رفتن به مطلب

خوب بالا نیامد سیستم فیلم مشکل رو بارگذاری کردم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مدتی هست که سیستم ام هنگامی که روشن اش می کنم ابتدا با یک صدای وحستناک انگار که فنها با تمام قدرت کار کنند شروع به کار می کند سپس ریست می شود و بوق سلامت مین را می زند و دوباره قبل از بالا آمدن ویندوز دوباره انگار ریست بشود دوباره صدای بوق سلامت می زند و وارد ویندوز می شود.

قطعات من:

main: giga z97x gaming 7

vga: asus 960 turbo 2gig

مابقی هم در عکس مشخصه و ویندوز هم 10 آخرین ورژن هست و بایوس هم آخرین آپدیت نصب کردن

image.thumb.png.c2d97c5d897dac0d9bbc0d23f5d22727.pngl

لینک به دیدگاه

کل قطعات بیار بیرون یبار بدون قطعات اضافی تست کن(اگه گرافیک داخلی داره cpu گرافیک هم جدا کن) تک تک قطعات و گابلها رو وصل و تست کن تا معلوم شه کدوم مشکل داره....و در آخر با پاور دیگه تست کن

لینک به دیدگاه

ظاهراً بایوستون داره ریلود میشه، ساعت سیستم درسته؟ اگه نیست شاید باطری بایوس مشکل داره، 

Led های troubleshooting روی مادربورد رو نگاه کنید ببینید کدوم روشن میمونه قبل از اینکه ریست بشه،

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

کل قطعات بیار بیرون یبار بدون قطعات اضافی تست کن(اگه گرافیک داخلی داره cpu گرافیک هم جدا کن) تک تک قطعات و گابلها رو وصل و تست کن تا معلوم شه کدوم مشکل داره....و در آخر با پاور دیگه تست کن

سلام. این کار رو کردم اما باز هم همین مشکل پا بر جا هستش

لینک به دیدگاه

سلام
مشابه مشکل شما رو داشتم روی باندل نسل 4  که i5 4460 با h81 بود  ولی برا من یکمی زود تر خاموش میکرد و روشن میشد  بعد از بررسی متوجه شده بودم که از سوزن های سوکت خم شده هست و اسلات رم مشکل رو ایجاد میکنه   یه نگاه به سوکت مادربرد بندازید و رم رو روی اسلات دیگه تست کنید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، kiarash917 گفته است :

سلام
مشابه مشکل شما رو داشتم روی باندل نسل 4  که i5 4460 با h81 بود  ولی برا من یکمی زود تر خاموش میکرد و روشن میشد  بعد از بررسی متوجه شده بودم که از سوزن های سوکت خم شده هست و اسلات رم مشکل رو ایجاد میکنه   یه نگاه به سوکت مادربرد بندازید و رم رو روی اسلات دیگه تست کنید

سلام. ممنون چک می کنم اگر به نتیجه رسیدم می گم

لینک به دیدگاه

قبلا این مشکل رو داشتم پاور رو دادم تعمیر کردن برای یه مدت درست شد ولی آخر سر پاور تعویض کردم تا مشکل بر طرف شد

ویرایش شده توسط khobi22
لینک به دیدگاه

ظاهرا وقتی ERP بایوس رو فعال می کنم این مشکل پیش میاد

لینک به دیدگاه

سلام.من مشکل مشابه شما رو دارم.مادربردم ep45-ud3r هست.وقتی در بایوس تنظیمات خاصی انجام میدم اینجور میشه.البته فنش یادم نیست اینجور میشه یا نه.بعضیا میگن بخاطر دوال بایوس بودنشونه.حالا نمیدونم واقیعیت داره یا نه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.من مشکل مشابه شما رو دارم.مادربردم ep45-ud3r هست.وقتی در بایوس تنظیمات خاصی انجام میدم اینجور میشه.البته فنش یادم نیست اینجور میشه یا نه.بعضیا میگن بخاطر دوال بایوس بودنشونه.حالا نمیدونم واقیعیت داره یا نه.

از

وقتی ERP بایوس رو غیرفعال کردم دیگه این مشکل پیش نیآمد.

لینک به دیدگاه

منم این مشگل رو داشتم منتهی با AMD نه اینتل 

بایوس رو آپدیت کردم درست شد 

لینک به دیدگاه

احیانا اورکلاک نکردی ؟ تنظیمات اورکلاک رو که صفر میکنی باز هم همین صدا ی وحشتناک رو میده ؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، بامداد گفته است :

احیانا اورکلاک نکردی ؟ تنظیمات اورکلاک رو که صفر میکنی باز هم همین صدا ی وحشتناک رو میده ؟ 

نه جرات اورکلاک رو نداشته و ندارم. از وقتی ERP بایوس رو غیرفعال کردم حل شد. دیگه بعد از شات دان کیس رو از برق می کشم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...