رفتن به مطلب

خریدار SSD-Nvme

obka
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر
خریدار هارد SSD و یا NVME M2 در ظرفیت 512 ، کم کارکرد و با قیمت منطقی و نه توّهمی خریدارم .

اولویت حضوری تهران
شهرستان اول ارسال بعد واریز

لینک به دیدگاه

سلام یک عدد SSD INTEL DC P3700 800 GB PCIe 3.0 x4    هست روی اسلات PCIe نصب میشه در صورت تمایل قیمت پيشنهاد بدهید ممنون 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mahmood74 گفته است :

سلام یک عدد SSD INTEL DC P3700 800 GB PCIe 3.0 x4    هست روی اسلات PCIe نصب میشه در صورت تمایل قیمت پيشنهاد بدهید ممنون 

درود برشما

بالاتر مدل مد نظرم را اعلام کردم عزیز

مورد شما به کار بنده نمیاد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

,

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در در 1 بهمن 1399 در 14:15، 780ti گفته است :

درود میشه بفرمایید شما  چقدر اعتبار دارید  که اینقدر به سایر دوستان بی احترامی می کنید  سیستم واسطه لیون برای جلوگیری از این حرفها گذاشتن

هارد دو ترا  دارم 100 سالم دو ترا رایت شده 4.5 گارانتی دارد  قیمت 5.5

درود بر شما

بی احترامی نکردم عزیز اگر دقیقا اشاره بفرمایید کجا بوده ممنون شما میشم . 

اعتبار بنده در persiantools قابل مشاهده هست . 12 سالی هست که در خدمت دوستان هستم 

در تاپیک ذکر کردم 512 ممنون از پیشنهاد شما 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، obka گفته است :

درود بر شما

بی احترامی نکردم عزیز اگر دقیقا اشاره بفرمایید کجا بوده ممنون شما میشم . 

اعتبار بنده در persiantools قابل مشاهده هست . 12 سالی هست که در خدمت دوستان هستم 

در تاپیک ذکر کردم 512 ممنون از پیشنهاد شما 

درود 

سلطان انجمن لیون با پرشین تولز خیلی فرق می‌کنه 

اکثر افراد بازارچه شغلشون اینه و چندین ساله که تو کار قطعات هستن و مثلا شما هیچ وقت نمی رید داخل یه مغازه بگین آقا قیمت این چنده قیمت توهمی ندید لطفا چون قطعا به فروشنده بی احترامی میشه و ناراحت میشه 

شما اختیار داری که هر جور دوست داری خرید و فروش کنی ولی چون به نظرم آدم سالاری میای دارم اینارو براتون توضیح میدم که تو انجمن لیون چجوریه سیستم

اینجا معمولا وقتی از افراد معتبر و فیدبک بالا خریدی انجام میشه اول پول رو کارت به کارت می کنن 

حالا بازم شما اختیار دار هستید که هر جور دوست دارید خرید و فروش کنید ولی چون احساس کردم آدم مشتی ای هستید گفتم بهتون توضیح بدم تا یه وقت بچه های انجمن راجبتون فکر بد نکنن 

بازم شرمنده اگه وقتتون رو گرفتم من هم مثل شما اوایل که اومده بودم با سیستم لیون آشنا نبودم فکر می کردم هرکی میگه اول واریز پول دزد هست خخخخ بعدا تازه فهمیدم اینجا همه همکارن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، HESAM OVERCLOCK HERO گفته است :

درود 

سلطان انجمن لیون با پرشین تولز خیلی فرق می‌کنه 

اکثر افراد بازارچه شغلشون اینه و چندین ساله که تو کار قطعات هستن و مثلا شما هیچ وقت نمی رید داخل یه مغازه بگین آقا قیمت این چنده قیمت توهمی ندید لطفا چون قطعا به فروشنده بی احترامی میشه و ناراحت میشه 

شما اختیار داری که هر جور دوست داری خرید و فروش کنی ولی چون به نظرم آدم سالاری میای دارم اینارو براتون توضیح میدم که تو انجمن لیون چجوریه سیستم

اینجا معمولا وقتی از افراد معتبر و فیدبک بالا خریدی انجام میشه اول پول رو کارت به کارت می کنن 

حالا بازم شما اختیار دار هستید که هر جور دوست دارید خرید و فروش کنید ولی چون احساس کردم آدم مشتی ای هستید گفتم بهتون توضیح بدم تا یه وقت بچه های انجمن راجبتون فکر بد نکنن 

بازم شرمنده اگه وقتتون رو گرفتم من هم مثل شما اوایل که اومده بودم با سیستم لیون آشنا نبودم فکر می کردم هرکی میگه اول واریز پول دزد هست خخخخ بعدا تازه فهمیدم اینجا همه همکارن

درود بر شما 

سپاس از توضیحات شما زنده باشید 

نزدیک به 12-13 سالی هست که در این بازار فعال هستم و همه جوره مورد دیدم عزیزم این لحن بیان هم قطعا شامل افراد ... میشه که خودتون بهتر میدونید و به وفور در انجمن همسایه من باهاشون سر و کله زدم و داستان های مشابه که با توضیحش سرتون را درد میارم . 

از لطفتون ممنون 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام، Samsung 970 EVO Plus 500GB 

بدون گارانتي (از ایران تهیه نشده) کم کارکرد 

قیمت ٢،٠۵٠،٠٠٠ تومان 

لینک به دیدگاه

در در 18 بهمن 1399 در 14:47، Captain-Zakhar گفته است :

سلام، Samsung 970 EVO Plus 500GB 

بدون گارانتي (از ایران تهیه نشده) کم کارکرد 

قیمت ٢،٠۵٠،٠٠٠ تومان 

درود بر شما 

ممنونم

با توجه به عدم گارانتی قیمتش مقداری برای بنده بالاست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...