رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز۱۰_پاک شدن درایو system Reserved

Hamid . SHahan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود و سلام.

اقا من در نصب ویندوز یه اشتباهی کردم زدن c رو پاک کردم اون درایو ۳۰۰ مگی که مخصوص gptهست هم پاک کردم .حالا در بخش انتخاب درایو اجازه نصب ویندوز نمیده...

اینم بگم که تنظیمات بایوس و غیره درست هست و فقط قرار بود ویندوزم رو عوض کنم😏

چیکار کنم این درایو رو دوباره بسازه؟

چه خاکی بر سرم کنم؟ لطفا جواب بدید...

InShot_20210125_162423604.jpg

InShot_20210125_162342422.jpg

لینک به دیدگاه

ربطی نداره ای کیو پارتیشن بندی هارد شما mbr هست و جوری که dvd یا فلش شما بویتبل شده برای هارد های gpt  هست کاری که شما باید بکنی اینه بری روی سیستم دیگه دوباره فلش رو بوتیبل کنی اینبار در فیلد partitin scheme بجای gpt ام بی ار رو انتخاب کنی یا اینکه همین الان شیفت رو با اف10 بگیری با وارد cmd بشی اگر نشد fn+shift+f10 بگیری بعد این دستورات رو وارد کنی به ترتیب به همین شکلی که هست نه کوچک نه بزگ 

diskpart

list disk

select disk ببین کدوم هارد یا اس اس دی رو میخوای روش ویندوز بریزی همون تو لیست پیدا کن و ببین عدد چنده بزار برای مثال اگر خواستی روی هاردت نصب کنی و اون شماره 0 بود بنویس select disk 0

بعد بزن clean 

با این کار ن پارتیشن بلکه کل هارد فرمت میشه حالا این دستور رو بزن

convert gpt

دقیق یادم نیست شاید هم convert to gpt باشه

بعد از کار هارد شما میشه جی پی تی حالا یدور ریستارت کن دوباره برو تو کراحل نصب و اگر خواستی که پیشنهاد هم میشه یه پارتیشن جدا واسه ویندوز بساز چون بعد از اینکار کل هارد یا اس اسدی میشه یه پارتشین تنها 

همین دو راه رو بیشتر نداری غیر ازین هم نیست یا کل هارد رو فرمت کن یا دوباره فلش رو بوتیبل کن

لینک به دیدگاه

رفیق مطمئنی ؟

اخه قبلش همین ویندوز روش نصب بوده

درضمن قبل از اینکه اون پارتیشن سیستم رو پاک کنم دکمه next برای نصب روشن بود

وقتی پاکش کردم اینجوری شد😔

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hamid . SHahan گفته است :

رفیق مطمئنی ؟

اخه قبلش همین ویندوز روش نصب بوده

درضمن قبل از اینکه اون پارتیشن سیستم رو پاک کنم دکمه next برای نصب روشن بود

وقتی پاکش کردم اینجوری شد😔

متن ارور رو بخون نوشته پارتیشن انتخاب شده ام بی ار هست ویندوز فقط میتونه روی پارتشین جی پی تی نصب بشه اون پارتشین رزرو سیستم ربطی نداره نصب سیستم عامل جدید وابسته به هیچ فایلی یا پارتیشنی نیست مگه هارد نو که میخری system reserved روش داره که ویندوز نصب کنی؟

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

متن ارور رو بخون نوشته پارتیشن انتخاب شده ام بی ار هست ویندوز فقط میتونه روی پارتشین جی پی تی نصب بشه اون پارتشین رزرو سیستم ربطی نداره نصب سیستم عامل جدید وابسته به هیچ فایلی یا پارتیشنی نیست مگه هارد نو که میخری system reserved روش داره که ویندوز نصب کنی؟

رفیق تست کنم بهت پاسخ میدم.

سپاسگذار و مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز یا باید موقع بوتیبل کردن به صورت دیگه بوتیبل کنید، یا کل هارد رو با تمام پارتیشن ها فرمت کنید!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...