رفتن به مطلب

مشکل,گرافیک (XFX rx580 oc(help

puriyaes
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کارت من یه روز که خواستم سیستم رو روش کنم دیدم هیچ برقی نمیاد سیستم هم روشن نمیشه اول فکر کرد پاور و.... ایناس تا این که کارت رو جدا کردم دیدم سیستم روشن شد. 

حالا الان نمیدونم باید چیکارش کنم تعمیر میشه اصلا؟ 

msi rx580 دارم اونو رو اسلات اول که نصب باشه این xfx رو به اسلات دوم که میزنم سیستم قشنگ روشن میش حتی led پاور روی این کارتم ابی میشه اما هیچ اثری ازش توی بایوس یا ویندوز نیست که نصب یا بشناسه  فنش هم بعد بالا اومدن ویندوز میره رو صد درصد  لطفا کمک کنین😞

لینک به دیدگاه

منم یه کارت xfx داشتم یه روز کلا بالا نیومد ، هیچ واکنش حیاتی نشون نمیداد، چند جا بردم گفتن احتمالا چیپش سوخته و گیرم نمیاد ، نمیدونم چرا این کارتای xfx اینقدر خرابی دارن

امیدوارم از شما بالا بیاد و مشکل حادی نداشته باشه

ببینید میتونید بایوزش رو عوض کنید

در ضمن اینا دوال بایوزن یه بایوز پشتیبان دارن که دقیقا همونجاست که چراغ روشن میشه ، یه کلید خیلی کوچیک داره که میتونید سوییچ کنید روی بایوز پشتیبان

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

متاسفانه اصلا هیچ کلاکی نداره و نرم افزار gpu z صفر نشون میده و وات مصرفی رو یه عددی که کل کادرو پر کرد...... 

تونستم یه بایوس خودشو روش نصب کنم ولی تو نرم افزار اصلا با با اسم خودش شناخته نمیشد مثل msi که دارم 

نمیدونم فکر کنم اینم چیپش سوخته فاتحش خوندس😞😞

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...