشتر مربوط میشد به فرق سیستم خنک کنندگی این گوشی با پرچمداران

بله در استارت اولیه من داغی مشاهده کردم که با اومدن اندروید 11 و OneUi 3.0 مشکل تا حد زیادی رفع شد 

و با اومدن OneUi 3.1 این گوشی در بهترین حالت خودش قرار گرفته

ولی در استارت اولیه SND 865 من داغی کمتری رو دیدم

ولی در حال حاضر هر 2 گوشی حرارت نرمالی دارن و سرعت پردازشی تقریبا" یکسان که خب اسنپ دراگون 10 درصد قدرت پردازشی بیشتر در کنار حرارت کمتر ارائه میده

ویرایش شده توسط HELLB0Y
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خب مدتی حس و حال نوشتن نبود

بریم سراغ بررسی تبلت سامسونگ Tab S6 Lite

من این تبلت رو اواسط آذر ماه 1399 گرفتم 9/350/000

هر چند که قیمتش به هیچ عنوان برعکس مدلش Lite نیست ولی خب باید قبول کرد دیگه اون قیمت های قدیم که شما میرفتی تبلت پرچمدار میخریدی 2100 تمام شده

این تبلت در حقیقت نسخه ارزان سازی شده S6 هست که به نظرم دیگه خیلی زیادی ارزان سازی شده

من این تبلت رو با اون یکی تبلتم که S5e هست مقایسه کردم که به نظر خودم هر جور حساب کردم با اختلافی فاحش S5e بهتر هست

این تبلت با اندروید 10 عرضه شد و خب 3 نسخه اندروید رو میگیره که این یکی از مزایاش هست

CPU عینا" CPU 9611 هست که بر روی گوشی A51 دیدیم و با 4 گیگ رم

بدیش این هست که کیفیت صفحه LCD هست و نه Amoled

تبلت قلم دار هست با بدkه آلمینومی و 2 اسپیکر استریو که توسط AKG تیون شده

مزایا : کیفیت ساخت خوبی داره و دارای قلم هست و CPU برای کارهای مولتی تسکینگ مناسب هست و کیفیت صفحه هم مناسب هست

معایب : مثلا" ویبره نداره و عزیزان خیلی شیک حذف کردند - قابلیت DEX رو نداره - به جای 4 بلندگو 2 بلندگو داره - حسگر اثر انگشت نداره - قلمش چون جا نداره میمونی باهاش چکار کنید

البته در کنارش مگنت داره وای خوب مگنت قوی نیست و اگر هم در قاب بگذارید تبلت رو مگنت از کار خواهد افتاد

من این تبلت رو کنار S5e گذاشتم و کیفیت صفحه کاملا" مشخص هست که Amoled روشن تر هست به نسبت

Tab S5e حسگر اثر انگشت در لبه کناری داره که به شدت کارآمد هست و دارای CPU اسنپ دراگون

وزن و کیفیت به شدت خوبی داره و دارای 4 بلندگو تیون شده توسط AKG هست ولی قابلیت قلم رو نداره

اگر از من بپرسید Tab S5e بعد از Tab S7 Plus یکی از بهترین تبلت هایی هست که سامسونگ زده

یعنی توی این مدت تقریبا" 2 سالی که من همه جوره از این کار کشیدم درصدی ضعف و کندی نشون نداده از خودش

اما بریم جمع بندی نهایی برای S6 Lite

اگر داشتن قلم و گرفتن 3 اندروید براتون مهم نیست شاید رفتن سراغ Tab A7 2020 عقلانی تر باشه البته اگر با دوربین افقیش میتونید کنار بیاید

ولی در کل برای کسانی که اصلا" تبلت ندارند تبلت خوبی هست ولی کسانی که تبلت رده بالاتر دارند این تبلت رو توصیه نمیکنم چون همین کار رو تبلت ارزونترش هم انجام میده

InkedTab S6_LI.jpg

Inkedphoto_2021-05-21_20-40-46_LI.jpg

Inkedphoto_2021-05-21_20-40-48_LI.jpg

Inkedphoto_2021-05-21_20-40-49_LI.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خب یک کمی وقت نوشتن پیدا شد

البته این مقایسه اسفند ماه 99 انجام شد الان منتشر شد

این دو گوشی یکیشون اواخر آذر ماه 99 و اون یکی اواخر اسفند ماه 99 خریداری شد

قیمت ها به این صورت بود که صد البته میتونید از قیمت یکیشون متوجه بشید که اگر عجله کنید که جز نخستین افراد باشید گوشی رو دستتون میگیرید چقدر میتونه براتون غیر منطقی در بیاد

27 آذر ماه 99 S20FE به قیمت 15/200

27 اسفند ماه 99 S20FE 5G به قیمت 13/900

در مورد 5G به اجبار رنگ سفید رو گرفتم چون رنگ دیگه ای هنوز نبود ولی به نظرم سرمه ای و سبز نعنایی خوشرنگ ترین هستند در این گوشی

گوشی S20FE یا Fan Edition به عنوان نسخه ارزان شده برادرهای بزرگترش معرفی شد و با قیمتی اقتصادی و رقابتی

گوشی دارای صفحه نمایش Super Amoled هست و رزولوشن FHD+ و مسلما برای ارزان سازی یکسری امکانات حذف شده

بدنه پلاستیکی شده و فقط فریم فلزی هست و گوریلا گلس هم به نسخه 3 کاهش پیدا کرده و کیفیت صفحه هم از QHD تبدیل به FHD+ شده

صفحه نمایش تخت شده و دیگه خبری از Curve نیست و در جعبه هم خبری از هندزفری و قاب ژله ای و حتی شارژر 25 وات نیست در حالی که از شارژر 25 وات پشتیبانی میکنه ولی 15 وات گذاشتن

پس سامسونگ به طوری که خیلی در چشم نباشه یک سری امکانات رو حذف کرد و این رویه صفحه تخت و رزولوشن معمولی رو برای سری 21 هم به صورت استاندارد ادامه داد

سنسور اثر انگشت رو از التراسونیک به اپتیکال تغییر داد که میتونه برای یکسری روی مخ باشد

ولی خب مثلا امکان شارژ وایرلس رو حذف نکرد و حتی قابلیت شارژ وایرلس برای بقیه گوشی ها رو نگه داشت که شما بتونید به دوستانتان به صورت وایرلس شارژ قرض بدید

دوربین گوشی خوب هست و خوبیش این هست که زوم اپتیکال 3 برابری داره که با زوم دیجیتال 10 برابری زوم 30 برابری هیبریدی ارائه میده

البته زیاد روی اون 30 برابری حساب نکنید و نهایتا بتونه تا زوم 10 برابری تصاویر شارپ و واضح ارائه بده و دورین واقعا کیفیت خوبی داره و شما رو راضی نگه میداره

گوشی یک باطری 4500 میلی آمپری هست که برای استفاده روزانه کافی هست و 8 گیگ رم رو ارائه میده که در قابلیت مولتی تسکینگ لگی مشاهده نمیکنید

در مورد رابط کاربری سامسونگ که دیگه احتیاجی به تعریف نیست و یکی از روان ترین و بهترین محیط های کاربری اندروید به شمار میره

خب مقایسه بین اسنپ دراگون و اگزینوس در ایران به لطف تنوری که فن های شیائومی داغش کردن داغ تر از بقیه مناطق هست

البته خب این موضوع بیشتر به خاطر این هست که شیائومی فقط یک مونتاژ کننده هست و البته خود شیائومی ادعایی هم نداره ولی عاشقان سینه چاکی که واردکنندگان در ایران علم کردند نظر دیگه ای دارند

خب دلیل هم کاملا" مشخص هست وارد کننده داره گوشی 180 دلاری سامسونگ رو 4200 میده تو ایران و گوشی 150 دلاری شیائومی داره 4200 فروخته میشه و کاملا" میشه فهمید که چرا انقدر شیائومی خوبه

مثلا" من یادمه روز اول که Poco X3 اومد با قیمت فضایی 12 میلیون که البته الان 4700 هست و به سلطان باگ و فریز در بازی مشهوره 🤣

پس زیاد وارد این بازی که آره اسنپ دراگون یا اگزینوسه نشید که مسلما" یک برندی درصدی پول برندینگ میگیره ولی پشتش اصالت و تجربه هست

و این رو حتم بدونید که اسنپ دراگون سلطان بلامنازع هست فعلا در چیپست ولی در کنار رابط کاربری مناسب که شیائومی این قسمت افتضاح اندر افتضاحه

خب در مدل 4G اگزینوس 990 به کار رفته و در مدل 5G اسنپ درگون 865 که هر دو از معماری 7 نانومتری استفاده کردن

در همین ابتدا بگم که مسلما اسنپ دراگون برتر هست و جای هیچ شکی نیست ولی اینطوری نیست بگیم وای پس اگزینوس به درد نمیخوره

در مورد دوام باطری میتونم بگم بین 12 تا 16 درصد اسنپ دراگون دوام بیشتری داره چیزی در حدود 30 دقیقه اسکرین بیشتر خواهد داد در استفاده مداوم

در مورد حرارت مسلما اگزینوس حرارت بیشتری تولید میکنه و میتونه برای افرادی که با گوشی بازی میکنند روی مخ باشد ( یعنی داغ میشه و فقط گرما نیست ) که صد البته بنده نه علاقش رو دارم و نه وقتش رو که بخوام با گوشی بازی کنم

و برای استفاده نرمال فردی مثل من مناسب هست

هیچ برتری خاصی بین این 2 گوشی در کارکرد عادی وجود نداره و تمامی پردازش ها یکسان هستند و فقط به نظرم در حد چند دهم ثانیه پردازش عکس گرفته شده در 5G بهتر هست

به نظرم صفحه نمایش 5G کمی روشن تر از مدل 4G هست

پس اگر اهل بازی هستید و میخواهید آینده نگرانه فکر کنید و اختلاف حدود 3 میلیون تومانی هم براتون مهم نیست حتما" برید سراغ 5G

ولی اگر استفاده معمولی دارید و بیشتر از 2-3 سال گوشی رو نگه نمیدارید برید سراغ مدل 4G با قیمت معقول تر

Inkedphoto_2021-03-16_17-15-15_LI.jpg

Inkedphoto_2021-03-16_17-14-37_LI.jpg

Inkedphoto_2021-03-16_17-14-45_LI.jpg

ویرایش شده توسط Ehsan.k
لینک به دیدگاه

بله توی این هفته 3 تا گوشی دیگه خریده شد

یکی از گوشی ها به تمام معنا آشغال

البته سال پیش هم ازش خریده بودم ولی مدل 64 گیگش رو ولی امسال خریدم به عنوان گوشی که باهاش بیخ دیواری بزنی

میتونم بگم به قدری آشغال هست که به درد اون هم نمیخوره

البته زیاد سخت نیست کدوم گوشی هست در تصویر

احتیاجی نیست دیگه چند روز باهاش کار کنم و بلافاصله نقدش رو میگذارم 😅

Inkedphoto_2021-06-29_18-11-45_LI.jpg

لینک به دیدگاه

خب میرسیم به نقد و بررسی

نقد کلیش رو در پست های قبل گذاشتم

فقط تفاوت اینجاست که اگر اون زمان گفتم فقط مشکل روشنایی تصویر داره

الان میگم اصلا سراغ این برند نرید و خودتون و دنیا رو از شر این برند سرطان نجات بدید

یعنی برید هوآوی بخرید که گوگل نداره ولی اصلا" سراغ این نرید

من نمیدونم ملت چجوری میرن پول میدن از این بالارده هم میخرن بعد تازه میان میگن عالیه

من حدس میزنم میخوان بفروشن دارن بازارگرمی میکنند یا اینکه میخوان تسکین بدن خودشون رو

اصلا" شما بگیر سخت افزار بی نظیر وقتی رابط کاربریت پر از باگ هست اون گوشی دوزار هم نمی ارزد

این نسخه 32 گیگ رم 3 هست که وضعیت رو از مدل 64 گیگ هم بحرانی تر میکنه

خب رابط 12 کاربری این گوشی که همه میدونن به شدت سنگین شده و پر از باگ و عملا استفاده از 3 گیگ رم بچه گانه هست و گوشی به خودی خود حجم هارد رو پر میکنه هر روز

بعد از راه اندازی گوشی و وقت گذاشتن نیم ساعته برای از کار انداختن تبلیغات داخل محیط کاربری 

خیلی جالبه شما گوشی میخری باید بری 500 تا کار انجام بدی که برات تبلیغ نیاد و اصولا شیائومی حفظ حریم خصوصی کاربر هاش رو به پرده دیافراگمش هم حساب نمیکنه 🤣

خب خدا رو شکر بعد از 1 ساعت سر و کله زدن گوشی آماده شد

اوه صبر کنید اندروید 11 برای این گوشی ارائه شده وای خدای من چقدر خوب

ولی آخه الان اندروید 12 معرفی شده و از 3 ماه دیگه سامسونگ شروع میکنه به ریلیز کردن

غیب نداره در شیائومی کیفیت مهمه نه کمیت و صد البته که سامسونگ خیلی وقت پیش تمام گوشی هاش رو به اندروید 11 آپدیت کرد و تمام شد

بله ولی ما برامون کیفیت مهمه که باگ نداشته باشه 😂

خب آره ولی Dual Apps کجا رفت ؟ چرا غیب شد ؟ 😁

یعنی بعد از آپدیت این گوشی به اندروید 11 بهتر هست دیگه کلا قید استفاده معمولی رو بزنید و فقط به فکر استفاده ازش به عنوان گوشی برای مکالمه باشید

آخه اونم نمیشه درست انجام داد . عه چرا؟ آخه سنسور مجاورت گوشی خوب عمل نمیکنه و دائم گونه شما میخوره بهش و طرف میگه الو الو ولی نگو لپ شما خورده و Mute شده

باگ هایی که من در این گوشی دیدم که اکیدا توصیه میکنم اگر پولتون براتون مهمه نرید سراغ این برند

من برام مهم نیست انقدر گوشی دارم که این رو پرت میکنم یک گوشه 

ولی برای پولتون ارزش قائل بشید شاید بقیه درصدی پول برند بگیرن ولی دیگه لااقل اولیه ترین ها رو رعایت میکنند

Inkedphoto_2021-06-29_18-11-58_LI.jpg

Inkedphoto_2021-06-29_18-12-04_LI.jpg

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، Ehsan.k گفته است :

خب میرسیم به نقد و بررسی

نقد کلیش رو در پست های قبل گذاشتم

فقط تفاوت اینجاست که اگر اون زمان گفتم فقط مشکل روشنایی تصویر داره

الان میگم اصلا سراغ این برند نرید و خودتون و دنیا رو از شر این برند سرطان نجات بدید

یعنی برید هوآوی بخرید که گوگل نداره ولی اصلا" سراغ این نرید

من نمیدونم ملت چجوری میرن پول میدن از این بالارده هم میخرن بعد تازه میان میگن عالیه

من حدس میزنم میخوان بفروشن دارن بازارگرمی میکنند یا اینکه میخوان تسکین بدن خودشون رو

اصلا" شما بگیر سخت افزار بی نظیر وقتی رابط کاربریت پر از باگ هست اون گوشی دوزار هم نمی ارزد

این نسخه 32 گیگ رم 3 هست که وضعیت رو از مدل 64 گیگ هم بحرانی تر میکنه

خب رابط 12 کاربری این گوشی که همه میدونن به شدت سنگین شده و پر از باگ و عملا استفاده از 3 گیگ رم بچه گانه هست و گوشی به خودی خود حجم هارد رو پر میکنه هر روز

بعد از راه اندازی گوشی و وقت گذاشتن نیم ساعته برای از کار انداختن تبلیغات داخل محیط کاربری 

خیلی جالبه شما گوشی میخری باید بری 500 تا کار انجام بدی که برات تبلیغ نیاد و اصولا شیائومی حفظ حریم خصوصی کاربر هاش رو به پرده دیافراگمش هم حساب نمیکنه 🤣

خب خدا رو شکر بعد از 1 ساعت سر و کله زدن گوشی آماده شد

اوه صبر کنید اندروید 11 برای این گوشی ارائه شده وای خدای من چقدر خوب

ولی آخه الان اندروید 12 معرفی شده و از 3 ماه دیگه سامسونگ شروع میکنه به ریلیز کردن

غیب نداره در شیائومی کیفیت مهمه نه کمیت و صد البته که سامسونگ خیلی وقت پیش تمام گوشی هاش رو به اندروید 11 آپدیت کرد و تمام شد

بله ولی ما برامون کیفیت مهمه که باگ نداشته باشه 😂

خب آره ولی Dual Apps کجا رفت ؟ چرا غیب شد ؟ 😁

یعنی بعد از آپدیت این گوشی به اندروید 11 بهتر هست دیگه کلا قید استفاده معمولی رو بزنید و فقط به فکر استفاده ازش به عنوان گوشی برای مکالمه باشید

آخه اونم نمیشه درست انجام داد . عه چرا؟ آخه سنسور مجاورت گوشی خوب عمل نمیکنه و دائم گونه شما میخوره بهش و طرف میگه الو الو ولی نگو لپ شما خورده و Mute شده

باگ هایی که من در این گوشی دیدم که اکیدا توصیه میکنم اگر پولتون براتون مهمه نرید سراغ این برند

من برام مهم نیست انقدر گوشی دارم که این رو پرت میکنم یک گوشه 

ولی برای پولتون ارزش قائل بشید شاید بقیه درصدی پول برند بگیرن ولی دیگه لااقل اولیه ترین ها رو رعایت میکنند

Inkedphoto_2021-06-29_18-11-58_LI.jpg

Inkedphoto_2021-06-29_18-12-04_LI.jpg

دلیل ارزون بودن گوشی ها همین تبلیغات هست همینطور پایمال کردن حریم خصوصی کاربر ها قیمت تموم شده ساخت یه گوشی واسه شرکت ها بیشتر از قیمت فروش هست ولی درامدی که از طریق برنامه های از پیش نصب شده و فروش دیتا میگیرن خیلی بیشتر این مورد در گوشی های پایینرده که به شکل عجیبی قیمت های پایین دارن دیده میشه همش بازی و برنامه داخلشه

لینک به دیدگاه

در ۵ دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

دلیل ارزون بودن گوشی ها همین تبلیغات هست همینطور پایمال کردن حریم خصوصی کاربر ها قیمت تموم شده ساخت یه گوشی واسه شرکت ها بیشتر از قیمت فروش هست ولی درامدی که از طریق برنامه های از پیش نصب شده و فروش دیتا میگیرن خیلی بیشتر این مورد در گوشی های پایینرده که به شکل عجیبی قیمت های پایین دارن دیده میشه همش بازی و برنامه داخلشه

قیمت پایین اوکیه 

مثلا من تو همین رده قیمتی پیشنهاد میکنم M11 بخرید

هر چند که کیفیت مونتاژش رو نمیپسندم چون ساخت چین هست

ولی خب هیچ تبلیغی دیده نمیشه در محیط کاربری و هیچ باگی هم نداره و 2 اندروید رو هم با اطمینان دریافت میکنید نه اینکه بکشه به اما و اگر

مثلا آپدیت اندروید 11 روی این گوشی که انجام شد کلا" قابلیت Dual Apps پرید و اصلا" گزینه اش دیگه وجود خارجی ندارد

شیائومی با شعار قیمت ارزانتر و امکانات بیشتر اومد جلو ولی الان یک کمی خریداران دقت بکنند و مقایسه قیمت ها رو میبینن دیگه اون فرمول حداقل تو ایران دیگه پابرجا نیست

لینک به دیدگاه

درود 

در حال حاضر xiaomi note 8 pro دارم و هرچی که راجب این برند گفتید درست بوده 

میخوام a52 بخرم اگه خریدید حتما نقدشو بزارید سپاس 🙏

لینک به دیدگاه

درود دوستان . نظرتون راجعبه poco m3 چیه؟ و اینکه تو این رنج قیمت چه مدلی پیشنهاد میکنین؟

لینک به دیدگاه

سلام اقا احسان حال شما ؟

میگم یکی از این گوشی هارو نمیدی به ما :D

متاسفانه سونی عزیزم صحفش شکست و الان موندم بین یه عالمه گوشی عجیب غریب :(

کاش میشد سونی خرید ...

لینک به دیدگاه

در در ۱۴۰۰/۴/۹ در 00:58، Miad007 گفته است :

درود 

در حال حاضر xiaomi note 8 pro دارم و هرچی که راجب این برند گفتید درست بوده 

میخوام a52 بخرم اگه خریدید حتما نقدشو بزارید سپاس 🙏

تو برنامه خریدم هست

ولی مدل 5G به نظرم ارزش خرید خیلی بالاتری داره

ولی فعلا" قیمتش کمی تنده و عزیزان هم تند نگهش داشتن

ولی حتما" میگیرم و میگذارم 🙏

در در ۱۴۰۰/۴/۹ در 01:21، hosin گفته است :

سلام اقا احسان حال شما ؟

میگم یکی از این گوشی هارو نمیدی به ما :D

متاسفانه سونی عزیزم صحفش شکست و الان موندم بین یه عالمه گوشی عجیب غریب :(

کاش میشد سونی خرید ...

سلام آقا حسین گل

مخلصم  . خوبی خودت دادا؟

دادا این گوشی ها برای شماست دست ما امانته 😁

والا حیف که سونی نیست  این رجیستری خراب کرده کار ما رو والا

حالا سونی منطقه ما رو رها کرد ولی ما که رهاش نمیکردیم بالاخره وارد میکردیم

این وضع رجیستری حلقه اش تنگ تر هم شد

گفتن تا 19 تیر تبلت و ساعت سیم کارت خور هم دارید روشن کنید که بعد این تاریخ آنتن میپره

یک معافیت تا 80 دلاری گجت ها و تبلت های سیم کارت خور هم داشتیم که اون رو هم حذف کردن

توی این بازار من میگم برو سراغ سامسونگ بلکه سایه ای از سونی رو بگیره

یا اگر سونی لازمی یک سفر به اربیل و امارات باید بری

چون توی ترکیه هم وحشتناک گرونه گوشی

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

خب ورود سومین عضو 5G گوشی هام

که ارزونترینش هست در حقیقت و ارزانترین گوشی 5G سامسونگ هم هست

گوشی Samsung A22 5G

به بهانه خروج M12 و ورود A22 یک تجربه کاریری هم در مورد M12 میگذارم

photo_2021-08-05_19-41-30.jpg

photo_2021-08-05_19-39-42.jpg

نقد و برسی گوشی M12

این گوشی در حقیقت برادر قدرتمند تر گوشی A12 هست

گوشی از لحاظ ظاهر کاملا" همان گوشی A12 هست به جز 2 مورد

اول اینکه قطورتر هست و دوم اینگه پشت گوشی کامل حالت زیگزاگ طور داره که هم از دست لیز نخوره و هم اثر انگشت جذب نکنه

اما در باطن اختلاف هایی دارند

مهمترین مورد CPU هست که سامسونگ به جای استفاده از Mediatek Helio P35 که 12 نانومتری هست از اگزینوس 850 که 8 نانومتری هست استفاده کرده

که این خودش خیلی در بهینه شدن مصرف باطری و بالا بردن پرفورمنس دستگاه کمک هست که این سی چی یو رو قبلا" در A21s دیدیم

صفحه نمایش 90 هرتزی شده در این مدل و با اینکه رزولوشن 720 رو داریم در این گوشی ولی خب روان و خوب عمل میکنه

و مهمتر از همه اینکه سامسونگ این گوشی رو با اندروید 11 روانه بازار کرده و این به این معنی هست که شما اندروید 13 رو هم دریافت میکنید

سنسور اثر انگشت خوب هست . سنسور تشخیص چهره که با دوربین سلفی هست خوب هست ولی از سنسور نور راضی نبودم و به نظرم پت میزد

دوربین ها راضی کننده بود در بازه قیمتی و باطری هم مناسب بود و باطری 5000 به خوبی جواب میداد

من گوشی رو 4 میلیون خریده بودم که با توجه به قیمت و رقبا به نظرم گوشی خوبی بود

ولی اگر کمی بودجه رو بالاتر ببرید به A22 و A22 5G فکر کنید اونها هم گزینه های خوبی هستند خصوصا " A22 5G

تذکر : دوستان اینجا از نظر دادن در مورد بقیه گوشی ها و فن بازی بپرهیزید

اینکه نوکیا خوب هست یا شیائومی خوب هست رو برای خودتون نگه دارید

من خودم بعد از عوض کردن 150 تا گوشی میدونم کدوم برند الان خوب هست یا بد

اگر سوالی یا موردی در مورد گوشی ها دارید بگذارید

هدف این هست که گوشی که خریدم رو نقاط و ضعف و قوتش رو بگم که اگر کاربری خواست بخره اینجا بهش کمک بشه و با دید باز بخره

هیچ احتیاجی به راضی کردن من و بقیه با گذاشتن چارت نیست و اگر فکر میکنید برندی که میگید خوبه بخرید و بدونید جنس خوب احتیاج به تبلیغ نداره

photo_2021-06-29_18-11-47.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...