رفتن به مطلب

مشکل فلش کردن بایوس کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان من یک کارت گرافیک gt240 zotac gddr3 512mg دارم چن وقتیه که زده به سرم در حال اورکلاک کردن باهاش هستم موردی که برام پیش اومده اینکه با برنامه nibitor ولتاژ پردازنده گرافیکی رو در بایوس کارت بالا میبرم و با برنامه nvflash هم اونو فلش میزنم و بعد هم سیستم رو ریستارت میکنم هنگام بالا اومدن سیستم با برنامه های مختلف مثل GPU_Z و firestorm (برنامه کارت های برند زوتک ) چک میکنم می بینم ولتاژ پردازنده افزایش پیدا کرده مثلا از ۱ ولت به ۱.۲ ولت افزایش پیدا کرده که تا اینجا همه چی درسته ولی مشکل اینجاست که اصلا روی پایداری کارت گرافیک در فرکانس های بالاتر تاثیری نداره و حتی دما هسته هم به همون میزانی هست که کارت رو ولتاژ استاندارد بوده حالا سوال من از شما عزیزان اینه که مشکل کجاس آیا بایوس رو بد فلش می زنم که اگه اینطور باشه یا اصلا نباید کارت تصویر داشته باشه و اگر هم تصویر داره چرا ولتاژ در برنامه های مختلف افزایش پیدا میکنه ولی هیچ تاثیری در عملکرد کارت نداره لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون .

لینک به دیدگاه

در در 6 بهمن 1399 در 04:53، Mpapgrsx گفته است :

سلام به همه دوستان من یک کارت گرافیک gt240 zotac gddr3 512mg دارم چن وقتیه که زده به سرم در حال اورکلاک کردن باهاش هستم موردی که برام پیش اومده اینکه با برنامه nibitor ولتاژ پردازنده گرافیکی رو در بایوس کارت بالا میبرم و با برنامه nvflash هم اونو فلش میزنم و بعد هم سیستم رو ریستارت میکنم هنگام بالا اومدن سیستم با برنامه های مختلف مثل GPU_Z و firestorm (برنامه کارت های برند زوتک ) چک میکنم می بینم ولتاژ پردازنده افزایش پیدا کرده مثلا از ۱ ولت به ۱.۲ ولت افزایش پیدا کرده که تا اینجا همه چی درسته ولی مشکل اینجاست که اصلا روی پایداری کارت گرافیک در فرکانس های بالاتر تاثیری نداره و حتی دما هسته هم به همون میزانی هست که کارت رو ولتاژ استاندارد بوده حالا سوال من از شما عزیزان اینه که مشکل کجاس آیا بایوس رو بد فلش می زنم که اگه اینطور باشه یا اصلا نباید کارت تصویر داشته باشه و اگر هم تصویر داره چرا ولتاژ در برنامه های مختلف افزایش پیدا میکنه ولی هیچ تاثیری در عملکرد کارت نداره لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون .

اگر پاسخ بدین ممنون میشم می خوام ببینم واقعا مشکل از کجاس 

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام ما کماکان منتظر پاسخ از طرف شما دوستان عزیز هستیم. اگر میشه این رو هم بگید که چگونه میتونم بایوس کارتو با برنامه hex neo editor تغییر بدم فقط میخوام سطح ولتاژ هسته رو افزایش بدم مشکل اصلی هم اینه که توی بایوس ولتاژ تیبل رو پیدا کردم و حتی تغییر دادم ولی باز همون مشکل هنوز پا بر جاست 

لینک به دیدگاه

دوست عزیزحتی کارتهای حرفه ای هم ارزش نداره اور کنی چون بحث دما اصطحلاک پیش میاد ، وقتی نتیجه اورکلاک میسنجی میبینی که ارزش نداره.

حالا کارت شما انچنان قدرتی نداره که بخوای روش ریسک کنی.

بیخیال بشو از همین استفاده بکن اذیت خودت نکن

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت پاسخگویی شما دوست عزیز ولی هدف من از اورکلاک کردن کارت گرافیک فقط یادگیری روش های اونه برای همین از یه کارت پایین رده استفاده میکنم که اگر مشکلی هم پیش زیاد متضرر نشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...