رفتن به مطلب

Power Surge

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام!
اول بگم که مدل پاورم هست Thermaltake 750 RBG و مادربردم هم Asus X79 Black Edition.
حدودای ساعت 10 بود که وسط بازی ناگهان کامپیوتر خاموش شد، اول فکر کردم برق رفته ولی متوجه شدم که مانیتور و مودم هنوز روشن هستن. کیس خود به خود بعد از چند ثانیه روشن شد و پیغام اومد که Asus Anti-Surge به دلیلی تصمیم گرفته که کامپیوتر رو خاموش کنه، فکر کردم چیز خاصی نیست و اوکی رو زدم تا ویندوز بالا اومد، دوباره بازی رو اجرا کردم و بعد از 2 دقیقه دوباره همین مشکل پیش اومد.
من این ستاپ رو تقریبا 2 ساله دارم، تا به حال به همچنین مشکلی بر نخورده بودم، باید چیکار کنم دقیقا؟ ضمنا حدود 3 سال از گارانتی پاور باقی مونده

لینک به دیدگاه

ممکنه مشکل از محافظ برق باشه؟
و اینکه من خونده بودم ولتاژ های خروجی باید نهایتا 0.2 متفاوت باشن، در حالیکه ولتاژ اوتپوت 12 ولتی پاور تا 12.3 هم میرفت

ویرایش شده توسط Daniel110
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

ممکنه مشکل از محافظ برق باشه؟
و اینکه من خونده بودم ولتاژ های خروجی باید نهایتا 0.2 متفاوت باشن، در حالیکه ولتاژ اوتپوت 12 ولتی پاور تا 12.3 هم میرفت

بدون بار چطوره؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

بدون بار چطوره؟

سلام، تقریبا 3 ساعتیه که روشنه و روی دسکتاپه و هیچ چیزی جز دیسکورد ران نشده، هیچ مشکلی نداشته

لینک به دیدگاه

بفرستید گارانتی

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام مجدد
راستش بعد از این مشکل ها پاور سیستم خودم و پاور سیستم برادرم (گرین 1050 وات) رو باز کردم و کامل سشوار گرفتم(با باد سرد) و تا حد ممکن گرد و خاک هر دو گرفته شد، بعدش پاور گرین رو روی سیستم خودم انداختم
تا الآن هیچ کدوم از سیستم ها هیچ مشکلی نداشتن، تا این دوباره چند دقیقه پیش سیستم خودم یک آن ریست شد، و دوباره پیغام asus anti-surge رو مشاهده کردم
ممکنه که مشکل از مادربرد باشه؟

لینک به دیدگاه

اون طور که من از فروم های خارجی که قبلا برخی همچین مشکلی داشتن ، با آپدیت بایوس مادربرد مشکلشون حل شده 

ویه چیز دیگه ای هم هست ، لامذهب این مادربرد های ایسوس یه ایبی اگر براش ایجاد بشه رو چیپ بایوسش انگار حک میشه این ارور ، شما طبق راهنمای مادربرد شرکت ، سیستم رو ریست کنید اگر رفع نشد بعدم آپدیت کنید بایوس مادربرد رو به یه ورژن بالاتر

(باتری مادربرد رو دربیارید و بین دو پین clr اتصال کوتاه کنید و دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارید یا چند بار فشار بدید و سیستم رو تست کنید)(گرچه با همین راهکار کمپانی مشکل من با این مادربرد لعنتی ایسوس حل نشد، دفعه بعد سیستم خواستم بخرم اصلا مادربرد ایسوس رو استفاده نمیکنم)

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

اون طور که من از فروم های خارجی که قبلا برخی همچین مشکلی داشتن ، با آپدیت بایوس مادربرد مشکلشون حل شده 

ویه چیز دیگه ای هم هست ، لامذهب این مادربرد های ایسوس یه ایبی اگر براش ایجاد بشه رو چیپ بایوسش انگار حک میشه این ارور ، شما طبق راهنمای مادربرد شرکت ، سیستم رو ریست کنید اگر رفع نشد بعدم آپدیت کنید بایوس مادربرد رو به یه ورژن بالاتر

(باتری مادربرد رو دربیارید و بین دو پین clr اتصال کوتاه کنید و دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارید یا چند بار فشار بدید و سیستم رو تست کنید)(گرچه با همین راهکار کمپانی مشکل من با این مادربرد لعنتی ایسوس حل نشد، دفعه بعد سیستم خواستم بخرم اصلا مادربرد ایسوس رو استفاده نمیکنم)

سلام دوست عزیز
با تشکر از راهنماییتون
من بایوسم نسخه 0701 هست و توی سایت ایسوس این آخرینشه (البته 0801 هم هست که beta بود)
ولی من هر چقدر که گوگل کردم نوشته بود مشکل میتونه عدم اتصال کامل و صحیح کابل 24 پین به مادربرد باشه. من هم کابل اکستنشن گرین که داشتم رو برداشتم و الآن می خوام تست کنم شاید مشکلم حل شده باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...