رفتن به مطلب

آیا این اورکلاک ایمن هست؟

HosseinTaheri76
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کارت 1080 تی آی فاندرز هست بصورتی که در تصویر هست اورکلاک کردم , کرش یا آرتیفکت ندارم به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ برا گیم استفاده میکنم ممکنه روزی بین 2 الی 8 ساعت بازی کنم.

fan_prof.JPG

OC.JPG

لینک به دیدگاه

سلام برادر 

اولا بهت بگم با اورکلاک کردن با استفاده از msi after burnerنمی تونی هیچ صدمه به کارتت بزنی چون بایوس کارت همچین اجازه ای بهت نمیده 

چند تا تست اجرا کن ببین کرش می کنه یا نه اگه نکرد مشکلی نیست یه نگاه هم به دما بنداز دمای بالای 80 درجه خوب نیست اما بد هم نیست چون این کارت نسخه مرجع است پیشنهاد می کنم اورکلاک نکنی چون خنک کننده ضعیفی داره حتی بدون اورکلاک تا 85 درجه میره

در ضمن هیچ لزومی نیست اورکلاک کنی اورکلاک کردن نهایتا 5 فریم زیاد میشه در بهترین حالت 

این کارت قدرت بالایی برای اجرای بازی ها داره لازم به اورکلاک نیست

سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، mohammad osmani گفته است :

سلام برادر 

اولا بهت بگم با اورکلاک کردن با استفاده از msi after burnerنمی تونی هیچ صدمه به کارتت بزنی چون بایوس کارت همچین اجازه ای بهت نمیده 

چند تا تست اجرا کن ببین کرش می کنه یا نه اگه نکرد مشکلی نیست یه نگاه هم به دما بنداز دمای بالای 80 درجه خوب نیست اما بد هم نیست چون این کارت نسخه مرجع است پیشنهاد می کنم اورکلاک نکنی چون خنک کننده ضعیفی داره حتی بدون اورکلاک تا 85 درجه میره

در ضمن هیچ لزومی نیست اورکلاک کنی اورکلاک کردن نهایتا 5 فریم زیاد میشه در بهترین حالت 

این کارت قدرت بالایی برای اجرای بازی ها داره لازم به اورکلاک نیست

سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند

ممنون 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

ممنون 

خواهش می کنم 

لینک به دیدگاه

ب گفته دوستمون هم دما عنصر حیاتیه و نباید با دما بازی و شوخی کرد.

بشدت توصیه نمیشه که با کارت رفرنس اورکلاک کنی. جای تو بودم حتی آندرکلاک میکردم.

تازشم به اندازه کافی کارت قدرتمندیه. پس بیخیالش شو. اورکلاک روی گرافیک رو هیچوقت قبول ندارم. خطریه حسن!

لینک به دیدگاه

والا دما با نموداری که من دادم به afterburner از 70 بالا تر نمی ره 

کارت قدرتمندی بود 

الان 3080 و 3090 

قدرتمند هستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...